הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפקט מוזר, מתחטב ונשאר על אותו משקל

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
אז ככה, יש לי עבר די גדול באימונים, עברתי 3 חיטובים של 15 קג" כל אחד ואני מכיר את הגוף שלי פיקס.

אז ככה חזרתי מדרום אמריקה, טיול של חצי שנה, לפני 3 חודשים, מאז החזרה שלי אני יציב על 102-103קג מ.ג.

אני בחיטוב כבר חודש וחצי, מוריד אחוזי שומן אבל נשאר יציב על אותו המשקל.

משקלי עבודה נשארים יציבים(בנץ 130 דדליפט 190 סקוואט 175 לחמישיות)

איך אני יכול להסביר את הקטע הזה? אפילו לא ירידה מזערית, ירדתי מ22% לאזור ה17-18%.

מישהו יכול לשפוך טיפה אור על מצב שמעולם לא קרה לי?
תודה וסליחה על החפירה.

מקרה מאד קיצוני של זכרון שריר? אתה שורף את השומן שהעלית ובונה את השריר שאיבדת כבר 3 חודשים? קצת מוזר.

מקרה מאד קיצוני של זכרון שריר? אתה שורף את השומן שהעלית ובונה את השריר שאיבדת כבר 3 חודשים? קצת מוזר.
יכול להיות שמדובר בשינוי מאזן הנוזלים?
למשל, ירידה בשומן אבל "פיצוי" של נוזלים בגללם לא נראה שינוי על המשקל?
הבנתי שלמרות גרעון קלורי מאזן הנוזלים יכול לעלות בגלל רמות קורטיזול גבוהות..
אבל זה באמת מוזר.. כי גם במקרה הזה השינוי באחוזי שומן היו צריכים להיות פחות נראים לעין בגלל הנוזלים..😕

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שמדובר בשינוי מאזן הנוזלים?
למשל, ירידה בשומן אבל "פיצוי" של נוזלים בגללם לא נראה שינוי על המשקל?
הבנתי שלמרות גרעון קלורי מאזן הנוזלים יכול לעלות בגלל רמות קורטיזול גבוהות..
אבל זה באמת מוזר.. כי גם במקרה הזה השינוי באחוזי שומן היו צריכים להיות פחות נראים לעין בגלל הנוזלים..😕

יש שינוי קל, קריאטין וכאלה, אבל זה רמה מוגזמת שלא יצא לי להכיר.. ואני כבר על הריאטין חודשיים ככה שהשינוי נוזלים כבר הפסיק מזמן..
אתה על דל פחמימה?

לא ממש, סביב ה150 גרם

כן זיכרון שריר היה לי בהחלט, שובר שיאים והכל כמו שצריך, אבל העניין של הזמן גרם לי לפתוח את האשכול הזה, 3 חודשים זה המון.

בונה את השריר שאיבדת
רציתי לכתוב שזה לא סביר בגלל:
משקלי עבודה נשארים יציבים
אבל אז נתקלתי ב
שובר שיאים והכל כמו שצריך
מה שמשאיר אותי מבולבל.
upload_2015-8-24_12-41-31.png

אתה אוהב לראות אותי מבולבל?

אביב אומנם מדובר בתופעה דיי נדירה שלא יצא לי להתקל בה בצורה כזאת ההמלצה שלי אליך היא לא לשבור את הראש על זה ופשוט להמשיך במה שאתה עושה כל עוד אתה מרוצה מהתוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית