הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון העמסה/ציט מייל

• פותח/ת השרשור Guyko
  • פורסם בתאריך

Guyko

משתמש מתחיל
160
4
נק' מוניטין:
4
160
4
אני יודע שהעמסה חשובה בחיטוב בשביל מילואי מאגרים ובשביל החילוף חומרים השאלה שלי היא אם היא נחוצה רק בחיטוב או שגם בניאטרלי או מאסה ואותה שאלה לגבי הציט מיל
אם הן גם יעזרו לחילוף חומרים ולכל האפקט שמסביב

בחיטוב לרוב קורה מצב שיש מחסור בשחרור של הורמונים שחלקם משפיעים על חילוף החומרים.לכן חשובה ההעמסה. ,במאסה ובנייטלי אין את הבעיה הזו

בחיטוב לרוב קורה מצב שיש מחסור בשחרור של הורמונים שחלקם משפיעים על חילוף החומרים.לכן חשובה ההעמסה. ,במאסה ובנייטלי אין את הבעיה הזו
למען האמת במסה זה קורה גם כן, פשוט עם תוצאה הפוכה. מה שמעניין אותי זה האם אפקט הפוך מהעמסה יעבוד בתקופת מסה להאטת המטבוליזם (לדוגמא אם בחיטוב מעמיסים 24 שעות כדי להגביר את המטבוליזם על ידי תיקון רמות אינסולין/לפטין/קורטיזול וכו האם אפשר לעשות יום צום במסה על מנת להוריד את רמות ההורמונים הללו)

יש לי חבר שעושה מאסה והעמסה, רק בגלל שהוא לא יכול לאכול כל כך הרבה פחמימה כל יום אז הוא משלים את זה כל חמישה ימים.
עובד לו יופי...

אני יודע שהעמסה חשובה בחיטוב בשביל מילואי מאגרים ובשביל החילוף חומרים השאלה שלי היא אם היא נחוצה רק בחיטוב או שגם בניאטרלי או מאסה ואותה שאלה לגבי הציט מיל
אם הן גם יעזרו לחילוף חומרים ולכל האפקט שמסביב
יש הבדל בין ציט מיל לבין העמסה, העמסה נועדה לרוב כדי למלות מאגרי גליקוגן שיתרוקנו במהלך הגרעון הקלורי וכך גם לדעוך פחות בביצועים הספורטיבים, במסה אין סיבה לשיטה הזו, מהסיבה שאתה תמיד בפלוס קלורי מתמשך.
ציט מיל זה כבר משהו אחר, זה ארוחה שאינה קשורה לתפריט, בין אם זה במסה או בין אם זה בחיטוב, לכן זה בעצם "ציט" כי זה לא מתוכנן.

לגבי הנייטרלי, פעם בשבוע ניתן להוריד מהתפריט שתי ארוחות גדולות ובמקומן לאכול משהו שלא נמצא בתפריט(יותר לכיוון צ'יט, לא העמסה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית