עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מושג שנקרא "נפח אידיאלי" שאומר שיש נפח כלשהו שעל הגוף שלך לעבוד בו על מנת להגיע לתוצאות הטובות ביותר. אולי לחלק מהאנשים הנפח האידיאלי הוא ביצוע תרגיל אחד לאותו שריר וחלק ידרשו יותר. הגיוון של התרגילים נועד על מנת שהתרגילים לא יעבדו בדיוק על אותם השרירים. מתאמן שמבצע מתח ופולי עליון לפנים עושה טעות כי אומנם הוא מבצע שני תרגילים אבל הם עובדים כמעט בצורה זהה על אותם השרירים. לאומת זאת מתאמן שמבצע לחיצת חזה ומקבילים עושה גיוון טוב כי אומנם שני התרגילים עובדים על החזה כשריר ראשי הם משלבים שילוב אחר באחוזים אחרים של שרירים מייצבים ושרירים מסייעים.מה הקטע לעשות עוד תרגילים? אם הם עובדים על אותם שרירים?
כמובן. עבודה בצורה שונה גורמת לתוצאה שונה.זה נותן אפקט אחר לשריר אם עובדים עליו בתרגיל אחר?
ההבדל הוא מבחינת הנפח האידיאלי בשבילך. במידה ואתה מתאמן מתחיל סביר להניח שמערכת העצבים תקבל את הסטרס שלה גם מכמות נמוכה של סטים אז הוספה של תרגילים נוספים עלולה להפריע להפרעת התקדמות במשקלי העבודה ופיתוח של מערכת העצבים. בשלבים מתקדמים יותר מתאמנים עובדים מתוכניות נפח נמוך לתוכניות נפח גבוה על מנת לספק את דרישת גופם לנפח האידיאלי שלהםאם אני יעשה 4-5 תרגילים לאותו שריר או יעבוד על השריר רק עם תרגיל אחד מה ההבדל?
אין הבדל.אם אני יעשה 4-5 תרגילים לאותו שריר או יעבוד על השריר רק עם תרגיל אחד מה ההבדל?
אני עובד על בטן ב sw לא כדאי לשלב או תרגילים מהצדדים??אין הבדל.
לפיכך, הייתי מציע תרגיל אחד לכל שריר בגוף כדי לקבל גירוי מקסימלי.
לדעתי אתה מדבר שטויות. הייתי ממליץ תרגיל אחד לכל הגוף, כדי לקבל גירוי מינימלי.אין הבדל.
לפיכך, הייתי מציע תרגיל אחד לכל שריר בגוף כדי לקבל גירוי מקסימלי.
עמידה סטטית הפוכה בצמוד לקיר, הרבה מתאמני קרוספיט עושים את זה והבטן שלהם חזקה מאוד.אני עובד על בטן ב sw לא כדאי לשלב או תרגילים מהצדדים??
אולי שילוב של סקוואט וקרלז?לדעתי אתה מדבר שטויות. הייתי ממליץ תרגיל אחד לכל הגוף, כדי לקבל גירוי מינימלי.
למה לעזאזל שתרצה להוסיף סקוואט אם יש כבר קרלז שמטפל בהכל? 🫤אולי שילוב של סקוואט וקרלז?
נראה לי הכי אידיאלי.
אחי, במקום FBA אתה יכול פשוט 👉👌אני משתמש באותה השיטה.
לכל שריר בגוף אני עושה תרגיל אחד ולא יותר...
אם אני מרגיש שאני לא גודל מספיק, אני פשוט מוסיף יותר סטים, AKA נפח אימון.
כי אני צריך לגרות קצת את הרגליים עחי 🫤למה לעזאזל שתרצה להוסיף סקוואט אם יש כבר קרלז שמטפל בהכל? 🫤
אתה עושה יותר קרלז מ.... ובכן, כל בנאדם שאני מכיר. כל בנאדם שחי על פני האדמה אי פעם!כי אני צריך לגרות קצת את הרגליים עחי 🫤
לא מרגיש 🫤אתה עושה יותר קרלז מ.... ובכן, כל בנאדם שאני מכיר. כל בנאדם שחי על פני האדמה אי פעם!
תגיד אתה, אתה לא מרגיש את הרגליים מגורות??? זה קרלז בע-מ-י-ד-ה!! עמידה רוצחת את הרגליים!!
זה נפח יתר. עדיף לעשות כיווץ ישבן בישיבה, אפילו במשרד.אולי כדאי לי לוותר על הסקוואט ולעבור לריצה?
זה יעבוד מספיק על הרגליים לא?
מותר לאכול שעועית לפני?זה נפח יתר. עדיף לעשות כיווץ ישבן בישיבה, אפילו במשרד.
כמה סטים של כיווצים מומלץ?זה נפח יתר. עדיף לעשות כיווץ ישבן בישיבה, אפילו במשרד.