הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Real gains gainer

Lidor17

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
אהלן חברה,לא מזמן קניתי את הגיינר של יוניברסל real gains ולפני שבאצי לקחת אותו ראיתי אזהרה נורא מפחידה מעט הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על המוצר איזה חסרונות יש לה אם זה קצת מסוכן לגוף או לבריא השפעות לא טובות וכאלה..הבנתם את הכיוון מקווה לשמוע מכם חוות דעת

זה אוכל, זה פשוט אוכל, זה לא מסוכן ולא בריא.
לאנשים שקשה להם לאכול הרבה זה אחלה, אם קל לך לאכול ואתה לא מתקשה לעלות במשקל, ביזבזת את הכסף שלך.

מה עוד שעם קצת תושיה אתה יכול לטחון לעצמך יופי של "גיינר ביתי" עם אבקת חלבון וזה גם כנראה יהיה יותר "בריא".

• פותח/ת השרשור
תראה בוא לא נהיה תמימים כן יש אבקות שיש בהן חומרים לא כל כך טובים לגוף עכשיו בגיינר אחד שכבר קניתי לא הייתנ אף אזהרה הכל היה בסדר אז למה דווקא על זה יש אזהרה אתה מבין?
קודם כל כתוב שמגיל 18 לא לקחת אם יש לך סיכונים למחלות זה אין לי וכדאי להתייעץ עם מדען בטח הכוונה לרופא במיוחד אם אני משתמש בעוד תוסף וזה כן ושיש בזה חומרים כימיים שגורמים birth defects ot other reproductive harm

אז זה קצת גורם לחשוש אז אם יש מישהו שיש לו יידע ויכול לייעץ לגבי זה או שיכול להפנות למישהו כזה אני אשמח ואם בכלל משהו רוצה להגיב זה מבורך

תראה בוא לא נהיה תמימים כן יש אבקות שיש בהן חומרים לא כל כך טובים לגוף עכשיו בגיינר אחד שכבר קניתי לא הייתנ אף אזהרה הכל היה בסדר אז למה דווקא על זה יש אזהרה אתה מבין?
קודם כל כתוב שמגיל 18 לא לקחת אם יש לך סיכונים למחלות זה אין לי וכדאי להתייעץ עם מדען בטח הכוונה לרופא במיוחד אם אני משתמש בעוד תוסף וזה כן ושיש בזה חומרים כימיים שגורמים birth defects ot other reproductive harm

אז זה קצת גורם לחשוש אז אם יש מישהו שיש לו יידע ויכול לייעץ לגבי זה או שיכול להפנות למישהו כזה אני אשמח ואם בכלל משהו רוצה להגיב זה מבורך
אתה מדבר מחוסר ידע בסיסי, ציין בפני אילו חומרים לא כל כך טובים לגוף יש ובאילו אבקות.

כל האזהרות האלה הן כיסוי תחת מתביעות, אם היית מעיין באלון לצרכן של אקמול היית נוטה לחשוב בקלות שאתה לוקח רעל ולא תרופה.

• פותח/ת השרשור
הידע שלי לא כזה עצום בגלל זה אני פה אני לא יודע בדיוק איזה חומרים אבל לך תדע..ולמה שיהיו להם תביעות? אם המוצר טוב

הידע שלי לא כזה עצום בגלל זה אני פה אני לא יודע בדיוק איזה חומרים אבל לך תדע..ולמה שיהיו להם תביעות? אם המוצר טוב
בידיוק הידע שלך לא עצום בכלל והוא מוטעה ע"י אנשים טיפשים.
אז תקשיב לאנשים שיודעים דבר או שניים.
זה שאתה חושב שיש חומרים או שאומרים לך שיש זה לא אומר שיש, כי אין ואם אתה חושב אחרת הדרך היחידה שתוכל להוכיח את זה
היא טענה מוצקת.

יש תביעות על כל דבר, כל שטות, בנאדם פעם תבע בית קפה באמריקה כי נשפך עליו הקפה הרותח, והיום יש כוסות שכתוב עליהן "זיהרות עלול להכיל משקה רותח", זה משתלם לאנשים לתבוע חברות ולכן הן מכסתחות את עצמן מראש.
כמו שאמרתי באקמול אחד מתופעות הלוואי החריגות זה דימום ודום לב, אתה אמור לפחד מלקחת אקמול? לא זה סתם כיסוי תחת.

בגיינר אין שום דבר מסוכן, חלבון פחמימה חומרי טעם וריח, משמרים, ממתיקים אולי, חומרים שמונעים מהחומר להתגבש.
לא מדע טילים, לא סטרואידים, אוכל בצורת אבקה, אל תהפוך מהעכבר הר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית