נק' מוניטין:
3,222
- 1,707
- 836
מה קרה? נגמרו כל הנקניקיות ג'מבו והמרגז?
זה נראה נטו נקניקית זוגלובק סטנדרטית
פחח.. חובבנית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל זה נקניקיות אשכנזיות...מה קרה? נגמרו כל הנקניקיות ג'מבו והמרגז?
זה נראה נטו נקניקית זוגלובק סטנדרטית
פחח.. חובבנית.
כי זה לא פורום ריצה? (אל תסכלו אותי בהאשמות גזעניות)אם כבר נקניקיית ג'מבו.. אני אצא קצת גזענית..
איך זה שאין שחורים בפורום?!
🥷
*עושה חבר מועדון לסבא*וביום ההולדת אתה מקבל 10 גרם בשר מתנה על כל שנת חיים.
אם כבר נקניקיית ג'מבו.. אני אצא קצת גזענית..
🥷
כי אין לנו פה אפריקאים ס!סים רק יוצאי אתיופיה שחיפים
כי זה לא פורום ריצה? (אל תסכלו אותי בהאשמות גזעניות)
כה יש לי חבר שהמשפחה שלו הלכו עם סבתא שלו ליום הולדת, 900 גרם בשר, והיא כמעט סיימה הכל XD*עושה חבר מועדון לסבא*
אם כבר נקניקיית ג'מבו.. אני אצא קצת גזענית..
🥷
הן דקות מדי,למרות שאפשר לאכול שתי נקיקיות בו זמנית וזה מפצה על העובי.כל זה נקניקיות אשכנזיות...
חכי תראי נקניקייה של תימני
![]()
יש אצלי בחדר כושר מתאמן אתיופי שבקושי יודע להשתמש באינטרנט של הפלאפון..למיעוטים אין אינטרנט.
שכחתי לכתוב שהתמונה להמחשה בלבד ושלא נמצאה תמונה מתאימה הן של בחורה והן של נקניקייה עבה ועסיסיתהן דקות מדי,למרות שאפשר לאכול שתי נקיקיות בו זמנית וזה מפצה על העובי.
למה רק 2 ?הן דקות מדי,למרות שאפשר לאכול שתי נקיקיות בו זמנית וזה מפצה על העובי.
מתחיל הסתיו בעולם ותקופת הקיץ עם גשמים בישראלאחלה מקום, הייתי לא מעט פעמים בסניף חיפה, תמיד מרוצה. יש להם גם 40% הנחה על הבשרים עד שעה 19:00 בימי חול, ויש גרופונים כמעט תמיד (לא תקפים לשעות של ההנחה אלא אחרי 19:00). היום בדיוק קניתי גרופון זוגי ב 99 שקל בשווי 200, נלך שבוע הבא..
@kosta אחלה רעיון, ברצינות, צריך להתארגן איזה יום שיהיה שם את פסטיבל הבשר הזה (יום שלישי אחרון כל חודש) ולגמור להם את כל המלאי 😃
רק צריך לוודא שאף אחד לא בחיטוב בדיוק, אלא אם כן בדל פחמימה אז זה בסדר 😁
צריך. בשר.אחלה מקום, הייתי לא מעט פעמים בסניף חיפה, תמיד מרוצה. יש להם גם 40% הנחה על הבשרים עד שעה 19:00 בימי חול, ויש גרופונים כמעט תמיד (לא תקפים לשעות של ההנחה אלא אחרי 19:00). היום בדיוק קניתי גרופון זוגי ב 99 שקל בשווי 200, נלך שבוע הבא..
@kosta אחלה רעיון, ברצינות, צריך להתארגן איזה יום שיהיה שם את פסטיבל הבשר הזה (יום שלישי אחרון כל חודש) ולגמור להם את כל המלאי 😃
רק צריך לוודא שאף אחד לא בחיטוב בדיוק, אלא אם כן בדל פחמימה אז זה בסדר 😁
חבל שאי אפשר לתת לך מוניטין שלילילא בקטע של ללכלך עליהם או משהו כזה, אבל תכלס לא מבין את ההתלהבות מהם, הם בגדול סטקיית פועלים בתחפושת של מסעדת יוקרה, הבשרים שלהם ממוצעים לגמרי, ברמה שארוחה שם מרגישה כמו ארוחה רגילה בבית, אפילו פחות מזה, תלוי כמה אתם משקיעים. ולא הגיוני לאכול שם בכלל בלי איזשהו מבצע מטורף של 40-50 אחוז הנחה.
מתחיל הסתיו בעולם ותקופת הקיץ עם גשמים בישראל
הרוב עוברים למסה בשלב זה
אוקיי אז אנחנו כבר שלושה 😁צריך. בשר.