הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פירגון לרק בשר.

hqdefault.jpg

מה קרה? נגמרו כל הנקניקיות ג'מבו והמרגז?
זה נראה נטו נקניקית זוגלובק סטנדרטית

פחח.. חובבנית.

אם כבר נקניקיית ג'מבו.. אני אצא קצת גזענית..
איך זה שאין שחורים בפורום?!
🥷

אם כבר נקניקיית ג'מבו.. אני אצא קצת גזענית..
איך זה שאין שחורים בפורום?!
🥷

כי אין לנו פה אפריקאים ס!סים רק יוצאי אתיופיה שחיפים

כי זה לא פורום ריצה? (אל תסכלו אותי בהאשמות גזעניות)

הריצה פוגעת להם בגיינז, אז אין להם טעם להתאמן...
אלוהים נתן להם כושר גופני מטורך ורגל שלישית, אז הם מנצלים את זה בחוכמה

למיעוטים אין אינטרנט.
יש אצלי בחדר כושר מתאמן אתיופי שבקושי יודע להשתמש באינטרנט של הפלאפון..
כל הזמן מבקש ממני ומאחרים לעזור לו עם התיפעול של המכשיר

המנטליות שלהם... הם יחסים סגורים עם עצמם, לעומת עולים אחרים

הן דקות מדי,למרות שאפשר לאכול שתי נקיקיות בו זמנית וזה מפצה על העובי.
שכחתי לכתוב שהתמונה להמחשה בלבד ושלא נמצאה תמונה מתאימה הן של בחורה והן של נקניקייה עבה ועסיסית

הייתי בטוח שהמיעוטים הם עבדים אצל מישהו במרתף:s49:

אחלה מקום, הייתי לא מעט פעמים בסניף חיפה, תמיד מרוצה. יש להם גם 40% הנחה על הבשרים עד שעה 19:00 בימי חול, ויש גרופונים כמעט תמיד (לא תקפים לשעות של ההנחה אלא אחרי 19:00). היום בדיוק קניתי גרופון זוגי ב 99 שקל בשווי 200, נלך שבוע הבא..
@kosta אחלה רעיון, ברצינות, צריך להתארגן איזה יום שיהיה שם את פסטיבל הבשר הזה (יום שלישי אחרון כל חודש) ולגמור להם את כל המלאי 😃
רק צריך לוודא שאף אחד לא בחיטוב בדיוק, אלא אם כן בדל פחמימה אז זה בסדר 😁

אחלה מקום, הייתי לא מעט פעמים בסניף חיפה, תמיד מרוצה. יש להם גם 40% הנחה על הבשרים עד שעה 19:00 בימי חול, ויש גרופונים כמעט תמיד (לא תקפים לשעות של ההנחה אלא אחרי 19:00). היום בדיוק קניתי גרופון זוגי ב 99 שקל בשווי 200, נלך שבוע הבא..
@kosta אחלה רעיון, ברצינות, צריך להתארגן איזה יום שיהיה שם את פסטיבל הבשר הזה (יום שלישי אחרון כל חודש) ולגמור להם את כל המלאי 😃
מתחיל הסתיו בעולם ותקופת הקיץ עם גשמים בישראל
הרוב עוברים למסה בשלב זה

צריך. בשר.

לא בקטע של ללכלך עליהם או משהו כזה, אבל תכלס לא מבין את ההתלהבות מהם, הם בגדול סטקיית פועלים בתחפושת של מסעדת יוקרה, הבשרים שלהם ממוצעים לגמרי, ברמה שארוחה שם מרגישה כמו ארוחה רגילה בבית, אפילו פחות מזה, תלוי כמה אתם משקיעים. ולא הגיוני לאכול שם בכלל בלי איזשהו מבצע מטורף של 40-50 אחוז הנחה.

לא בקטע של ללכלך עליהם או משהו כזה, אבל תכלס לא מבין את ההתלהבות מהם, הם בגדול סטקיית פועלים בתחפושת של מסעדת יוקרה, הבשרים שלהם ממוצעים לגמרי, ברמה שארוחה שם מרגישה כמו ארוחה רגילה בבית, אפילו פחות מזה, תלוי כמה אתם משקיעים. ולא הגיוני לאכול שם בכלל בלי איזשהו מבצע מטורף של 40-50 אחוז הנחה.
חבל שאי אפשר לתת לך מוניטין שלילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית