הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תמצית פלפל שחור בכורכומין

• פותח/ת השרשור
קריטי.

יודע מה, לא רוצה לעזור לך, לא תייגת אותי!! 😭
לא יודע למה, אבל עלה לי בראש שאתה נגד כל התוספים הללו.
ועכשיו שאני חושב על זה, אני נזכר בכל השטויות שלקחת לפני אימון כפרה וורקאווט.. 😆
אז מתנצל ששכחתי לתייג.

@stitch
😘

לא יודע למה, אבל עלה לי בראש שאתה נגד כל התוספים הללו.
ועכשיו שאני חושב על זה, אני נזכר בכל השטויות שלקחת לפני אימון כפרה וורקאווט.. 😆
אז מתנצל ששכחתי לתייג.

@stitch
😘
כמו כולנו פה, גם אני רוקח חובב, אבל לגבי הכורכומין, לא ראיתי בדל של הוכחה שזה עובד, אז...
אני אבזבז את הכסף שלי על שטות אחרת בינתיים. לא חסר 😃

• פותח/ת השרשור
כמו כולנו פה, גם אני רוקח חובב, אבל לגבי הכורכומין, לא ראיתי בדל של הוכחה שזה עובד, אז...
אני אבזבז את הכסף שלי על שטות אחרת בינתיים. לא חסר 😃
לי זה עבד 😃

מייחסים לפפרין (תמצית פלפל שחור) אפקטים אנטי-אוקסידנטים ותרמודינמים. הוא כשלעצמו לא עוזר ישירות בספיגת הכורכומין.
לא חייב לקנות כורכומין עם פפרין, אבל כדאי (אין מה להפסיד, אולי עולה מעט יותר)

• פותח/ת השרשור
מייחסים לפפרין (תמצית פלפל שחור) אפקטים אנטי-אוקסידנטים ותרמודינמים. הוא כשלעצמו לא עוזר ישירות בספיגת הכורכומין.
לא חייב לקנות כורכומין עם פפרין, אבל כדאי (אין מה להפסיד, אולי עולה מעט יותר)
במקרה שלי מדובר בזמינות גבוהה יותר.. אם אקנה את זה ללא הפפרין

במקרה שלי מדובר בזמינות גבוהה יותר.. אם אקנה את זה ללא הפפרין
אני אוהב לקחת את הכדור כורכומין, להוסיף לו קצת פלפל גרוס, קצת מלח גס, פפריקה חריפה, כוסברה קצוצה - יוצא מעדן. מתכון של @Fatty, ללקק את האצבעות!

(מה חשבת, שאתה חסין הטרלות?😆)

Influence of piperine on the pharmacokinetics of curcumin in animals and human volunteers. - PubMed - NCBI
פפרין נמצא כי שיפר ספיגה של כורכומין בכ-2000%. פפרין מונע מהכבד לפרק כורכומין לפני הספיגה שלו.
לא הייתי קונה מוצר ללא פפרין, בעיקר בגלל שכורכומין גם ככה יקר וגם ככה לא נספג טוב בגוף.
במחקר השתמשו אגב במינון גבוה יותר ממה שיש ברוב התוספים, 20 מ"ג פפרין במקום 5 מ"ג שיש ברוב התוספים.
אני אישית משתמש באבקת פפרין ואבקת כורכומין. לוקח 500 מ"ג כורכומין עם כ-15 מ"ג פפרין.

אני אוהב לקחת את הכדור כורכומין, להוסיף לו קצת פלפל גרוס, קצת מלח גס, פפריקה חריפה, כוסברה קצוצה - יוצא מעדן. מתכון של @Fatty, ללקק את האצבעות!

(מה חשבת, שאתה חסין הטרלות?😆)
שמע, זה רעיון לא רע.
כורכומין החלבון!

Influence of piperine on the pharmacokinetics of curcumin in animals and human volunteers. - PubMed - NCBI
פפרין נמצא כי שיפר ספיגה של כורכומין בכ-2000%. פפרין מונע מהכבד לפרק כורכומין לפני הספיגה שלו.
לא הייתי קונה מוצר ללא פפרין, בעיקר בגלל שכורכומין גם ככה יקר וגם ככה לא נספג טוב בגוף.
במחקר השתמשו אגב במינון גבוה יותר ממה שיש ברוב התוספים, 20 מ"ג פפרין במקום 5 מ"ג שיש ברוב התוספים.
אני אישית משתמש באבקת פפרין ואבקת כורכומין. לוקח 500 מ"ג כורכומין עם כ-15 מ"ג פפרין.

אוף
מישהו רוצה כורכומין בחצי מחיר?

הזמנתי סלינג שוט למרפק, אני קורא ממלא מקומות שזה עזר להם לכאבים...
ואני בולע איבופן 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית