נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו כולנו פה, גם אני רוקח חובב, אבל לגבי הכורכומין, לא ראיתי בדל של הוכחה שזה עובד, אז...לא יודע למה, אבל עלה לי בראש שאתה נגד כל התוספים הללו.
ועכשיו שאני חושב על זה, אני נזכר בכל השטויות שלקחת לפני אימון כפרה וורקאווט.. 😆
אז מתנצל ששכחתי לתייג.
@stitch
😘
לי זה עבד 😃כמו כולנו פה, גם אני רוקח חובב, אבל לגבי הכורכומין, לא ראיתי בדל של הוכחה שזה עובד, אז...
אני אבזבז את הכסף שלי על שטות אחרת בינתיים. לא חסר 😃
במקרה שלי מדובר בזמינות גבוהה יותר.. אם אקנה את זה ללא הפפריןמייחסים לפפרין (תמצית פלפל שחור) אפקטים אנטי-אוקסידנטים ותרמודינמים. הוא כשלעצמו לא עוזר ישירות בספיגת הכורכומין.
לא חייב לקנות כורכומין עם פפרין, אבל כדאי (אין מה להפסיד, אולי עולה מעט יותר)
אני אוהב לקחת את הכדור כורכומין, להוסיף לו קצת פלפל גרוס, קצת מלח גס, פפריקה חריפה, כוסברה קצוצה - יוצא מעדן. מתכון של @Fatty, ללקק את האצבעות!במקרה שלי מדובר בזמינות גבוהה יותר.. אם אקנה את זה ללא הפפרין
שמע, זה רעיון לא רע.אני אוהב לקחת את הכדור כורכומין, להוסיף לו קצת פלפל גרוס, קצת מלח גס, פפריקה חריפה, כוסברה קצוצה - יוצא מעדן. מתכון של @Fatty, ללקק את האצבעות!
(מה חשבת, שאתה חסין הטרלות?😆)
Influence of piperine on the pharmacokinetics of curcumin in animals and human volunteers. - PubMed - NCBI
פפרין נמצא כי שיפר ספיגה של כורכומין בכ-2000%. פפרין מונע מהכבד לפרק כורכומין לפני הספיגה שלו.
לא הייתי קונה מוצר ללא פפרין, בעיקר בגלל שכורכומין גם ככה יקר וגם ככה לא נספג טוב בגוף.
במחקר השתמשו אגב במינון גבוה יותר ממה שיש ברוב התוספים, 20 מ"ג פפרין במקום 5 מ"ג שיש ברוב התוספים.
אני אישית משתמש באבקת פפרין ואבקת כורכומין. לוקח 500 מ"ג כורכומין עם כ-15 מ"ג פפרין.
אני.אוף
מישהו רוצה כורכומין בחצי מחיר?