הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי מזון

• פותח/ת השרשור yLewks
  • פורסם בתאריך

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
קשה לי להגיע למספר הקלוריות היומי שאני צריך
אני צריך להגיע ל2900-3000 קלוריות ביום וממש קשה לי ><
אני מנסה לאכול ולאכול אבל אתם יודעים יש גבול לכמה אפשר לאכול, לפעמים אני מנסה לאכול ארוחות ענקיות שלוקחות לי שעה לאכול (כי אני בנאדם בלי כל כך הרבה תאבון)

גיינר או אבקות חלבון? אפשר פירוט בבקשה?
שמעתי שבגיינר יש מלא סוכרים וזה לא בריא, זה נכון?
תודה לעוזרים ^-^

בעיקרון לי תמיד עוזר לחלק את הארוחות לזמנים מדויקים ככה אני מצליח לאכול מספיק ארוחות ולהגיע לקלוריות הרצויות.
לשאלתך במקרה שלך הייתי לוקח מן הסתם גיינר למשל פרפקט 3000 שהוא חזק ויש בו קצת שומן ולא כמות גדולה של סוכרים ביחס לחברות אחרות...
וזה לא מה שלא בריא אלה עם כן התזונה שלך בכללי מלאה בסוכרים אם לא זה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
בעיקרון לי תמיד עוזר לחלק את הארוחות לזמנים מדויקים ככה אני מצליח לאכול מספיק ארוחות ולהגיע לקלוריות הרצויות.
לשאלתך במקרה שלך הייתי לוקח מן הסתם גיינר למשל פרפקט 3000 שהוא חזק ויש בו קצת שומן ולא כמות גדולה של סוכרים ביחס לחברות אחרות...
וזה לא מה שלא בריא אלה עם כן התזונה שלך בכללי מלאה בסוכרים אם לא זה בסדר גמור
פרפקט 3000 זה גיינר? XD
אני באמת צריך קצת שומן למה אין לי מושג איך לצרוך שומן בכלל
אני צורך רק פחמימות וחלבונים (בשר) ופירות וירקות

פרפקט 3000 זה גיינר? XD
אני באמת צריך קצת שומן למה אין לי מושג איך לצרוך שומן בכלל
אני צורך רק פחמימות וחלבונים (בשר) ופירות וירקות

1.אתה לא חייב לקנות גיינר, לצורך העניין אתה יכול גם להכין גיינר ביתי מאבקת חלבון, פירות, תמרים, אגוזים, טחינה ועוד כיד הדימיון...
2.אתה חייב להכניס שומן לתפריט. טחינה/שקדים/אגוזי מלך/אבוקדו/חמאה/גבינות שמנות-לא חסרים מרכיבים. מה גם שזה יקל עליך להגיע למס' הקלוריות שאתה אמור לצרוך.

חביתה מ3 ביצים, עם חמאה, פטריות, נקניק, גבינה צהובה או גאודה.
עם כמה פרוסות לחם וקוטג'
בצד שותה שוקו.

כבר הגעת ל1000 ו קלוריות, זה ממש לא קשה, פשוט תמצא מאכלים עשירים בקלוריות, בדרך כלל זה השומניים.
עוד איזה קערת חלב עם שיבולת שועל במשך היום בשביל הפחמימות.
אבקת חלבון, מנה בשרית עם אורז, טונה בלחם עם קוטג' איפשהו וזהו יש לך מאסה קלילה.
זה עד כדי כך קשה?

עם כמה פרוסות לחם וקוטג'
בצד שותה שוקו.

כבר הגעת ל1000 ו קלוריות, זה ממש לא קשה, פשוט תמצא מאכלים עשירים בקלוריות, בדרך כלל זה השומניים.
זה עד כדי כך קשה?
וקופסא של בן & ג'ריס 🤤

• פותח/ת השרשור
אוקיי, שיואו, וואו, תודה, מעריך את זה D: 🙌
עם כמה פרוסות לחם וקוטג'
בצד שותה שוקו.

זה עד כדי כך קשה?
אני פשוט לא יודע לספור את הקלוריות, אמא שלי מכינה לי אורז וחזה עוף לדוגמא מאתמול, אכלתי איזה 5 כוסות אורז בערך ו5-8 חזה עוף באותו היום XD (ועוד כמה כוסות אורז) פלוס חביתה עם 3 ביצים בבוקר, פרוסות לחם עם חמאה וקוטג', אכלתי ירקות ופירות שחתכתי וזהו בעיקרון, לא בטוח עדיין אם במה שאכלתי היה שומן,
אני אנסה לשלב שומנים בתפריט (אני חייב!)
1.אתה לא חייב לקנות גיינר, לצורך העניין אתה יכול גם להכין גיינר ביתי מאבקת חלבון, פירות, תמרים, אגוזים, טחינה ועוד כיד הדימיון...
2.אתה חייב להכניס שומן לתפריט. טחינה/שקדים/אגוזי מלך/אבוקדו/חמאה/גבינות שמנות-לא חסרים מרכיבים. מה גם שזה יקל עליך להגיע למס' הקלוריות שאתה אמור לצרוך.
את יכולה בבקשה להמליץ לי על אבקת חלבון טובה במחיר לא בשמיים?

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא סופר את הקלוריות שלך, איך אתה יודע שאתה לא מכניס מספיק!?
איך סופרים? ><
ניסיתי בעזרת זה : מחשבון קלוריות אבל לא יודע כמה גרמים אני מכניס לגוף שלי באוכל ואני לא ממש יודע ><

יש איזושהי דרך שתוכל להסביר לי איך לבדוק כמה קלוריות אני אוכל ?

איך סופרים? ><
ניסיתי בעזרת זה : מחשבון קלוריות אבל לא יודע כמה גרמים אני מכניס לגוף שלי באוכל ואני לא ממש יודע ><

יש איזושהי דרך שתוכל להסביר לי איך לבדוק כמה קלוריות אני אוכל ?
אפליקציה myfitnesspal

אבל אם אני לא יודע למשל לספור את הקלוריות שיש בחזה עוף הספיציפי שאני אוכל? איך אני אוכל לכתוב באפליקציה כמה קלוריות זה? ><
בכל חזה עוף יש את אותה כמות קלוריות. אם אתה מוסיף רטבים וכו אז תחשב בערך לפי הכמות שאתה מוסיף

שה לי להגיע למספר הקלוריות היומי שאני צריך
אני צריך להגיע ל2900-3000 קלוריות ביום וממש קשה לי ><
אני מנסה לאכול ולאכול אבל אתם יודעים יש גבול לכמה אפשר לאכול, לפעמים אני מנסה לאכול ארוחות ענקיות שלוקחות לי שעה לאכול (כי אני בנאדם בלי כל כך הרבה תאבון)

גיינר או אבקות חלבון? אפשר פירוט בבקשה?
שמעתי שבגיינר יש מלא סוכרים וזה לא בריא, זה נכון?
תודה לעוזרים ^-^

תתעסק בזה קודם, אם אתה חושב שיש לך בעיה בתאבון לך לרופא\תזונאי ותתייעץ איתו על זה,
אם הכל בסדר איתך ואתה מתאמן לא אמורות להיות לך בעיות בתאבון...

• פותח/ת השרשור
בכל חזה עוף יש את אותה כמות קלוריות. אם אתה מוסיף רטבים וכו אז תחשב בערך לפי הכמות שאתה מוסיף
נגיד אני לוקח אורז מהקופסא (כאילו אורזמ וכן ששמתי במקרר) אז לחשב לפי כוסות או לא?
חביתה /ירקות גם יש שם? ופירות? פסטה בולונז ? XD אני ממש לחוץ מזה >< אין לי מושג מה אני עושה אני נלחץ יותר ממה שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית