הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה סקוואט 100 קילו

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
אקח את ההערה לצומת ליבי, אולי אימון עם @NonCivilized יעזור לי לסגור חלק מהפערים האלה. בכללי הרגשתי שכאשר הזווית קטנה מדי בין כפות הרגליים לרצפה אז הברכיים לא יצאו כמו שצריך החוצה והBUTTWINK היה גרוע יותר. אני מאחל לך בחיים לא לפגוש בנאדם שעשה סקוואטים לא נכונים כמה שנים ולנסות להטמיע בו טכניקה נכונה זה ממש קשה להפתר מהרגלים קודמים.
אני מתמודד עם מתאמנים הרבה יותר גרועים ממך, שם המשחק זה התמדה וכוח רצון... אם יש לך את שני אלה ואתה מצליח לשים גם את האגו בצד אז זה רק עניין של זמן עד שמצליחים

אין בסקוואט הזה שום דבר נוראי חוץ מהצילום. תוריד את החגורה עד שהוא יראה טוב.

על איזה מהסקוואטים אתה מדבר? הראשון שבפוסט או האחרון שהעליתי היום? ומה לדעתך כדאי לי לעשות כדי שהוא יראה טוב?

שניהם. כדאי לך להחזיק את הבטן יותר טוב ולשלוט קצת יותר במשקל בירידה.

• פותח/ת השרשור
כדאי לך להחזיק את הבטן יותר
כרגע על מנת להחזיק את הבטן אני משתמש בCUE של CHEST UP וולסבה. יש לך עוד המלצות איך להחזיק את הבטן יותר?
לשלוט קצת יותר במשקל בירידה.
אז אם הבנתי אותך נכון, אתה אומר לי פה גם כן שאני צריך להוריד משקל ולתרגל עם משקל שאני מסוגל לשלוט בו בירידה.

אם תסתכל שוב בשני הסרטונים האחרונים, זה לא שככל שהמשקל עולה אתה שולט פחות בירידה, אלא בדיוק להפך.
לדעתי (ואמרתי את זה בצורה עקיפה בפעמים קודמות) אתה מאוד ממהר בביצוע התרגילים, בין היתר בסקוואט. זה אמנם לא רייג' בסרטונים האלה שהעלת, אבל זה מעין mindset כזה שיש לך.

• פותח/ת השרשור
אם תסתכל שוב בשני הסרטונים האחרונים, זה לא שככל שהמשקל עולה אתה שולט פחות בירידה, אלא בדיוק להפך.
לדעתי (ואמרתי את זה בצורה עקיפה בפעמים קודמות) אתה מאוד ממהר בביצוע התרגילים, בין היתר בסקוואט. זה אמנם לא רייג' בסרטונים האלה שהעלת, אבל זה מעין mindset כזה שיש לך.
כן מבחינת הרייג' כבר ריסנתי את עצמי עוד כשהפציעה הייתה בחיתוליה. תודה דניאל אדאג לקחת עוד כמה שניות לסדר את הסט אפ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית