הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 של חברת GNC

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
אני כבר חודש+- צורך 1.8 גרם אומגה 3 ביום (6 כדורים(
כל פעם שמשעמם לי אני עובר באתר קילוגרם וקורא איזה קטע
היום קראתי את "שומנים על מה ולמה"
קראתי שצריך להיות כתוב EPA DHE וגם ויטמין E המונע חמצון שומן בקפסולה.
עכשיו בדקתי בקופסא ולא כתוב שום דבר על ויטמין E
הנה תמונות :

מצטער על האיכות

אם אפשר בלי תגובות כמו קנה של חברת אלפסה כי זה בדיוק מה שאני מתכנן כשיגמר לי הGNC
שיהיה לכולם גמר חתימה טובה

לא כל החברות מציינות את הויטמין E ולא כל החברות שמות את זה, בכל מקרה לדעתי זה לא קריטי וגם יש מחקרים שאומרים שאין צורך בתיסוף מהצד של ויטמין E יחד עם אומגה 3.

אני פעם צרכתי אומגה 3 מתוסף תזונה ואז גילתי שיש חנות דגים ליד הקניון וסלמון שם לקילו עולה 55 ש"ח קילו ויש בזה לפחות 10גרם שומן ל 100גרם ולפי מה שאני יודע כל 10 גרם שמן דגים זה בסביבות ה-3גרם אומגה 3, אז אני מניח שיש שזה בערך 1גרם EPA על כל 100גרם, אז מה שאני עושה זה בקש ממנו שיחתוך לי את זה ל-5 חתיכות כל אחת 200גרם ואוכל פרוסה כל יום, זה יוצא יותר זול מלקנות אומגה 3 בנפרד וגם זה עוד איזה 400ק"ל בונוס לתפריט שזה בונוס נחמד 😃

נערך לאחרונה:
אני יודע וב100גרם סלמון יש בערך 1גרם EPA לפי מה שקראתי וDHA אפשר גם לקבל מאגוזי מלך לא צריך בשביל זה תוספי תזונה.

אתם שוכחים משהו מאד חשוב...
אלא אם אתם בקטע של סלמון חי, השומן שלו שווה לתחת.
כשאתם מבשלים אותו הוא מתחמצן ו"מפסיק" להיות אומגה 3

כשכותבים EPA/DHA מתכוונים ליחס.

אני די בור בנושא אני פשוט יודע שיש כמות שממומלץ לצרוך כל הרעיון של הפוסט שלי היה שצריך להסתכל האם זה יותר כלכלי לצרוך מכדור או ממזון.

ובקשר למה שפביאן אמר מעלייך זה נכון? מאיפה הוא הביא את זה?

מאמא כימיה...
יש קשרים כפולים יש חמצן, שלום קשרים כפולים... במיוחד כשיש קשרים כפולים מצומדים כמו אומגה 3.
זאת הסיבה למשל ששמן זית לא מומלץ באופן כללי לטיגון.

מאמא כימיה...
יש קשרים כפולים יש חמצן, שלום קשרים כפולים... במיוחד כשיש קשרים כפולים מצומדים כמו אומגה 3.
זאת הסיבה למשל ששמן זית לא מומלץ באופן כללי לטיגון.

פאפא פאבמד...

תיאוריה זה טוב ויפה אבל עדיף פשוט לבדוק.

Salmon fillets were steamed, or pan-fried without oil, with olive oil, with corn oil, or with partially hydrogenated plant oil. The exchange between the salmon and the pan-frying oils was marginal, but it was detectable as slight modifications in the fatty acid pattern and the tocopherol contents according to the oil used. Primary and secondary oxidation products were only slightly increased or remained unchanged, which indicated a slight lipid oxidation effect due to the heating procedures applied. The same was observed for tocopherol levels, which remained almost stable and were not affected by the oxidation process. The sum of cholesterol oxidation products (COPs) increased after the heating processes from 0.9 microg/g in the raw sample to 6.0, 4.0, 4.4, 3.3, and 9.9 microg/g extracted fat in pan-fried without oil, with olive oil, corn oil, partially hydrogenated plant oil, and steamed, respectively. A highly significant correlation was found between the fatty acid pattern and the total amount of COPs (r2 = 0.973, p < 0.001). No change has been determined in the n-3 fatty acids content and in the polyunsaturated/saturated-ratio of the cooked salmon fillets. Moderate pan-frying (6 min total) and steaming (12 min) of salmon did not accelerate lipid oxidation but significantly increased the content of COPs. The highest increase of COPs was found through steaming, mainly due to the longer heat exposure. The used frying oils did not influence the outcome; no significant difference between heat treatment with or without oil has been determined
.

לא נורא אם אני לא טועה בשמן זית יש לך ויתמין E אם תרוצה
ומישו יכול להגיד לי אם הOMEGA שלי בסדר לא מבין ממש תעניין היחסי הזה שאתם מדברים פה
מרכיביםכמות בכמוסה
שמן דגים800 מ"גסה'כ אומגה-3680 מ"ג
EPA160 מ"גDHA400 מ"גאומגה-3 אחרות120 מ"גאומגה-9 Oleic Acid200 מ"גמרכיבים נוספים: ויטמין E3.3 מ" גגלטין 274 מ"ג
גליצרים 126 מ"ג

לוקח 3 כמוסות ביום

נערך לאחרונה:
אה סורי לא שמתי לב
לכמוסה:
שמן דגים -800
סה"כ אומגה 3 -680
EPA-160
DHA-400
אומגה3 אחרות - 120
אומגה9- 200
VITAMIN E- 3.3MG
הכל במ"ג

ממה שהבנתי ה EPA יותר חשובה, האומגה 3 סבבה אבל פעם הבאה עדיף שתקנה אחת עם יחס EPA/DHA לטובת הEPA.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית