הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תואר - חייל.

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
בהחלט. אני גר במעונות שם שעולים לי 450 ש"ח לחודש, וכשהשתחררתי והתקבלתי למכינה קיבלתי מילגה של 17 וחצי אלף שקל שכיסתה לי את כל עלות המכינה שזה בכלל קטלני אז אתה כאילו לא משלם על כלום.

בהחלט. כל ערב יושבים אצלנו באזור חברה ובננות על נרגילות/סתם דיבורים אפשר תמיד לצאת להצטרף אליהם לדבר 😃

אפשר לדבר איתם אם אתה רוצה להתקבל ואין לך פסיכומטרי והם יסכימו גם אולי.

עלות המכינה 17300 שקל ואחרי שאתה נרשם ומשלם אתה יכול להגיש תופס בקשה למלגה שיכולה להביא לך מלגת לימודים או מלגת מחייה או את שניהם, תלוי בבעיות שיש לך בבית וכו. אני קיבלתי 100% ממלגת הלימודים 😃
בגלל שאתה חייל משוחרר?
מה האפשרות הכי טובה שיש לי כרגע בתור חייל..

תגיד זה נכון שהבנות בטכניון עקומות ולא זורמות בכלל?
אני הבנאדם הכי גרוע עם בחורות שתפגוש אי פעם בחיים שלך אז זה לא רעיון טוב לשאול אותי על זה.
בגלל שאתה חייל משוחרר?
מה האפשרות הכי טובה שיש לי כרגע בתור חייל..
אתה רוצה ללמוד בזמן שאתה חייל? אם כן אין לי מושג. במקומך הייתי מחכה לשחרור ואז מתחיל ללמוד.

אך התפקיד לא משמעותי ולא נותן שום דבר באזרחות.
אין תפקיד לא משמעותי.
הלכת לצבא כדי לתת לא לקבל.

לגבי השאלה, רוב העבודות היום הן בישיבה. ככה זה, אני אגלה לך סוד. עוד 10 שנים אתה תחפש רק את זה, כי עבודה פיזית זה לא נעים בגילאים מבוגרים ודורש המון.

סוג התואר תלמד מה שבא לל ועושה לך טוב.
אם יד לך ראש לתוכנה תלמד תוכנה זה יעשה לך רק טוב

הבנתי שכניסה למכינה להנדסה זה מינימום 650 פסיכומטרי.
קיבלתי 642,האם לנסות לשפר? יש סיכוי שיקבלו אותי,אבל זה לא ישפיע על הציון המשוכלל ? אין פטור מאנגליץ,אם הציון גבוה מספיק במכינה,זה מקנה פטור?

הבנתי שכניסה למכינה להנדסה זה מינימום 650 פסיכומטרי.
קיבלתי 642,האם לנסות לשפר? יש סיכוי שיקבלו אותי,אבל זה לא ישפיע על הציון המשוכלל ? אין פטור מאנגליץ,אם הציון גבוה מספיק במכינה,זה מקנה פטור?
מכינה להנדסה? איפה זה?

רוצה להיכנס ללימודי הנדסה,כל המכינות דומות ? אין מכינה להנדסה,או מכינה למדעי הרוח?
התכנון ללמוד בתל אביב או בבר אילן,לחסוך את הוצאות המגורים בטכניון.

רוצה להיכנס ללימודי הנדסה,כל המכינות דומות ? אין מכינה להנדסה,או מכינה למדעי הרוח?
התכנון ללמוד בתל אביב או בבר אילן,לחסוך את הוצאות המגורים בטכניון.
לא שמעתי על זה אז הסתקרנתי. לא יצא לי לשמוע על מכינה להנדסה.
בכל מקרה אם אתה גר במעונות בטכניון זה ממש זול אז אם זאת הסיבה היחידה שלך לא ללכת לשם אז כדאי לך לחשוב על זה שוב.

לא רק,כמה חברים שלי עשו שם סימסטר ראשון,קיבלו הלם של החיים,הוציאו שם ציונים נמוכים יחסית.
הכיוון הוא הנדסת כימיה,בר אילן ותל אביב די טובות.
לגבי המכינה,לדעתך אפשרי להתקבל עם ציון כמו שלי,או שכדאי לשפר ? בפעם הבאה אוציא מעל 700 בוןדאות,ניגשתי בלי הקלות,קיבלתי לאחר במבחן בחינה ממוחשבת.

לגבי המכינה,לדעתך אפשרי להתקבל עם ציון כמו שלי,או שכדאי לשפר ? בפעם הבאה אוציא מעל 700 בוןדאות,ניגשתי בלי הקלות,קיבלתי לאחר במבחן בחינה ממוחשבת.
אתה מדבר על המכינה שלי? אם כן אז אפשר להתקבל למכינה עצמה גם עם ציון פסיכו נמוך אבל כדי להתקבל לתואר תצטרך לעשות את הפסיכו מחדש.

זהו,הפסיכומטרי משוכלל יחד עם הציון מכינה,אולי יהיה לי עדיף לשפר את הציון ובכך להשיג ציון משוכלל גבוה יותר

זהו,הפסיכומטרי משוכלל יחד עם הציון מכינה,אולי יהיה לי עדיף לשפר את הציון ובכך להשיג ציון משוכלל גבוה יותר
אם המטרה שלך היא להתקבל לאחת מהאוניברסיטאות במרכז אז זה יכול להיות רעיון טוב אם תקבל ציונים גבוהים במכינה. לטכניון למשל, אין סיכוי שתתקבל להנדסות עם פסיכומטרי של 642. פשוט לא ריאלי אלה אם אתה ממש גאון ותוציא ממוצא של 95 במכינה ותגיש בקשת חריגים.

הבנתי שהמינימום להנדסה זה ציון 650.
כנראה שאין מנוס מללמוד עוד 4 חודשים לסיוט הזה.
אני ממש לא רוצה להיות חריג ולהיות על הגבוח מבחינת ציונין.

הבנתי שהמינימום להנדסה זה ציון 650.
נכון, מינימום של 650 שאומר "אם יש לך 650 מאוד מאוד כדאי לך שהממוצע שלך בבגרות/מכינה יהיה באזור ה120 עם בונוסים 😃
כנראה שאין מנוס מללמוד עוד 4 חודשים לסיוט הזה.
תגיד תודה אם זה 4 חודשים. המכינה שלי היא 10 חודשים
אני ממש לא רוצה להיות חריג ולהיות על הגבוח מבחינת ציונין.
נכון מאוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית