עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני נח עד שבוע הבאאם אתה אומלל, אז זה כנראה הלב. 🫤
כאב כל האזור מתחת לצלעות ממש חזק שהתחלתי להתקפל.רוב הסיכויים שזה לא הלב...
ושזה אחד מהשרירים בחזה שתפוס או מודלק והכאב מקרין לאיזור הלב...
לא הבנתי כלוםזה יכול להיות זה HURT BURN קלאסי...
שזה חומציות או תוכן קיבתי שעולה מהוושט... וגורם לתחושת צריבה או כאב..
אני לא יודע אנגלית
תודה אבל זה לא צרבת בטוח, היה לי לפעמים צרבת בחיים זה לא.ניסיתי למצוא משהו בעברית...
צרבת - המדריך המלא | שירותי בריאות כללית
לך לרופא ובקש בדיקת א.ק.ג.איך לדעת אם הלב כואב או משו אחר זה חשוב לדעת עכשיו.
אתה יודע לתאר את סוג הכאב?כאב כל האזור מתחת לצלעות ממש חזק שהתחלתי להתקפל.
שאני רץ ריצה של 3 ק"מ זה כלום בשבילי אז רצתי אחרי 300 מטר כאב האזור של החזה באמצע קצת בצדדים כל 10 מטר עוד קצת ועוד שהגעתי ל1.75 ק"מ כאב ממש אמרתי אני אמשיך או לא מה עדיף להגיע ל3 ק"מ או לעצור אז חשבתי שאם עכשיו אני ממש סובל מכאבים אז ב3 קילומטר אני ישכב במדרכה אפילו מרחב כאבים כי הכאב רק גדל כל 10 מטר אז עצרי ב1.75 ק"מ ושעצרי ממש כאב אז התקופפתי והלכתי לספסל לשבת ואני תופס תאמצע של החזה ומקופל, שאני עומד ממש כאב אז ישבתי ככה 10 דקות בערך והלכתי עם כאבים שיכולתי לסבול.
עכשיו לא כואב.
אני מתפלא עליך. איזו טבעונית את. היית צריכה להגיד: אחרי מספר שנים של תזונה טבעונית, המום בשסתום בלב נעלם! 😃לי פעם קרה שהיו לי דקירות בחזה בצעירותי ואחרי בדיקות שונות א.ק.ג ועוד שלא גילו בהן כלום, בסוף בבדיקת אקו-לב (אולטרסאונד) גילו שמדובר במום בשסתום הלב (שמשום מה נעלם אחרי מס' שנים בודדות באופן מוזר..)
אני לא מהאלה.. שיהיה ברור לכולםאני מתפלא עליך. איזו טבעונית את. היית צריכה להגיד: אחרי מספר שנים של תזונה טבעונית, המום בשסתום בלב נעלם! 😃
אני בsw וגם במשך השבוע כאב לי ככה שקמתי בבוקר סתם ככההיה לי משהו דומה בצלעות מתחת לחזה השמאלי. כל נשימה כאבה לי, לא יכולתי לצחוק, לשכב על הגב כמעט שבוע שלם ולפעמים זה היה קורה לי תוך כדי ארוחה דשנה במהירות. הלכתי להיבדק כי זה קרה לי כמה פעמים בעבר, זה היה בא והולך. אחרי א.ק.ג ובדיקת דם לא גילו כלום וכנראה שזה קשור לשריר או כמה שרירים שנמצאים בין הצלעות שתפקידם להרחיב את בית החזה כדי שתוכל לנשום ועוד כמה דברים. עדיין לא בטוח שזה זה אבל זה עבר לי.
עשית לחיצת חזה כמה ימים לפני?
זה יכול להיות זה HURT BURN קלאסי...
שזה חומציות או תוכן קיבתי שעולה מהוושט... וגורם לתחושת צריבה או כאב..
זה בסדר, גם @Dark Soul Omega לא יודע אנגלית.אני לא יודע אנגלית