בלי משקל, או עם משקל קל מאד, חבר עם מקל של מטאטא שהוא מצמיד לגב שלך תוך כדי התנועה יכול לעזור.ניסיתי עכשיו בלי משקל לעשות את הסקוואט עם זווית גדולה יותר, אבל אני לא מצליח לעצור את העיגול בגב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי משקל, או עם משקל קל מאד, חבר עם מקל של מטאטא שהוא מצמיד לגב שלך תוך כדי התנועה יכול לעזור.ניסיתי עכשיו בלי משקל לעשות את הסקוואט עם זווית גדולה יותר, אבל אני לא מצליח לעצור את העיגול בגב.
אני חושב שהצלחתי אבל אני לא יורד עמוק כמו שירדתי לפני, בערך ב90 מעלות אני אעלה סרטון עוד מעטניסית גם לשחק עם רוחב העמידה?
דווקא לדעתי, הוא צריך בינתיים לא לעבוד אפילו עם מוט מטאטא אלה לנסות קודם כל להגיע למצב הזה בצורה מושלמת, ואז לעבור למטאטא:בלי משקל, או עם משקל קל מאד, חבר עם מקל של מטאטא שהוא מצמיד לגב שלך תוך כדי התנועה יכול לעזור.
הגב צריך להיות בקו ישר נכון? אם יש טיפלה כיפוף ? לא גדול כמו שהיה לי זה בסדר?דווקא לדעתי, הוא צריך בינתיים לא לעבוד אפילו עם מוט מטאטא אלה לנסות קודם כל להגיע למצב הזה בצורה מושלמת, ואז לעבור למטאטא:
![]()
אם יש קצת כיפוף תנסה לרדת פחות עמוקהגב צריך להיות בקו ישר נכון? אם יש טיפלה כיפוף ? לא גדול כמו שהיה לי זה בסדר?
אני לא יכול אפילו להגיע ל90 מעלות בלי לכופף.. אני לא יודע מה הולך פה ><אם יש קצת כיפוף תנסה לרדת פחות עמוק
סביר שדעתך עדיפה על שלי במקרה זה.
@yLewks - לתשומת ליבך.
אם יש קצת כיפוף תנסה לרדת פחות עמוק
אני לא יכול אפילו להגיע ל90 מעלות בלי לכופף.. אני לא יודע מה הולך פה ><
אני ממש מאבד מוטיבציה 🫤
צילמתי עוד פעם, מה אתם אומרים? נראלי יותר טוב רק העומק לא אותו דבר..
דווקא כן הסתכלתי למטה ><הכי מעצבן זה שאתה לא מקשיב להערות שלי
1. אמרתי לך להסתכל למטה, לא קדימה, הפנתי אותך לסרטון שהסביר להסתכל למטה, ואתה ממשיך להסתכל קדימה
2. תסיים שהידיים יהיו בדיוק בין הירכיים שלך כמו בתמונה שהעליתי קודם
עוד משהו, כשאני עושה את הזה עם הידיים לא משנה מה הגב שלי מתעקם גם שאני לא יורד כל כך נמוך.. /:הכי מעצבן זה שאתה לא מקשיב להערות שלי
1. אמרתי לך להסתכל למטה, לא קדימה, הפנתי אותך לסרטון שהסביר להסתכל למטה, ואתה ממשיך להסתכל קדימה
2. תסיים שהידיים יהיו בדיוק בין הירכיים שלך כמו בתמונה שהעליתי קודם
פשש איזה יפה הסתכלת למטה פשוט תותח על!דווקא כן הסתכלתי למטה ><
תסתכל למטה תרד הרבה יותר לאט ותנסה לתפוס את הנקודה שבה הגב מתחיל להתעגל ותפסיק לרדת. זה העומק האידיאלי שלך. עם הזמן אפשר לשפר את העומק, כרגע תעבוד בעומק האידיאלי.עוד משהו, כשאני עושה את הזה עם הידיים לא משנה מה הגב שלי מתעקם גם שאני לא יורד כל כך נמוך.. /:
עם העיניים... אני רגיל להסתכל עם העיניים ולא עם הצוואר (לא ידוע איך להסביר את זה, אבל כן הסתכלתי למטה ><פשש איזה יפה הסתכלת למטה פשוט תותח על!
צפה בקובץ המצורף 29262
שים כדור טניס מתחת לראש ותחזיק אותו עם הסנטר. תעשה כמה סטים ככה ואז תתרגל שככה הראש שלך מוטה במהלך סקוואטיםעם העיניים... אני רגיל להסתכל עם העיניים ולא עם הצוואר (לא ידוע איך להסביר את זה, אבל כן הסתכלתי למטה ><
שים כדור טניס מתחת לראש ותחזיק אותו עם הסנטר. תעשה כמה סטים ככה ואז תתרגל שככה הראש שלך מוטה במהלך סקוואטים
אם נגיד עד יום ראשון אני לא אצליח לתקן את הטכניקה, מה אני יעשה באימון?זאת תנועה שדורשת עוד הרבה מאוד תרגול. תמשיך לעבוד על זה. כשהמתאמנים שלי למדו את התנועה החזקתי להם את הגב בכוח, לצערי אין לך את הפריבילגיה הזאת אז תצטרך פשוט לנסות ולהמשיך לשפר את זה לבד. ממשיך להמשיך ולראות את הסרטון ששלחתי כמה פעמים עד שתדע בעל פה מה אתה צריך לעשות ולהמשיך לתרגל את זה בבית
תעבוד על טכניקה.אם נגיד עד יום ראשון אני לא אצליח לתקן את הטכניקה, מה אני יעשה באימון?
עם משקל או בלי?תעבוד על טכניקה.
מה? ><אאוץ הדדליפט.. אאוץ
בהתחלה עם הידיים. כשתצליח עם הידיים תעבור למקל מטאטא. כשתצליח עם מקל מטאטא תעבור למוט אולימפי.עם משקל או בלי?