- פותח/ת השרשור
אתה חושב שאני צריך לבקש ממאמן בחדר כושר עזרה בזה? או שאפשר לבד?בהתחלה עם הידיים. כשתצליח עם הידיים תעבור למקל מטאטא. כשתצליח עם מקל מטאטא תעבור למוט אולימפי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב שאני צריך לבקש ממאמן בחדר כושר עזרה בזה? או שאפשר לבד?בהתחלה עם הידיים. כשתצליח עם הידיים תעבור למקל מטאטא. כשתצליח עם מקל מטאטא תעבור למוט אולימפי.
אם המאמן שלך לא יודע מה זה היי באר ולואו באר סקוואט אל תתקרב אליו בחיים בנושאים האלה או שהוא יכניס לך שטויות למוח.אתה חושב שאני צריך לבקש ממאמן בחדר כושר עזרה בזה? או שאפשר לבד?
מה? ><
נראלי אני אפסיק עם התוכנית הזו לבנתיים עד שאני אלמד את הטכניקות של התרגילים למה אני לא רוצה להיפצע..הגב שלך.. 🙁
תלוי איזה מאמנים יש לך שם. גם בקרוספיט, כמו במכונים רגילים, יש מאמנים יודעים ויש מאמנים לא יודעיםנראלך בקרוספיט יוכלו ללמד אותי שם?
אם אני אוותר על החדר כושר ואלך לקרוספיט לאיזה חודשיים ואז אחרי חודשיים אצטרף לחדר כושר מחדש ואתחיל SS? זה יהיה בסדר?תלוי איזה מאמנים יש לך שם. גם בקרוספיט, כמו במכונים רגילים, יש מאמנים יודעים ויש מאמנים לא יודעים
אין לי מושגאם אני אוותר על החדר כושר ואלך לקרוספיט לאיזה חודשיים ואז אחרי חודשיים אצטרף לחדר כושר מחדש ואתחיל SS? זה יהיה בסדר?
נראלי אני אפסיק עם התוכנית הזו לבנתיים עד שאני אלמד את הטכניקות של התרגילים למה אני לא רוצה להיפצע..
נראלך בקרוספיט יוכלו ללמד אותי שם?
עזוב את הדדליפט, את זה קל מאוד לתקן אבל הסקוואט הורג אותי, במיוחד שתפוס לי עכשיו הגב התחתון מהדד ליפטמה הקשר קרוספיט? איך תלמד אם תפסיק בדיוק?
תסתכל סרטונים ותתאמן על הטכניקה, אתה לא תפצע כל עוד אתה שם משקלים שלא כבדים לך. תמשיך להעלות סרטונים ותוך כמה פעמים אתה תקלוט את העניין, לא מדע טילים
בדדלפיט כל עוד אתה לא שם 20 קילו כל צד (או שיש לך משקולת בגודל של ה20 קילו מבחינת רוחב) אתה לא תצליח לעשות את הטכניקה כמו שצריך שאתה מוריד אותו לריצפה (משקולת קטנה מדיי), תשים מתחת כמה משקולות על הרצפה ותוריד עליהם (תשים פעם אחת משקולת של 20 קילו על המוט בשביל לקבל פרספקטיבה של כמה משקולות לשים על הרצפה)
לעבור לקרוספיט או להפסיק לגמרי בגלל שלא הצלחת בפעם הראשונה זה פשוט מצחיק
עזוב, שכח מזה אמרתי את זה עקב חוסר מוטיבציה ענקי, אני אנסה לבקש מאנשים בחדר כושר לעזור וללמד אותי פלוס אני אנסה ללמוד היום ומחר ובכל שאר הימים עד שאלמד, אני אצלם ואעלה עוד כמה ימים, תודה על העזרהמה הקשר קרוספיט? איך תלמד אם תפסיק בדיוק?
תסתכל סרטונים ותתאמן על הטכניקה, אתה לא תפצע כל עוד אתה שם משקלים שלא כבדים לך. תמשיך להעלות סרטונים ותוך כמה פעמים אתה תקלוט את העניין, לא מדע טילים
בדדלפיט כל עוד אתה לא שם 20 קילו כל צד (או שיש לך משקולת בגודל של ה20 קילו מבחינת רוחב) אתה לא תצליח לעשות את הטכניקה כמו שצריך שאתה מוריד אותו לריצפה (משקולת קטנה מדיי), תשים מתחת כמה משקולות על הרצפה ותוריד עליהם (תשים פעם אחת משקולת של 20 קילו על המוט בשביל לקבל פרספקטיבה של כמה משקולות לשים על הרצפה)
לעבור לקרוספיט או להפסיק לגמרי בגלל שלא הצלחת בפעם הראשונה זה פשוט מצחיק