נק' מוניטין:
43
- 307
- 34
- פותח/ת השרשור
תכווץ את הגב תחתון ואת הגב העליון (שכמות), תרים חזה חזק ותהיה הכי מכווץ שאתה יכול ותרד מכווץ כל הדרך
ניסיתי לכווץ הכי חזק שאני יכול...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכווץ את הגב תחתון ואת הגב העליון (שכמות), תרים חזה חזק ותהיה הכי מכווץ שאתה יכול ותרד מכווץ כל הדרך
ניסיתי לכווץ הכי חזק שאני יכול...
אני לא כל כך מצליח...הקטע שאתה פשוט נופל לבור ואתה לא מכווץ בירידה
זה בגלל שהוא עושה את זה עם מ.גהקטע שאתה פשוט נופל לבור ואתה לא מכווץ בירידה
מה הקשר לזה שהוא עם מ.ג?זה בגלל שהוא עושה את זה עם מ.ג
לפותח הפוסט-
תעלה סרטון נוסף שבו אתה מסדר את הנושאים שאמרו לך ושים קצת משקל.
לפחות עוד 10 קג, כדי שתיהיה אינדיקציה טובה יותר לטכניקה.
ובזווית נורמלית יותר..
@Tank
יש גם אנשים שעושים LB ולא מרימים את המרפקים לאחור
התייחסתי לסרטונים הביתיים שלו.מה הקשר לזה שהוא עם מ.ג?
הוא אומר שהוא לא מצליח לשלוט בירידה.. נראה לך הגיוני שמישהו יעשה עם משקל כבד על הגב מבלי לשלוט בירידה?
בחדר כושר, עם מוט.לא הבנתי,עם מוט כאילו?
לא הבנתי מה הבעיה עם המגבת כל אחד מזיע שם שם את זה על הגב שלו, זה מגעיל....בחדר כושר, עם מוט.
ובלי מגבת 😃
לא הבנתי מה הבעיה עם המגבת כל אחד מזיע שם שם את זה על הגב שלו, זה מגעיל....
נכון יש כאלה. וכשאני פוגש אותם אני אומר להם להרים מרפקים לאחור@Tank
יש גם אנשים שעושים LB ולא מרימים את המרפקים לאחור
אני עושה לפי מה שהבנתי מהסרטונים...
אני עדיין בטוח שיש טעויות אז אשמח לעזרה בטעות בסקוואט השני נפלתי כזה ...
1. תעיף את המגבת
2. ברכיים גולשות יותר מדי
3. הזווית בין כף הרגל לרצפה לא מספקת. צריך 30 מעלות.
4. המוט ממוקם גבוה מדי
5. האחיזה ממש לא נכונה, כף היד אמורה להיות מעל למוט והמרפקים אמורים לשאוף להגביל לרצפה
יש עוד הרבה בעיות שאני לא יכול להגיד בוודאות בגלל זווית הצילום, בכל מקרה, אתה צריך ללמוד את התנועה מאפס, יש יותר מדי טעויות כדי לתקן נקודתית.
אז איך אפשר להחזיק את המוט על הגב בלי להרים את המרפקים?יש גם אנשים שעושים LB ולא מרימים את המרפקים לאחור
זה אינדיבידואלי, אם כי אני יודע שעל הנייר הטכניקה הנכונה היא לכווץ גב עליון ולהרים מרפקים לאחור.נכון יש כאלה. וכשאני פוגש אותם אני אומר להם להרים מרפקים לאחור
כע. הוא בטוח הבין אותך.שההאמסטרינג שלך מגיע להתארכות מקסימלית
1 מה הבעיה במגבת ?
לא עובדים עם מגבת על הגב מהסיבה הכי פשוטה שמדובר בעוד שכבה שמפרידה בינך לבין מוט עם משקל כבד מאוד (בהמשך..הרי לא תרים מוט ריק לעד), ועל מנת לשמור על יציבות מירבית של המוט מגבת היא לא הרעיון הכי טוב.
ובפרט אם עושים LB וצריך למצוא את המנח המתאים למוט, עם מגבת תתקשה עד כמעט בלתי אפשרי לעבוד כמו שצריך.
עניין של הרגל.אז איך אפשר להחזיק את המוט על הגב בלי להרים את המרפקים?
אתה מרים את המרפקים וכך אתה מפעיל את הכתף האחורית שתחזיק את המוט כדאי שהוא לא יוכל ליפול. אני טועה? כי אם אני לא הרים את המרפקים כשאני אעשה סקוואט אחריי חזרה אחת המוט יחליק לי.עניין של הרגל.
או שאתה אומר בעצם שפיזית זה לא אפשרי?