הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין זמן לאכול

• פותח/ת השרשור SR1
  • פורסם בתאריך

SR1

משתמש מתחיל
17
2
נק' מוניטין:
5
17
2
אני התחלתי לעבוד בעבודה חדשה בקונדיטוריה ,אני מתחילה לעבוד ב8 בבוקר ואני מסיימת משמרת ב15:00 ואני מאמינה שבהמשך אפילו יצא לי לעבוד לפעמים שעות נוספות עד 16:00-17:00.וחוץ מחטיף אנרגיה או פרי אני לא ממש יכולה לאכול במשמרת אין לי הפסקה וישנם גם מצבים שלא יהיה לי זמן לאכול בכלל אז אילו פתרונות יש במצבים כאלה? אני לא רוצה שיווצר לי מצב שאני מתחילה לנשנש עוגיות ובמקום לאכול אוכל נורמלי מרעב או משעמום.

אני אוכלת בדר"כ לארוחת בוקר טוסט מ2 פרוסות לחם שיפון,פרוסה של גבינה צהובה ועגבנייה ואוכלת בערך חצי קוטג' \גבינה 5% ונס קפה.
צהריים פחממה כלשהי (אורז/פסטה) ומנה בשרית חזה עוף /סלומון וכו'..
ובערב חביתה קופסא של קוטג/גבינה סלט וטונה.
לביניים במהלך היום חטיף של נייצר וואלי ,נס קפה עם תמר אחד או שניים.

בנוסף לזה זה מה שאני אוכלת גם בימים שאני מתאמנת וגם בימים שלא.

במצבים שאין לחץ יש אפשרות לשבת 5 דקות לאכול?
אני גם עובד בעבודה שיחסית עמוסה בלחץ ואין הפסקות אבל הבוס מאשר לי לשבת לאכול במידה ואין לחץ,אני מביא כמה קופסאות אוכל ואוכל בעיקר לפני שמתחיל הלחץ

• אהבתי
Reactions: SR1
את בטוחה שאי אפשר לקבל הפסקה?

אני מכירה חוק לפיו במשמרת של 6 שעות ומעלה את מקבלת הפסקה של חצי שעה לפחות..
נשמע לי לא הגיוני שלא נותנים לעובדים לאכול לפחות סנדוויץ או משהו תוך כדי

אכן קצת מוזר עניין ההפסקות... בכל מקרה, תנסי להשלים בעזרת שייקים של חלבון/חטיפי חלבון, שקדים/אגוזים. דברים שניתן לנשנש תוך כדי עבודה בלי שיגזלו ממך זמן רב.

את יכולה לבוא עם סנדוויץ וארוחת צהריים ואת השאר להשלים בבית, לא נשמע רציני...

תביאי אוכל בקופסאות כמה פירות ,ירקות ,פחמימה כלשהי (אורז ,פסטה ,קינואה ..) ומנה בשרית קטנה .
אם יש לך שם מיקרוגל לחמם את האוכל זה ממש טוב

אני התחלתי לעבוד בעבודה חדשה בקונדיטוריה ,אני מתחילה לעבוד ב8 בבוקר ואני מסיימת משמרת ב15:00 ואני מאמינה שבהמשך אפילו יצא לי לעבוד לפעמים שעות נוספות עד 16:00-17:00.וחוץ מחטיף אנרגיה או פרי אני לא ממש יכולה לאכול במשמרת אין לי הפסקה וישנם גם מצבים שלא יהיה לי זמן לאכול בכלל אז אילו פתרונות יש במצבים כאלה? אני לא רוצה שיווצר לי מצב שאני מתחילה לנשנש עוגיות ובמקום לאכול אוכל נורמלי מרעב או משעמום.

אני אוכלת בדר"כ לארוחת בוקר טוסט מ2 פרוסות לחם שיפון,פרוסה של גבינה צהובה ועגבנייה ואוכלת בערך חצי קוטג' \גבינה 5% ונס קפה.
צהריים פחממה כלשהי (אורז/פסטה) ומנה בשרית חזה עוף /סלומון וכו'..
ובערב חביתה קופסא של קוטג/גבינה סלט וטונה.
לביניים במהלך היום חטיף של נייצר וואלי ,נס קפה עם תמר אחד או שניים.

בנוסף לזה זה מה שאני אוכלת גם בימים שאני מתאמנת וגם בימים שלא.
פשוט אכלי יותר כשניתן...

אז במקום חטיף אנרגיה תכיני לעצמך מראש כריך... זה לוקח אותו זמן לאכול ובתוכו תוכלי להכניס משהו יותר מזין מאשר חטיף אנרגיה..

דווקא נראה שהתפריט שלך סבבה, מקסימום תעשי איזה שייק חלבון אפשר לשתות אותו בזמן העבודה ולוקח 30 שניות להכין

• פותח/ת השרשור
אני קצת נרתעת עדיין מכל העניין של אבקת חלבון כי זה לא מחומרים טבעים ומעדיפה אוכל.
כרגע חשבתי על להוסיף דייסת קוואקר בבוקר ולאכול איזה כריך במהלך העבודה, השאלה אם זה כבר יותר מידי פחממה,ומוריד את כמות החלבון באופן משמעותי?
בכל מקרה איך בוחרים בכלל אבקת חלבון ויודעים מה טוב יותר?

אני קצת נרתעת עדיין מכל העניין של אבקת חלבון כי זה לא מחומרים טבעים ומעדיפה אוכל.
כרגע חשבתי על להוסיף דייסת קוואקר בבוקר ולאכול איזה כריך במהלך העבודה, השאלה אם זה כבר יותר מידי פחממה,ומוריד את כמות החלבון באופן משמעותי?
בכל מקרה איך בוחרים בכלל אבקת חלבון ויודעים מה טוב יותר?

את נרתעת כי זה לא מחומרים טבעיים? את בטוחה במה שאת אומרת!?
כלומר יש לך מושג איך מייצרים את האבקה בכלל?

• פותח/ת השרשור
לפי התגובה שלך כנראה שלא חחח, אבל זו עדיין אבקה למרות שזה נטו חלבון לא עדיף בכל מקרה לאכול חלבון ממזון?

לפי התגובה שלך כנראה שלא חחח, אבל זו עדיין אבקה למרות שזה נטו חלבון לא עדיף בכל מקרה לאכול חלבון ממזון?

אם את מגיעה למצב שאת יכולה להשלים את ערכי החלבון שלך רק ממזון ממוצק - welcome, אם לא - תתספי באבקת חלבון בשביל להשלים את הערכים. פשוט.

חדש בחנות - Bpi sports תסתכלי על הסרטון הראשון, אומנם הוא של מותג מסוים וספציפי אבל התהליך של הפקת האבקה זהה לכל החברות.

ומאיפה את חושבת שהחלבון באבקה מגיע?

זה עשוי ממי גבינה, אותו הקונספט של מזון תינוקות, כל עוד את לא רגישה ללקטוז אין שום סיבה לדאגה.

התהליך של הפקת האבקה זהה לכל החברות
אני לא לגמרי בטוח, ובפרט יש הבדלים בשיטת היצור של אבקה מסוג concentrate לכל ה iso וה hydrolized למיניהן (בראשונה לא נעשית כל התערבות כימית).

אם כבר את חוטפת על הדרך חטיפי "אנרגיה" סטייל נייצ'ר וואלי
קני לך חטיפי חלבון במקום. הם משביעים עשירים בחלבון וטעימים לא פחות.

בימים שאין לי זמן לשבת לאכול אני דואגת לאוכל שאפשר לנשנש בין לבין כשאני רעבה: שקדים, חמוציות או גוג'י ברי.

Back
למעלה תחתית