הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת SS

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
החלטתי שאחרי שאני מסיים עם הפסיכומטרי(חמישי הבא) אני מתחיל לקחת את עצמי בידיים ולהתאמן כמו שצריך,ועוזב את אימון ה FBW הנוכחי לטובת התחזקות האמיתית לקראת הצבא.
עכשיו,קצת שאלות:

אני עובד 3-4 פעמים בשבוע במשך 8-9 שעות.זו עבודה שאני כל הזמן נמצא בא על הרגליים,אבל לא מבצע מאמץ רציני.זה צריך להוות בעיה,או שאם אני אוכל ואישן כמו שצריך,אני רק אגחע עם רגליים מתות לעבודה,אבל בימי אימון יהיה בסדר?

ולעניין השני,התרגילים והמשקלים.
עד היום לא עשיתי הרבה מהתרגילים.בנץ' התקדמתי בסטים עם מס' חזרות אסטרונומי בגלל מאמן טיפש(RM10 יצא 40,אימון אחרון עשיתי 3 סטים של 5 אקרוס עם 45),סקוואט התחלתי לא מזמן ללמוד(בהתחלה היי באר,שני אימונים אחרונים ניסיתי לוו ועשיתי דיי בקלילות 3 סטים אקרוס של 45),פרס עשיתי פעם אחת,ודדליפט וקלין לא עשיתי עוד אף פעם.חשבתי לעבוד בשבוע וחצי הזה לפני שאני מתחיל את התוכנית על טכניקה,ואז להתחיל את התוכנית.כדאי להתחיל את כל התרגילים עם מוט ריק(למרות שיש לי במכון צלחות מפלסטיק כאלה לילדים ששוקלות רק 1.25 קילו אבל בקוטר של הפלטות של ה-20,אז חשבתי להשתמש בהן בהתחלה לדד ליפט ולקלינים עד שאני מגיע ל-60),או להתחיל בבנץ' ובסקאווט ממשקל קצת יותר גבוה?
ואפשר לשלב בהתחלה אירובי/חזרות שליליות של מתח(אין לי אפילו 1 רגיל..) כל עוד המשקלים לא ממש כבדים?

תודה מראש:)

המטרה של התוכנית היא בין היתר לשפר את הטכניקה בתרגילי הבסיס, ככה שאת יכול להתחיל את התוכנית כבר עכשיו בעיקרון. לדעתי תתחיל ממוט ריק, אם התרגילים חדשים לך (חוץ מבדדליפט, שתתחיל אולי מ50 קילו).
אפשר לשלב אירובי, וגם חזרות שליליות במתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית