הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש לי שאלה בקשר למשקלים

שמשון

משתמש מתחיל
90
6
נק' מוניטין:
6
90
6
אני רק שבועיים שלושה בחדר כושר עכשיו יש לי שאלה בקשר למשקלים נכון לעכשיו אני עושה
בנץ' פרס -10 קילו 3/8
חתירה ( אני עושה עם מכשיר לא עם מוט ) - שם 20 קילו בכל צד 3/8
לג פרס ( עדיין לא עושה סקוואט כי זה קשה ) 55 קילו 3/10
כתפיים - לחיצת כתפיים לפנים בישיבה עם משקולות יד 8 קילו 2/10
^ אותו דבר כפיפות מרפקים פשוט 2/6 כל צד

עכשיו השאלה שלי היא, כל כמה זמן רצוי לעלות משקלים למתאמן מתחיל ותמיד יש לי תהרגשה הזאת שאני מסיים נגיד תחתירה או תבנץ' פרס שאני יכול להרים יותר .. איך אני מוצא תמשקל " מקסימום " שלי.. כי מצד אחד אני לא רוצה להיפצע מצד שני אני רוצה לדעת מה המקסימום שלי כדי שאני ישתפר כמו שצריך ..

עדיף לאכול קצת יותר just in case.
למה? הרי הוא הכניס את כל מה שהוא צריך ויש לו אקסטרה לבניית שריר. אז למה להוסיף עוד? הרי אם תוסיף עוד כל מה שמיותר יהפוך לשומן בפועלת הDNL. אז למה סתם לייצר שומן מיותר?

למה? הרי הוא הכניס את כל מה שהוא צריך ויש לו אקסטרה לבניית שריר. אז למה להוסיף עוד? הרי אם תוסיף עוד כל מה שמיותר יהפוך לשומן בפועלת הDNL. אז למה סתם לייצר שומן מיותר?
כי זו תוכנית טובענית ואתה צריך תמיד לשמור על פלוס קלורי של 500 לכן מ2 סיבות אתה אוכל הרבה:
1.אתה עולה במשקל והRMR שלך עולה ולכן אתה צריך להכול יותר.
2.אתה אף פעם לא יודע מה באמת הRMR שלך אז אתה הולך על הגבוה מאשר הנמוך כי עדיף להמשיך לעלות במשקלי עבודה מאשר להתקע בהם.

1.אתה עולה במשקל והRMR שלך עולה ולכן אתה צריך להכול יותר.
זה קורה בכל תוכנית, מה כל כך מיוחד בSS שצריך ישר להכנס לפלוס של 1000? חוץ מזה אם הRMR עולה אתה מוסיף קלוריות, אבל בסופו של דבר שואף להשאר על 500 מעל הסך הקלורי שאתה שורף. מה שכתבת פה לא רלוונטי בשום צורה למה ששאלתי. השאלה היא למה דווקא בSS צריך להיות בפלוס של 1000 כי אני לא מסכים עם זה
2.אתה אף פעם לא יודע מה באמת הRMR שלך אז אתה הולך על הגבוה מאשר הנמוך כי עדיף להמשיך לעלות במשקלי עבודה מאשר להתקע בהם.
אחלה, את זה עושים בכל תוכנית כשעושים מסה, מה כל כך מיוחד בSS?

בSS צריך להיות בפלוס של 1000 כי אני לא מסכים עם זה
לא אמרתי 1000 אבל בסדר. הסיבה הפשוטה שSS היא תוכנית מאוד טובענית ועולה במשקלים מאוד מהר מה שמצריך מהגוף את המקסימום אנרגיה והתאוששות. לעומת זאת ישנן המון תוכניות אחרות שבן אתה יכול להיות אפילו בנייטרלי והן יעבדו.

לא אמרתי 1000 אבל בסדר
לא הבנתי, אתה חושב שהוא יצליח להתקדם במשקל שבאמת כבד עם אכילה רגילה של פלוס קלורי 500? אני בספק.
אז לאיזה מספר התכוונת? לא הבנתי אותך
הסיבה הפשוטה שSS היא תוכנית מאוד טובענית ועולה במשקלים מאוד מהר מה שמצריך מהגוף את המקסימום אנרגיה והתאוששות
סבבה, כשאתה אוכל את כמות הקלוריות שאתה שורף אתה מחזיר לו את כל מה שהוא איבד, כשאתה מוסיף עוד 500 קלוריות מעבר, תוך צריכה של כמות גבוהה של חלבון אתה נותן לו חומרים שישמשו לו לבניית שריר ולתהליכים מטאבוליים, אז למה לאכול יותר מ500 בSS?
לעומת זאת ישנן המון תוכניות אחרות שבן אתה יכול להיות אפילו בנייטרלי והן יעבדו.
מה ההגדרה של "יעבדו"? ומה התוצאה שאתה מצפה להשיג "אפילו במאזן נייטראלי"? מבחינתי יש 2 סיבות להיות במאזן נייטראלי, או שאתה צריך זמן כדי לסדר את המטבוליזם אחרי תקופה ארוכה של מסה/חיטוב או שאתה מבסוט מהתוצאה שלך ורוצה לשמר אותה.

אז לאיזה מספר התכוונת? לא הבנתי אותך
600~700.
סבבה, כשאתה אוכל את כמות הקלוריות שאתה שורף אתה מחזיר לו את כל מה שהוא איבד, כשאתה מוסיף עוד 500 קלוריות מעבר, תוך צריכה של כמות גבוהה של חלבון אתה נותן לו חומרים שישמשו לו לבניית שריר ולתהליכים מטאבוליים, אז למה לאכול יותר מ500 בSS?
אוקיי אז בוא אני אשאל אותך שאלה. למה כשאני אנשים נתקעים במשקלים אומרים להם לאכול יותר ואז הם בדרך קסם יוצאים מיזה?
מה ההגדרה של "יעבדו"? ומה התוצאה שאתה מצפה להשיג "אפילו במאזן נייטראלי"?
עלייה במשקלי עבודה? מה אתה חושב?

את המספר הזה אני מאשר 😃
אוקיי אז בוא אני אשאל אותך שאלה. למה כשאני אנשים נתקעים במשקלים אומרים להם לאכול יותר ואז הם בדרך קסם יוצאים מיזה?
אני יודע בדיוק למה זה קורה. הקטע הוא שחשבתי שהתכוונת לזה שSS היא תוכנית מיוחדת שדורשת תנאים מיוחדים, כשהכוונה שלך הייתה להוסיף 100-200 קלוריות לפלוס הקלורי הסטנדרטי אז זה לא רלוונטי
עלייה במשקלי עבודה? מה אתה חושב?
לאיזה מתאמן? מתאמן מתחיל יכול להוסיף משקלים בנייטראלי כמעט בכל תוכנית. מתאמן בינוני יוכל בתוכניות כמו הלינארית שנותנות קצת פוטנציאל התקדמות אבל מתאמן מתקדם לא יוכל להוסיף משקלי עבודה על נייטראלי בשום תוכנית. אתה צריך להיות קצת יותר מדויק כשאתה אומר דברים כאלה כי זה לא מובן

אה ואני אוהב להתקיל אותך כל פעם שאני רואה תגובה שלך שנראית כאילו העתקת את ביסט או מנהל אחר מהפורום בלי שאתה יודע למה 😆

את המספר הזה אני מאשר 😃
Thanks Doc.
אני יודע בדיוק למה זה קורה. הקטע הוא שחשבתי שהתכוונת לזה שSS היא תוכנית מיוחדת שדורשת תנאים מיוחדים, כשהכוונה שלך הייתה להוסיף 100-200 קלוריות לפלוס הקלורי הסטנדרטי אז זה לא רלוונטי
😃
אה ואני אוהב להתקיל אותך כל פעם שאני רואה תגובה שלך שנראית כאילו העתקת את ביסט או מנהל אחר מהפורום בלי שאתה יודע למה 😆
נשבע שבחיים לא עשיתי את זה. אבל תודה על הנסיון להתקיל 😘
לאיזה מתאמן?
בינוני.
מתאמן מתחיל יכול להוסיף משקלים בנייטראלי כמעט בכל תוכנית.
לא בSS.
מתאמן בינוני יוכל בתוכניות כמו הלינארית שנותנות קצת פוטנציאל התקדמות אבל מתאמן מתקדם לא יוכל להוסיף משקלי עבודה על נייטראלי בשום תוכנית. אתה צריך להיות קצת יותר מדויק כשאתה אומר דברים כאלה כי זה לא מובן
צודק טעות שלי אבל הבנת אותי יפה מאוד. 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית