עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המצלמה צריכה להיות מולי?אתה תמיד מצלם מהזווית הזאת
מה לא ברור ב90 מעלות אחי?
מה הכוונה בלהכניס אגן? לא יצא לי לפגוש את הCUE הזה אף פעם בהקשר של דד ליפט.2.תכניס אגן. אתה לא מכניס אותו בכלל.
הגב תחתון שלו עגול.מה הכוונה בלהכניס אגן? לא יצא לי לפגוש את הCUE הזה אף פעם בהקשר של דד ליפט.
זווית צילום כזאת היא בסדר?אהלן.. אני רואה הרבה זמן לא העלת סרטון. (שבועיים בערך).
בואו נחזור על דברים שנאמרו 10 אלף פעם:
1.תצלם מהצד. (וואלה נמאס להגיד לך).
2.תכניס אגן. אתה לא מכניס אותו בכלל.
3.אתה בקושי נכנס לסטאפ אם בכלל.
הוא צודק, המצב שלו תאכלס זה אגן מסובב לאחור אם לדייק, להכניס זה "להוציא את התחת"מה הכוונה בלהכניס אגן? לא יצא לי לפגוש את הCUE הזה אף פעם בהקשר של דד ליפט.
זווית צילום כזאת היא בסדר?
זה.ליצור קשת בגב שהתחת יפנה למעלה ולא מטה.
אההה. הCUE הזה לא מובן. שמתי לב שמתאמנים מבינים יותר כשאומרים להם תקשט את הגב ותוציא חזה החוצה. לדעתי בגלל זה הוא לא תיקן.הגב תחתון שלו עגול.
הוא צריך להכניס אותו בסטאפ, מה שהוא לא עושה.
כמו שאמרתי למתי, הCUE לא כל כך מובן, עדיף לתת משהו מובן יותר שנשלט ביותר קלות אחרת הוא לא יבין אותךהוא צודק, המצב שלו תאכלס זה אגן מסובב לאחור אם לדייק, להכניס זה "להוציא את התחת"
קיצר כולנו מתכוונים לאותו הדבר.
ליצור קשת בגב שהתחת יפנה למעלה ולא מטה.
90 מעלות אחי, בדיוק מהצד, מה קשה להבין?
אתה רוצה שיעור בזוויות?זווית צילום כזאת היא בסדר?
אמרתי לו בכל הסירטונים שלו את זה והסברתי בבירור 100000 פעם אני בטוח שהוא הבין הוא פשוט לא מיישם.הוא לא יבין אותך
ניסו להסביר לו שוב ושוב ושוב, זה כשל בלהבין איך נראה בכלל דדליפט תקין, אם הוא היה מבין את זה הוא היה יכול לראות בעצמו את המינח הנוראי שהגב שלו נמצא בו.אההה. הCUE הזה לא מובן. שמתי לב שמתאמנים מבינים יותר כשאומרים להם תקשט את הגב ותוציא חזה החוצה. לדעתי בגלל זה הוא לא תיקן.
כמו שאמרתי למתי, הCUE לא כל כך מובן, עדיף לתת משהו מובן יותר שנשלט ביותר קלות אחרת הוא לא יבין אותך
נשבע השלב הבא זה שאני מעלה סרטון שלי עושה הכנסת אגן.ניסו להסביר לו שוב ושוב ושוב, זה כשל בלהבין איך נראה בכלל דדליפט תקין, אם הוא היה מבין את זה הוא היה יכול לראות בעצמו את המינח הנוראי שהגב שלו נמצא בו.
חחח אתה אכזרי בזמן האחרוןאתה רוצה שיעור בזוויות?
אמרתי לו בכל הסירטונים שלו את זה והסברתי בבירור 100000 פעם אני בטוח שהוא הבין הוא פשוט לא מיישם.
סלח לי אני פשוט לא מסוגל להבין אנשים שמעלים סרטון יותר מ10 פעם וטועים כל הזמן באותו דבר.חחח אתה אכזרי בזמן האחרון
אולי הוא לא הבין אותך כי זה לא מובן? אם אני לא הבנתי אותך ואני נחשב פחות או יותר מבין בתחום, אז איך הוא יבין אותך? תסדר את הCUEס שלך, יש מושג כזה שנקרא ראיה קינסטטית, המושג מדמה את היכולת של בנאדם להבין את המצב של הגוף שלו כאשר הוא לא רואה אותו. למתאמנים חדשים הראיה הקינסטטית מאוד מוגבלת, ולחלק מהמתקדמים גם כן, ולכן אתה צריך לסדר את הCUE שלך בצורה כזאת שהמתאמן יוכל לראות ולהרגיש בבירור מה הוא עושה.אתה רוצה שיעור בזוויות?
אמרתי לו בכל הסירטונים שלו את זה והסברתי בבירור 100000 פעם אני בטוח שהוא הבין הוא פשוט לא מיישם.
לכל בנאדם יש CUE שהוא יבין, אם אתם לא הצלחתם סימן שלא מצאתם את הCUE הנכון. אני בטוח שיובל לא טיפש ואם להסביר לו בצורה שהוא מסוגל להבין הוא יצליח להבין.ניסו להסביר לו שוב ושוב ושוב, זה כשל בלהבין איך נראה בכלל דדליפט תקין, אם הוא היה מבין את זה הוא היה יכול לראות בעצמו את המינח הנוראי שהגב שלו נמצא בו.
חשבתי על זה.נשבע השלב הבא זה שאני מעלה סרטון שלי עושה הכנסת אגן.
אתה עומו זה לא קשור.אם אני לא הבנתי אותך ואני נחשב פחות או יותר מבין בתחום
אתה יכול להשתמש במילים יותר פשוטות אם אתה חושב שהוא לא מבין מה זה הכנסת אגן ,CUE אני דיי בטוח שהוא לא יודע גם.
אין פה קשר לראיה קינסטטית. יש פה חוסר הבנה בסיסי מה זה הוצאת תחת.ראיה קינסטטית