עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את האמת לא הבנתי עד עכשיו מה זה לסובב אגן, עד שכתבת שצריך להוציא חזה ולקשט את הגב, ותודה בלי קשר שאתם עוזרים לי לשפר את הטכניק הלמרות שאני חוזר על הטעיוות שלי!אולי הוא לא הבין אותך כי זה לא מובן? אם אני לא הבנתי אותך ואני נחשב פחות או יותר מבין בתחום, אז איך הוא יבין אותך? תסדר את הCUEס שלך, יש מושג כזה שנקרא ראיה קינסטטית, המושג מדמה את היכולת של בנאדם להבין את המצב של הגוף שלו כאשר הוא לא רואה אותו. למתאמנים חדשים הראיה הקינסטטית מאוד מוגבלת, ולחלק מהמתקדמים גם כן, ולכן אתה צריך לסדר את הCUE שלך בצורה כזאת שהמתאמן יוכל לראות ולהרגיש בבירור מה הוא עושה.
לדוגמא, להוציא חזה החוצה ולקשט את הגב הרבה יותר קל להבנה ולא דורש ראיה קינסטטית, כאשר CUE כמו "תסובב אגן" הרבה פחות קל להבנה וקשה יותר ליישום. בקיצור, זה עניין של מאמנים, לא קרה כלום 😃
לכל בנאדם יש CUE שהוא יבין, אם אתם לא הצלחתם סימן שלא מצאתם את הCUE הנכון. אני בטוח שיובל לא טיפש ואם להסביר לו בצורה שהוא מסוגל להבין הוא יצליח להבין.
נסלח. ולהוציא חזה זה לא קשור. הבעיה שלך היא ההכנסת אגן AKA הוצאת תחת. תדמין שאתה מנסה לעשות פרבולה באזור הגב תחתון שלך.את האמת לא הבנתי עד עכשיו מה זה לסובב אגן, עד שכתבת שצריך להוציא חזה ולקשט את הגב, ותודה בלי קשר שאתם עוזרים לי לשפר את הטכניק הלמרות שאני חוזר על הטעיוות שלי!
🙄אתה עומו זה לא קשור.
לא אמרתי את זה לו, אמרתי את זה לך.אתה יכול להשתמש במילים יותר פשוטות אם אתה חושב שהוא לא מבין מה זה הכנסת אגן ,CUE אני דיי בטוח שהוא לא יודע גם.
אחי אני לא מבין מה זה הוצאת תחת אני בעצמי לא יכול ליישם את זה אז אל תתחיל להגיד לי "חוסר הבנה בסיסי" אתה אשם שאתה לא מוצא CUE שהמתאמן יצליח להבין ובגלל שאתה לא מצליח אתה מאשים את המתאמן!!אין פה קשר לראיה קינסטטית. יש פה חוסר הבנה בסיסי מה זה הוצאת תחת.
בכיף, אני למזלך יודע איך להסביר דברים למתאמנים 😃את האמת לא הבנתי עד עכשיו מה זה לסובב אגן, עד שכתבת שצריך להוציא חזה ולקשט את הגב, ותודה בלי קשר שאתם עוזרים לי לשפר את הטכניק הלמרות שאני חוזר על הטעיוות שלי!
הוצאת חזה היא CUE עזר שעוזר ליצור הקשתה בגב התחתוןנסלח. ולהוציא חזה זה לא קשור. הבעיה שלך היא ההכנסת אגן AKA הוצאת תחת. תדמין שאתה מנסה לעשות פרבולה באזור הגב תחתון שלך.
תודה על העזרה, יש סרטון ביטיוב שמסביר בפירוט יותר את הנקודה הזו, כי אני מנסה ליישם מה שאתם אומרים לי כל אימון דדליפט ואני לא מצליח.נסלח. ולהוציא חזה זה לא קשור. הבעיה שלך היא ההכנסת אגן AKA הוצאת תחת. תדמין שאתה מנסה לעשות פרבולה באזור הגב תחתון שלך.
איך בדיוק?הוצאת חזה היא CUE עזר שעוזר ליצור הקשתה בגב התחתון
כי זה הכי קל!!!!!!!!!!!אתה מאשים את המתאמן!!
דוקטור. ישמצב אתה בונה לי ABC ?בכיף, אני למזלך יודע איך להסביר דברים למתאמנים 😃
כי אי אפשר להוציא חזה בלי לגרום להקשתה בגב.איך בדיוק?
אתה בנאדם נוראכי זה הכי קל!!!!!!!!!!!
דבר עם @THE BEAR שמעתי הוא עוד מאט מסיים את וינגייט 😆דוקטור. ישמצב אתה בונה לי ABC ?
אני לא אוהב את הקיו להוציא חזה כי מדובר על משהו שצריך לקרות בחלק התחתון, ולפעמים זה לא גורם לך.את האמת לא הבנתי עד עכשיו מה זה לסובב אגן, עד שכתבת שצריך להוציא חזה ולקשט את הגב, ותודה בלי קשר שאתם עוזרים לי לשפר את הטכניק הלמרות שאני חוזר על הטעיוות שלי!
ברור שאפשר בלי הקשתה. שב על כיסא ותרים חזה האגן שלך לא נכנס נכון?כי אי אפשר להוציא חזה בלי לגרום להקשתה בגב.
🤭אתה בנאדם נורא
😩 עוד "מאט" אני שולח אותך לבגרות בלשון.
סתם לידע הכללי שלך, הCUEס בספר של ריפטו לפי הסדר הםאני לא אוהב להוציא חזה כי מדובר על משהו שצריך לקרות בחלק התחתון, ולפעמים זה לא גורם לך.
כשאתה מנסה להוציא חזה בכוח, על ידי שימוש בוולסבה אז אין דבר כזה.ברור שאפשר בלי הקשתה. שב על כיסא ותרים חזה האגן שלך לא נכנס נכון?
זה משהו אחר.כשאתה מנסה להוציא חזה בכוח, על ידי שימוש בוולסבה אז אין דבר כזה.
אם ריפטו חושב אז גם אני חושב כך. 😇אם ריפטו חושב
לריפטו יש קטע כזה שבסרט שלו הוא מסביר למתאמנים וותיקים במכון ובתוכנית שלו את כל הקיואים.סתם לידע הכללי שלך, הCUEס בספר של ריפטו לפי הסדר הם
STANCE
GRIP
KNEES FORWARD
CHEST UP
PULL
אז אם ריפטו חושב שלהוציא חזה זה מספיק חשוב כדי לעשות את זה כCUE מרכזי בהרמה (ולא "סיבוב אגן") אני חושב שכדאי לך להפסיק לשנוא את זה 😃
כשאתה מנסה להוציא חזה בכוח, על ידי שימוש בוולסבה אז אין דבר כזה.
אני לא אומר שזה תמיד נוח לכולם, אבל כשאתה רואה מתאמן בפורום שכשאתה אומר לו "תסובב אגן" הוא לא מבין על מה אתה מדבר אז כדאי שיהיה לך עוד CUEס במאגר למקרה הזה.לריפטו יש קטע כזה שבסרט שלו הוא מסביר למתאמנים וותיקים במכון ובתוכנית שלו את כל הקיואים.
זה לא תמיד כזה נוח...
להכניס אגן לא לסובב אגן. יש הבדל. ויש מישהו יכול לחשוב מספיק חזק ולהבין מה זה אגן בגוף שלו היה מבין מה משמעות הפעולה.תסובב אגן
זה שאתה חושב עם התחת לא אומר שגם אני יכול 🤬להכניס אגן לא לסובב אגן. יש הבדל. ויש מישהו יכול לחשוב מספיק חזק ולהבין מה זה אגן בגוף שלו היה מבין מה משמעות הפעולה.
🙄 קנאיזה שאתה חושב עם התחת לא אומר שגם אני יכול 🤬
הטרלנו אחד את השני ועזרנו לו על הדרך.מסכן הטרלתם לו את האשכול
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאבמידה וכן, אפרגן במוניטין.
כי בן אדם תיקן סוףסוף את הטכניקה שלו? legit.לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
הם יבטלו את המוניטין בפורום PL!