הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

Heydudez

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
יש לי באט ווינק כזה :
buttwink1.png

ואני כבר חודש עובד על זה ומנסה לתקן אבל לא מצליח, המאמנים בחדר כושר לא ממש עוזרים ואני מתוסכל וחושב כבר לפרוש מתוכנית ה SS
חבר שלי הפנה אותי לפורום הזה כי כביכול אתם מבינים יותר מFXP
אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל, מתיחות, חיזוק גב תחתון, להשאיר את החזה למעלה והוציא את התחת הכי החוצה שאפשר, שום דבר לא עובד אני מתוסכל ברמות וחושב לפרוש מזה
בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות )=

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה מנסה? באיזו תדירות? לבנות גמישות זה לא ביום-יומיים, אתה צריך סבלנות והתמדה.

תשקיע טיפה זמן ותראה את אלה:

צפיתי בשלושתם.. ניסיתי להגמיש בכמעט חודשיים.. חשבתי לעבור למקום שיש בו מאמנים שיותר מתמקדים בך כמו קרוספיט וגם קרוספיט זה כיף

בטן,הדבר היחידי שתיקן לי את הסקוואט זאת עבודה של הבטן,תלמד להשתמש איתה אתה מסודר.

סרטון מצויין שעזר לי מאוד תצפה בכולו

• פותח/ת השרשור
בטן,הדבר היחידי שתיקן לי את הסקוואט זאת עבודה של הבטן,תלמד להשתמש איתה אתה מסודר.

סרטון מצויין שעזר לי מאוד תצפה בכולו

יש איזו דקה שזה מתחיל? למה אין לי כוח לצפות חצי שעה XD

זה בהתחלה,למה בהתחלה ? כי הדבר הראשון שעושים לפני סקוואט זה ללמוד לעבוד עם הבטן.
ואף אחד לא אומר לך לצפות חצי שעה,אבל זה לטובתך כל מה שתשפר בסקוואט יפחית את הסיכוי לפציעה ובנוסף יגרום לך להרים ביותר יעילות ויותר משקל.

• פותח/ת השרשור
זה בהתחלה,למה בהתחלה ? כי הדבר הראשון שעושים לפני סקוואט זה ללמוד לעבוד עם הבטן.
ואף אחד לא אומר לך לצפות חצי שעה,אבל זה לטובתך כל מה שתשפר בסקוואט יפחית את הסיכוי לפציעה ובנוסף יגרום לך להרים ביותר יעילות ויותר משקל.
אוקיי, אני אצפה בהכל אבל לא עכשיו, בחלקים תודה

המושג "באק טוויק" זה בעצם כפיפה בעמוד השדרה, שיכולה לנבוע מעמידה לא נכונה של הרגליים (ברכיים לא מספיק החוצה) או בחוסר יכולת של המתאמן לשלוט בשרירים הפושטים את עמוד השדרה או כמובן חוסר גמישות בעיקר במקרבי הירך.

מה שאני מציע לך,
- זה ללמוד איך עומדים, העמידה צריכה להיות קצת יותר מרוחב כתפיים כאשר האצבעות פונות 30 מעלות החוצה, אם אתה מספיק גמיש אפשר לנסות רחב יותר.
- תלמד לשלוט בשרירי הפושטים את עמוד השדרה אלה שמבצעים סיבוב אגן לפנים זה הדבר הכי חשוב.
- ותעבוד על הגמישות של המקרבים, זה גם יעזור לך בעתיד להיות עם פיסוק רחב יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית