עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל עוד אתה שומר על ערכים נכונים לנתונים שלך, אין הבדל. ההבדל היחיד שיכול להיות הוא במאזן הנוזלים בגוף, כך שבמידה וצריכת הפחמימות גבוהה יותר, המראה יהיה פחות "יבש".יש לי שאלה..כולם אומרים שפחמימות זה משמין ומעלה תאחוז שומן אבל אני רוצה הסבר איך זה עובד.. נגיד אני אוכל 100 גרם פחמימות ביום ו100 שומן או שאני נגיד אוכל 60 שומן ו140 פחמימות ( ובשני המצבים זה יגיע למשל ל1500 קלוריות בידיוק )
מה ההבדל ?
לא הבנתי מה זאת אומרת פחות יבש?כל עוד אתה שומר על ערכים נכונים לנתונים שלך, אין הבדל. ההבדל היחיד שיכול להיות הוא במאזן הנוזלים בגוף, כך שבמידה וצריכת הפחמימות גבוהה יותר, המראה יהיה פחות "יבש".
אז אתה בעצם לא יכול להשמין וליצור יותר אחוזי שומן מאכילת פחמימות ( אם אתה לא אוהב תניטרלי הקלורי שלך ? )לא הבנתי מה זאת אומרת פחות יבש?
לא הבנתי מה זאת אומרת פחות יבש?
זה לאכולם אומרים שפחמימות זה משמין ומעלה תאחוז שומן
אתה מוזמן לעשות חיפוש בגוגל על פחמימות ולקרוא על איך הן עובדותאבל אני רוצה הסבר איך זה עובד
לא בדיוק נכון, זה מאוד תלוי בערכים, ויש את תהליכי הDNL והגלוקוגנזיס שגורמים לגוף להתייחס לפחמימה בצורה שונה כאשר מאגרי הגליקוגן מלאים וגם המרת שומן/חלבון לפחמימה במצבים מסוימים. אי אפשר להגיד בצורה כל כך בוטה "כל עוד אתה שומר על ערכים אין הבדל" כי כן יהיה הבדל ולפעמים אפילו גדול, תלוי בכמות הצריכה.כל עוד אתה שומר על ערכים נכונים לנתונים שלך, אין הבדל
זה לא
אתה מוזמן לעשות חיפוש בגוגל על פחמימות ולקרוא על איך הן עובדות
לא בדיוק נכון, זה מאוד תלוי בערכים, ויש את תהליכי הDNL והגלוקוגנזיס שגורמים לגוף להתייחס לפחמימה בצורה שונה כאשר מאגרי הגליקוגן מלאים וגם המרת שומן/חלבון לפחמימה במצבים מסוימים. אי אפשר להגיד בצורה כל כך בוטה "כל עוד אתה שומר על ערכים אין הבדל" כי כן יהיה הבדל ולפעמים אפילו גדול, תלוי בכמות הצריכה.
סתם לידע כללי, המוח דורש 100 גרם גלוקוז ביום, כלומר, ברגע שהגוף נמצא בכמות קלוריות שלא תאפשר 100 גרם גלוקוז (או ש100 גרם פחמימה) ללכת למוח הגוף יתחיל להכניס את עצמו לקטוזיס. אז תאכלס גם ב100 גרם פחמימה הגוף מבצע תהליכים קטוגניים כדי לתת למוח את האנרגיות שהוא צריך מפני שהמוח יכול להשתמש רק בגלוקוז ובקטונים בתור מקורות אנרגיה 😃ודאי שזה תלוי בכמות הצריכה, לפי הערכים שעליהם כתב בתחילת הנושא, אין הבדל בין 100 גרם ל140 גרם..