הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כושר צבאי לעומת משקולות

רפאל בנימינוב

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי, עכשיו מתחילה שנת הלימודים ואני נרשם לחוג שנקרא "אחריי" שבו מפתחים כושר צבאי.
עיקר האימונים שם הוא ריצות ואירובי. בחודשים האחרונים אני גם מתאמן בחדר כושר והתחלתי עכשיו
את תכנית SS. השאלה שלי היא האם ניתן לשלב את האימונים האנאירוביים והאירוביים?
האם האירובי יוריד לי רק מסה "מלוכלכת" או גם מסה "נקייה"?
מה אני צריך לעשות על מנת לשלב בין שלושה אימוני SS ושני אימוני כושר בשבוע? תודה 😃

היי, עכשיו מתחילה שנת הלימודים ואני נרשם לחוג שנקרא "אחריי" שבו מפתחים כושר צבאי.
עיקר האימונים שם הוא ריצות ואירובי. בחודשים האחרונים אני גם מתאמן בחדר כושר והתחלתי עכשיו
את תכנית SS. השאלה שלי היא האם ניתן לשלב את האימונים האנאירוביים והאירוביים?
האם האירובי יוריד לי רק מסה "מלוכלכת" או גם מסה "נקייה"?
מה אני צריך לעשות על מנת לשלב בין שלושה אימוני SS ושני אימוני כושר בשבוע? תודה 😃
יפגע מעט בהתקדמות ככל שזה קשור ב-SS. מדובר למעשה באימון פונקציונלי ללא אלמנטים מהותיים של כח (בשונה מקרוספיט המכיל הרבה מאוד אלמנטים מעולם ה-WL ואף PL). מצד שני, חשוב שתשלב אימון כזה שיהיה הרבה יותר אפקטיבי לתקופת השירות וכשזה משוב עם תכנית כח כמו SS אפילו יותר.

• פותח/ת השרשור
ישתלם לי לחכות חודשיים שלוש עד שאני אסיים עם SS ואז להתחיל עם הכושר הצבאי או לא?

ישתלם לי לחכות חודשיים שלוש עד שאני אסיים עם SS ואז להתחיל עם הכושר הצבאי או לא?
לא באמת תסיים SS בעוד חודשיים שלושה אלא מתוך החלטה. היא עדיין תהיה התכנית היעילה ביותר עבורך. אם אתה מעדיף להתמקד בה (טכניקה והתקדמות כח/גדילה) זאת כבר החלטה שלך...

Back
למעלה תחתית