- פותח/ת השרשור
זה טרולינג או רציני?מכשיר למסאג' לעורף![]()
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה טרולינג או רציני?מכשיר למסאג' לעורף![]()
ספל:
אהבתי את המשפט האחרון חחח ,אירובי על גופתי המתהמשתתף בצערך, לגבי הבית ספר הצבאי, גם אני למדתי במסגרת של ח"א.. לנשים אפשר לקנות פרחים(סנטימנטלי), ולגברים שטויות של כושר,רכבים,ספר בדיחות וכו. תלוי מי הבן אדם, ואיזה מרחק את שומרת ממנו(מה את יודעת עליו). אם את לא יודעת עליו כלום(תחביבים ותחומי עניין)- עדיף שתשמרי את הכסף שלך לעצמך. אם תקני מתנה לכל מפקד שלך, לקראת סוף השירות תביני שאלו אנשים שלא תראי יותר.
אין מתנה שתתאים לכל גבר: יש גברים פשוטים עם תחומי עניין ברורים,יש כאלו שפתוחים לדברים חדשים,ויש את האלו שעדיף להתרחק מהם כמו מאש. יש מתנות שתמיד מעלות חיוך כמו: ברכה,עוגה שעשית,זר פרחים שאספת,הקדשה מכל תלמיד למדריך או מס טלפון שלך לאימוני אירובי..
ואומרים שפריזה וסל הם איומים,עוד לא פגשו את המושג "אירובי""אירובי"
חייבת לציין שזה ממש קטלני ,יש לזה קישור במקרה?
אהבתי את המשפט האחרון חחח ,אירובי על גופתי המתה
באופן כללי ,בעיקרון הוא היה חונך שעזר לי במתמטיקה\פיזיקה , אז אני רוצה להביא לו משהו להכרת תודה . אני מכירה אותו מספיק בשביל רעיון יצירתי וקיוויתי שלפחות יהיו פה רעיונות שיכוונו אותי לזה
את ממש תמימה,ואומרים שפריזה וסל הם איומים,עוד לא פגשו את המושג "אירובי"
יצחק שלום,ביצת קינדר הישנה..אני כבר התמכרתי
Thanks captain obvious!את ממש תמימה,
המכשיר למסאג׳ בצוואר זה לעינוג אנאלי (משחק מילים עם בנאלי כנראה).
ו״מספר טלפון למפגשי אירובי ביחד״ הכוונה ליחסי מין וזה למה נכתב פה ״אירובי״ כי המשמעות היא לא באמת אירובי.
קינדר בלבד 🙄היית מגדיר את עצמך כאחד שאוהב/מאוהב ב/מחבב ביצים?
You forgot to fly awayאת ממש תמימה,
המכשיר למסאג׳ בצוואר זה לעינוג אנאלי (משחק מילים עם בנאלי כנראה).
ו״מספר טלפון למפגשי אירובי ביחד״ הכוונה ליחסי מין וזה למה נכתב פה ״אירובי״ כי המשמעות היא לא באמת אירובי.
יצחק שלום,
היית מגדיר את עצמך כאחד שאוהב/מאוהב ב/מחבב ביצים?
so you like the kinder's balls..קינדר בלבד 🙄