הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתנה פרידה \לקראת שחרור

• פותח/ת השרשור
מכשיר למסאג' לעורף
515Ju7oyMLL._SL1000_.jpg
זה טרולינג או רציני?

משתתף בצערך, לגבי הבית ספר הצבאי, גם אני למדתי במסגרת של ח"א.. לנשים אפשר לקנות פרחים(סנטימנטלי), ולגברים שטויות של כושר,רכבים,ספר בדיחות וכו. תלוי מי הבן אדם, ואיזה מרחק את שומרת ממנו(מה את יודעת עליו). אם את לא יודעת עליו כלום(תחביבים ותחומי עניין)- עדיף שתשמרי את הכסף שלך לעצמך. אם תקני מתנה לכל מפקד שלך, לקראת סוף השירות תביני שאלו אנשים שלא תראי יותר.
אין מתנה שתתאים לכל גבר: יש גברים פשוטים עם תחומי עניין ברורים,יש כאלו שפתוחים לדברים חדשים,ויש את האלו שעדיף להתרחק מהם כמו מאש. יש מתנות שתמיד מעלות חיוך כמו: ברכה,עוגה שעשית,זר פרחים שאספת,הקדשה מכל תלמיד למדריך או מס טלפון שלך לאימוני אירובי..

• פותח/ת השרשור

חייבת לציין שזה ממש קטלני ,יש לזה קישור במקרה?
משתתף בצערך, לגבי הבית ספר הצבאי, גם אני למדתי במסגרת של ח"א.. לנשים אפשר לקנות פרחים(סנטימנטלי), ולגברים שטויות של כושר,רכבים,ספר בדיחות וכו. תלוי מי הבן אדם, ואיזה מרחק את שומרת ממנו(מה את יודעת עליו). אם את לא יודעת עליו כלום(תחביבים ותחומי עניין)- עדיף שתשמרי את הכסף שלך לעצמך. אם תקני מתנה לכל מפקד שלך, לקראת סוף השירות תביני שאלו אנשים שלא תראי יותר.
אין מתנה שתתאים לכל גבר: יש גברים פשוטים עם תחומי עניין ברורים,יש כאלו שפתוחים לדברים חדשים,ויש את האלו שעדיף להתרחק מהם כמו מאש. יש מתנות שתמיד מעלות חיוך כמו: ברכה,עוגה שעשית,זר פרחים שאספת,הקדשה מכל תלמיד למדריך או מס טלפון שלך לאימוני אירובי..
אהבתי את המשפט האחרון חחח ,אירובי על גופתי המתה
באופן כללי ,בעיקרון הוא היה חונך שעזר לי במתמטיקה\פיזיקה , אז אני רוצה להביא לו משהו להכרת תודה . אני מכירה אותו מספיק בשביל רעיון יצירתי וקיוויתי שלפחות יהיו פה רעיונות שיכוונו אותי לזה

מזמרה, שיהיה לו לעבודות רסר.
אם היו מביאים לי כזה דבר הייתי נקרע מצחוק.
אבל למה שיביאו לי משהו. אני מאבטח. אני במשמרת לילה. בודד. שקוף.
עד מתי.

😭😭

חייבת לציין שזה ממש קטלני ,יש לזה קישור במקרה?

אהבתי את המשפט האחרון חחח ,אירובי על גופתי המתה
באופן כללי ,בעיקרון הוא היה חונך שעזר לי במתמטיקה\פיזיקה , אז אני רוצה להביא לו משהו להכרת תודה . אני מכירה אותו מספיק בשביל רעיון יצירתי וקיוויתי שלפחות יהיו פה רעיונות שיכוונו אותי לזה

Youtube dbz dragon ball z SON goku Kaio ken saiya Heat Reactive Mug,black changing color morphing mugs Coffee Milk cup-in Mugs from Home & Garden on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-09-05-17-40-54.png
    Screenshot_2015-09-05-17-40-54.png
    KB 148.4 · צפיות: 95
ואומרים שפריזה וסל הם איומים,עוד לא פגשו את המושג "אירובי"
את ממש תמימה,
המכשיר למסאג׳ בצוואר זה לעינוג אנאלי (משחק מילים עם בנאלי כנראה).
ו״מספר טלפון למפגשי אירובי ביחד״ הכוונה ליחסי מין וזה למה נכתב פה ״אירובי״ כי המשמעות היא לא באמת אירובי.
ביצת קינדר הישנה..אני כבר התמכרתי
יצחק שלום,
היית מגדיר את עצמך כאחד שאוהב/מאוהב ב/מחבב ביצים?

את ממש תמימה,
ו״מספר טלפון למפגשי אירובי ביחד״ הכוונה ליחסי מין וזה למה נכתב פה ״אירובי״ כי המשמעות היא לא באמת אירובי.
Thanks captain obvious!

את ממש תמימה,

יצחק שלום,
היית מגדיר את עצמך כאחד שאוהב/מאוהב ב/מחבב ביצים?
You forgot to fly away

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית