הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ב SS ועליתי על משהו מאוד חשוב בקשר לגוף שלי

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חבר'ה ערב טוב,

אז אחרי שהעלתי לפני שבוע טכניקה שלי בסקוואט אחרי קצת תחקורים וענינים שעשיתי עם עצמי ועם האינטרנט גיליתי משהו מאוד חשוב שקורה לי וטוב שגיליתי אותו עכשיו בזכות חיים כהן (לא השף) המלך הזה.

אני כבר חודש ב SS.

דיפדפתי קצת וחזרתי לראות אחרי חודש ומשהו את ההדרכות והסרטונים שהוא עושה על כל מה שקשור לפיתוח גוף ובאחד הסרטונים הוא דיבר על טעות נפוצה מאוד שעושים בדדליפט ובסקוואט שזה בא מחוסר מודעות מדהימה.

גילתי היום אחרי שסירבתי להאמין ש שרירי העכוז שלי וכנראה גם הבטן מאוד מאוד חלשים ושעד עכשיו פשוט "דפקתי" את הגב התחתון שלי.

הוא דיבר על העניין של ה "מגלשה" כשיורדים שעושים סקוואט ושמתי לב שגם לי זה קורה והוא דיבר על זה שרוב האנשים, כמו לי למשל יש גפיים מאוד קצרים וחזקים וגב תחתון מאוד קצר.

וכשהוא הראה תרגילים לחיזוק העניין הזה ולהימנע מהשימוש בגב התחתון בזמן סקוואט אז רוב התרגילים לא הצלחתי ולא הייתי מסוגל "להגיד" למערכת עצבים שלי להשתמש בישבן שלי כאילו הוא לא חלק מהגוף שלי, ורק בתרגיל של ציפור כלב שיושבים על ארבע ומרימים את הרגל למעלה עם העקב של הנעל ולא עם הרגל אז הרגשתי את הישבן עובד אבל בכל שאר התרגילים הרגשתי חזק את ההאמסטרינג וכשניסיתי לעשות לאנג'ים הרגשתי בכלל את הברך (אני בטוח לא עושה נכון את התרגיל למרות ההדגמות שלו).

מה כדאי לי לעשות במצב הזה?

עכשיו כמובן שאני אוסיף את התרגילים לחימום שלי ופו טעיתי שלא הוספתי אותם לפני.

והשאלה היא לכמה אני אוריד עכשיו את המשקלים עד שאוכל "להשתמש" בישבן שלי ולא בגב התחתון?

אני אמור לעלות מחר ל 80 קילו ולמזלי גיליתי את העניין עוד בהתחלה.

אודה על תשובות כמה שיותר מהירות כי אני מתאמן מחר בבוקר-צהריים כזה.

תודה רבה לכם ולילה טוב!

טוב התחלתי לראות את הסרטון שלו והפסקתי באמצע. גם מסרטון שלו עושה סקוואט שראיתי לא מזמן ממש לא הייתי מקשיב לו, במיוחד במה שקשור לסקוואט.
הוא דיבר שם על שרירי ישבן חלשים או משהו, מי שעושה SS בד"כ זה אנשים שהכל אצלם חלש. אם אתה לומד לבצע נכון את התנועה של סקוואט אתה תשתמש בשרירים שאתה צריך להשתמש, זה פשוט יקרה, בלי שום ציפור כלב חתול עכבר או כל חיה אחרת.
אם אתה רוצה עזרה בסקוואט תעלה סרטון שלך מבצע אותו. אם אתה רוצה סרטון הדרכה טוב תראה את זה:

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה המהירה אחי.

דבר שני בעלתי כבר סרטון שלי פו:
ייעוץ - קצת על עצמי ועזרה בטכניקה של הסקוואט
post-976242

בכל מקרה אעלה היום סרטון שלי עושה 80 קילו ולראות מה אני עושה לא נכון למרות שאני מאמין שאחרי שביצעתי את התיקונים מהסרטון הקודם אני כן עושה נכון

• פותח/ת השרשור
טוב אז כמו שאמרתי מקודם הנה סרטון שלי שעושה פעם ראשונה במכון ובחיים שאני מרים 80 קילו סקוואט מקווה לביקורות טובות אבל אשמח גם לטיפים ועזרה לשיפור הטכניקה שלי.

הסרטון:

מעבר לעומק שהוא קרוב מאוד להיות בסדר גמור לא ראיתי יותר מדי, אולי זה טיפה כבד לך ואתה קצת קורס קדימה באחת החזרות.

סהכ נראה סבבה.. ואתה עושה סקוואט רחב אז ברור שזה יראה שונה מהסרטונים שראית

Back
למעלה תחתית