הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרה וורקאוט

Yeuda 30

משתמש פעיל
322
20
נק' מוניטין:
32
322
20
שלום לכולם,
רציתי לדעת מספר דברים:
1.עד כמה זה מומלץ לקחת?
2.איך אופן הלקיחה במהלך היום?
3.של איזה חברה מומלץ?
4.אם יש חבר'ה שיכולים לומר אם יש הבדל בביצועים עם/בלי לקיחה?
5.הערה כללית-מה ניתן וכדאי לשלב לאימונים להתאוששות טובה,ערנות וחומרים בסיסיים שהייתם ממליצים כחלק מהתפריט היומי.
אשמח לשיתוף מכמה שיותר דיעות.

1. לא יותר מדי ת'אמת. את רוב המרכיבים אפשר לקנות בנפרד במחיר הרבה יותר זול. מה שממריץ בפריוורקאוט זה בעיקר הקפאין והטעם המוגז שפועל כפלסיבו בעיקר. אני אישית ממליץ לך לנסות לשתות אקסל כפריוורקאוט, הטעם אדיר ויכול להכניס אותך לשוונג טוב לפני הרמה של משקלים כבדים + יש בו כמויות לא רעות של קפאין. אני אישית משתמש בפרי וורקאוט כרגע כי בגלל הדיאטה הקטוגינית אני צריך להמנע מפחמימה, אבל אם אין לך הגבלת פחמימה בתפריט אקסל יכול להוות אחלה של פריוורקאוט לדעתי.
2. בד"כ חצי שעה לפני אימון.
3. יש המון חברות, אני לא הכי מבין בחברות, יצא לי לנסות את NO EXPLODE שהיה סביר +-, את הC4 של CELLUCOR שגם היה סביר, ועכשיו מחכה למשלוח של ARO BLACK PRE WORKOUT ואעדכן איך היה כשיגיע 😃
4. יש הבדל בביצועים
5. מגנזיום ציטראט, קריאטין, ויטמין סי ואבץ יעשו את העבודה. בנוסף מומלץ לתסף באומגה 3 כי זה מקור שומן נורא חשוב שקשה מאוד להשיג בכמויות מספקות מתזונה רגילה. אם יש תקציב קנה גם מולטיויטמין, אין לי המלצות מיוחדות כי לא יצא לי להשתמש הרבה במולטיויטמין כי חברות טובות מוכרות מולטי יקר.

1)לדעתי? בזבוז כסף מוחלט.
2)כמו שמקס אמר,חצי שעה לפני אימון.
3) יש כמה חברות שניסיתי (והאמת שמאוד התאכזבתי,אין שינוי בשיט.)
הם,assualt של mp,c4 וno explode.
אם כבר הייתי ממליץ על פרי זה mr Hyde או j3cked
4) הבדל בביצועים לא הרגשתי,הבדל בפוקוס הרגשתי. (שעל דבר כזה? לא הייתי משלם תמחיר ששילמתי.)
מעדיף לקחת קפאין בנפרד,נותן לי בוסט הרבה יותר מטורף מאשר כל פרי שניסיתי.
5)הייתי משלב קריאטין,המולטי הכי זול שיש עם המינונים המומלצים,אומגה 3,וחלבון אם חסר ביומיום.

בתור אחד שלוקח את זה כמה שנים הייתי ממליץ לא לקחת את זה כל אימון, אלא רק מתי שמרגישים חסרי אנרגיה.
בתקופה הראשונה זה נותן מעין אנרגיה/דרייב לאימון, אחרי זמן מה הגוף מתרגל וכבר לא מרגישים ואז צריך לעשות לפחות שבועיים הפסקה.

אם החלטת לקנות, תזמין C4, המחיר ל 90 מנות באתרים של חו"ל סביר בהחלט, מתערבב בקלות ואחלה טעמים. לוקחים בסמוך לאימון, כ רבע שעה לפני.

למען הסר ספק, זה לא תוסף תזונה כדוגמאת קריאטין מונו.

בתור אחד שלקח בתקופת מאסה הייתי ממליץ לך על הC4 או BPI vortex.
אני הייתי ממליץ לך לקחת כחצי שעה לפני אימון לאורך כל תקופת המאסה, מאימון לאימון אתה תרגיש שהכוח שלך גדל...

1. מומלץ למי שמתאמן אחרי יום עבודה או יום לימודים ארוך וצריך בעיטה בתחת בשביל לצאת מהבית
האמת שאני לוקח כבר תקופה ארוכה גם כשאני לא עייף גם בימים שישבתי בבית כל הזמן
2. ממליצים לקחת 30 דקות לפני אימון, אני ממליץ לקחת דקה לפני שאתה יוצא מהבית, נניח לוקח לך 5-15 דקות להגיע אז זה סבבה
אם לוקח לך יותר זמן להגיע כמו 30 דקות נסיעה או משהו כזה, עדיף לקחת את זה כבר כשאתה נכנס לחדר כושר
יש גל ראשון של אנרגיה בגלל זה אני מעדיף לקחת את זה קרוב לאימון ולא חצי שעה לפני
3. אני מבין שאתה מתחיל, אז אני ירשום רק שמות של מוצרים למתחילים
*Cellucor C4
*MusclePharm Assault
*BPI Vortex
*True Grit Pre
*Beast Mode
*EVL ENGN
*Myprotein MyPre
*360cut 360Pre

כמובן כל אלו מנסיון
כשאני אומר ל"מתחילים" זה לא בהכרח למתאמן מתחיל, אלא פשוט למישהו שלא לקחת קדם אימון, אתה יכול להרים 110 קילו חזה לחזרות ולהיות מתחיל בPREWORKOUT

4. לדעתי יש הבדל באנרגיה ובכח, אני מצליח להתקדם טוב יותר כשאני לוקח, כשאני לא לוקח אני מתקשה להתקדם
מה שכן יש הבדל ענק מבחינת פאמפ, כשאני לוקח מספיק לי סט אחד או 2 ואני כבר כולי מפומפם-גדול יותר-חטוב יותר השרירים מלאים יותר
זה לא יעזור לאימון להיות מפומפם, אבל זה נותן הרגשה טובה ומוטיבציה ככה שבעצם זה כן עוזר לאימון

5. אין דבר כזה חומרים להתאוששות טובה יותר[חוץ מסטרואידים]
פשוט צריך לאכול טוב, לישון טוב, לא להתאמן יום אחרי יום על אותו שריר
זה דיי פשוט, אין שום חומר או תוסף שבאמת יעזור לך להתאושש טוב יותר, ואני גם לא בטוח שאנחנו צריכים דבר כזה, יצא לי הכי הרבה להתאמן בלי הפסקות 13 יום ברצף, הרגשתי אותו דבר אחרי זה כמו שאני עושה יום כן יום לא, שום הבדל בהרגשה , לא הייתי צריך "יותר התאוששות" ככה שקשה לי לענות על השאלה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית