עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחרי ששוב התחלתי להעלות משקלים הטכניקה שוב התקלקלה,
אז החלטתי להוריד קצת משקל ולהגדיל את טווח התנועה לפחות או יותר ATG.
סרטון עם 70 קילו מהיום,אני מקווה שהפעם הזווית טובה.
הרגיש לי הרבה יותר טוב מאשר שירדתי רק עד שבירת מקביל
באמת???????נראה פחות טוב מהקודמים.
העמידה נראית לי צרה מידי, המוט נמצא בחלק מהתנועה מעל האצבעות.
לסיכום? בלאט.
אם תשים לב הצילום הוא לא ב90 מעלות ויכול להיות שזאת הסיבה שזה נראה שהמוט על האצבעות,קנדיטו עשה על זה סרטוןנראה פחות טוב מהקודמים.
העמידה נראית לי צרה מידי, המוט נמצא בחלק מהתנועה מעל האצבעות.
לסיכום? בלאט.
קשה לי להאמין שהמשקל עובר לאצבעות והעקבים שלי נשארים על הרצפה ולא מתרוממיםעדיין רואים איך המשקל זז עם התנועה שלך ממרכז הכובד לאצבעות.
קורה לי מלא כשאני לא מרוכזקשה לי להאמין שהמשקל עובר לאצבעות והעקבים שלי נשארים על הרצפה ולא מתרוממים
כן אבל אצלי גם ככה יש לעקבים נטייה להתרומם אז אם המשקל עובר לעקבים ובכל זאת הם לא מתרוממים נשמע לי מוזרקורה לי מלא כשאני לא מרוכז
שמע אני אומר מה שאני רואה, המוט לא זז ישר.כן אבל אצלי גם ככה יש לעקבים נטייה להתרומם אז אם המשקל עובר לעקבים ובכל זאת הם לא מתרוממים נשמע לי מוזר
זה אפשרי שאני מתחיל עם המוט מעל העקבים ואז הוא עובר קדימה למרכז כף הרגל?שמע אני אומר מה שאני רואה, המוט לא זז ישר.
אם כבר קנדיטו אז יש לו סרטון הדרכה טוב על שיפור מסלול המוט.זה אפשרי שאני מתחיל עם המוט מעל העקבים ואז הוא עובר קדימה למרכז כף הרגל?
במקרה שלא,דרכים לשפר?
אשמח לקבל קישור או את השם של הסרטון.אם כבר קנדיטו אז יש לו סרטון הדרכה טוב על שיפור מסלול המוט.
מה שגיליתי על עצמי שלהסתיר את המראה עזר לי מאד, גורם לי להיות יותר מודע למשקל של המוט במרכז כובד שלי לאורך כל התנועה.
קשה לדעת מהזווית, האינדקציה הטובה ביותר היא ההרגשה שלך, והסרטון תכתוב פשוט candito bar path אני מאמין שתמצא.אשמח לקבל קישור או את השם של הסרטון.
וזה שהמוט בהתחלה על העקבים ואז הולך למרכז כף הרגל זה לא הגיוני?
חשבתי שככה עושים בhb, מתחילים עם הברכיים ןלא עם הירך וגם לא אמורים להתיישב אחורה בhbmy 2 cents:
לפחות בשתיים או שלוש החזרות הראשונות, אפשר לראות שאתה מתחיל את התנועה משליחת הברכיים קדימה. אם ההתחלה לא טובה, קשה לתקן בהמשך.
עצה טובה של אד קואן: חשוב על פתיחה בין הרגליים, זה יעזור לך גם להתיישב יותר אחורה וגם לשלוח את הברכיים החוצה.