הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR'S

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך
אני טס בשבת לתאילנד אז ניסיתי לשבור קצת שיאים אישיים... האימון קצת אכזב אני לא רגיל לעבוד בטווח חזרות כזה...

bench press 150X2

squat 200X1

deadlift 225X1

לא פרייאר! בסקווט יש לך עוד 5 ק"ג לפחות...

• פותח/ת השרשור
מדהים. ספר קצת תוכנית אימונים כמה זמן מתאמן?

בעיקרון מתאמן ים זמן חח אבל בצבא היתה הפסקה רצינית. השתחררתי לפני 5 חודש בערך נתתי קצת חיטוב ואז ניסיתי 10 שבועות שהיה לי עד לטיסה מן וראיציה של טקסס 4 פעמים בשבוע, שיניתי הרבה דברים תוך כדי ופעם הבאה אהיה הרבה יותר חכם אבל בכל מקרה זאת פעם ראשונה שהתאמנתי כמו בנאדם מבחינת תזונה ושינה (אי אפשר להשוות לצה"ל האיום) וההתקדמות היתה ממש גדולה ומעל המצופה אז אחרי תאילנד כבר אכנס לרוטינה ארוכה יותר ומצפה למשקלים רציניים יותר

בעיקרון מתאמן ים זמן חח אבל בצבא היתה הפסקה רצינית. השתחררתי לפני 5 חודש בערך נתתי קצת חיטוב ואז ניסיתי 10 שבועות שהיה לי עד לטיסה מן וראיציה של טקסס 4 פעמים בשבוע, שיניתי הרבה דברים תוך כדי ופעם הבאה אהיה הרבה יותר חכם אבל בכל מקרה זאת פעם ראשונה שהתאמנתי כמו בנאדם מבחינת תזונה ושינה (אי אפשר להשוות לצה"ל האיום) וההתקדמות היתה ממש גדולה ומעל המצופה אז אחרי תאילנד כבר אכנס לרוטינה ארוכה יותר ומצפה למשקלים רציניים יותר
מעולה. אני בטוח שתתחזק יופי עם תזונה נכונה ומספיק זמן חופשי לאימונים ושינה. בהצלחה. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית