הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירה בין כמה אבקות חלבון

moshe728

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
2
12
2
אחרי שהתאכזבתי מאמסל פארם הסדרה של ארנולד שווצנגר בטעם וניל (מוצע למכירה בפרטי נשאר 67 מנות בדלי) אני רוצה לחזור או לnature's best perfect whey
או לאבקה אחרת משהו ללא פחמימה או 2 3 4 גרם פחמימה ולא ISO100 כי הוא עולה נורא יקר את הנייטר בסט אני יכול להביא במחיר סביר השאלה איך החלבון ולמה הוא לא פופולרי בארץ יותר מידי?

לפי דעתי מבחינת טעם בזמן שלקחתי אבקת חלבון,הנייצר בסט הוא הכי טעים מכולם והכי פחות עם טעם של "אבקת חלבון מגעילה".
שאלת השאלות היא איך הוא באמת...
נראה לי שלעולם אין לדעת.

ה- BPI best protein מצויין, אני משתמש בוא למעלה מחצי שנה.
עד עכשיו טעמתי אותו בטעם וניל (הייתי נותן לו 4 מתוך5), בראוניז שוקולד (5 מתוך 5) וסמורס (4.5 מתוך5)

ה- BPI best protein מצויין, אני משתמש בוא למעלה מחצי שנה.
עד עכשיו טעמתי אותו בטעם וניל (הייתי נותן לו 4 מתוך5), בראוניז שוקולד (5 מתוך 5) וסמורס (4.5 מתוך5)
עכשיו אני עם הבראוניז ומרוצה מאוד תגיד יצא לך במקרה לטעם את הקרם עוגיות?

עכשיו אני עם הבראוניז ומרוצה מאוד תגיד יצא לך במקרה לטעם את הקרם עוגיות?
כן,
אני פחות אהבתי... זה לא באמת בטעם עוגיות זה יותר בטעם חלב עוגיות ולכן על כשניסיתי אותו על בסיס מים הוא הרגיש לי כמו חלב שמעורבב עם מים
ואני פחות אוהב לשתות על חלב (כי זה מקציף לי את החלבון)

וזה גם לא טוב לחיטוףףף! בעיקרון הכל טעים אבל אופטימום שוקולד זה האהוב ביותר ואחריו bpi כרמל ווניל

• פותח/ת השרשור
כמה עולה הbest protien אני לא רוצה להשקיע יותר מ300 על חלבון כבר חשבתי לקחת אקסטרים נוטרשיין וזהו בטעם קרם עוגיות

• פותח/ת השרשור
איזה אקסטרים אתם ממליצים אז אני תמיד לקחתי קרם עוגיות גם שהיה לי פאוורטק וגם נייטר בסט ואהבתי

איך הקרם עוגיות של אקסטרים בהשוואה לקרם עוגיות של דימטייז ? הדימטייז מתוק מידי בשבילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית