הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חבר'ה ערב מצוין,

אני כבר חודש ב SS ואתמול פתחתי אשכול על העניין שיש לי בסקוואט ואתמול היה פעם ראשונה האמת שמצלמים אותי עושה דדליפט אחרי המון זמן שקראתי וראיתי מלא סרטונים על איך לעשות אותו נכון.

אני יודע שבחזרות האחרונות התפקשש לי וקצת החליק לי המוט מהיד.
בקיצור בלי הרבה חפירת הנה הסרטון:

אשמח לקבל כל עצה אפשרית וביקורת בונה וטובה בשביל שאוכל לשפר את הטכניקה שלי.

תודה רבה ולילה טוב!

1. במשקל של 90 קילו אל תעבוד באחיזה משולבת. זה עוד לא משקל שמאבדים בו אחיזה, ועבודה באחיזה רגילה משפרת את האחיזה הרבה, אז ככל שתגיע למשקלים גבוהים יותר באחיזה רגילה זה יותר טוב
2. הגב והתחת אמורים לעלות למעלה בצורה סימטרית. בעליה יש לך שלב שבו הרגליים מתיישרות מהר ואז אתה עושה את כל העליה מהגב.
3. לא צריך לעשות את הפעולה המיותרת של נעילת הכתפיים

תתקן את אלה ותעלה סרטון חדש

• פותח/ת השרשור
1. במשקל של 90 קילו אל תעבוד באחיזה משולבת. זה עוד לא משקל שמאבדים בו אחיזה, ועבודה באחיזה רגילה משפרת את האחיזה הרבה, אז ככל שתגיע למשקלים גבוהים יותר באחיזה רגילה זה יותר טוב
2. הגב והתחת אמורים לעלות למעלה בצורה סימטרית. בעליה יש לך שלב שבו הרגליים מתיישרות מהר ואז אתה עושה את כל העליה מהגב.
3. לא צריך לעשות את הפעולה המיותרת של נעילת הכתפיים

תתקן את אלה ותעלה סרטון חדש

תודה רבה על העצות יום ראשון או שלישי אעלה סרטון שלי אקח את העצות האלה לתשומת ליבי.

ולגבי הנעילה של הכתפיים היא קורת לי כנראה כתוצאה מזה שלפני כל תרגיל שאני עושה אני לוקח את הכתפיים אחורה ולמטה, שמתי לב שבסרטון אני לוקח את הכתפיים אשים לב לזה ליותר בפעם הבאה שאעשה.

שיהיה אחלה לילה 😃

בסט אפ תדאג להוציא חזה ולסובב ישבן.
תדאג שהמוט יהיה מעל אמצע כף הרגל (בערך מעל הלשונית של הנעל), נראה שהוא 2-3 ס"מ קדימה יותר אצלך

• פותח/ת השרשור
בסט אפ תדאג להוציא חזה ולסובב ישבן.
תדאג שהמוט יהיה מעל אמצע כף הרגל (בערך מעל הלשונית של הנעל), נראה שהוא 2-3 ס"מ קדימה יותר אצלך

בסטפ אני לוקח את הכתפיים אחורה ולמטה וכשאני עושה את זה, זה גם מוציא לי את החזה החוצה וזה משהו שאני מנסה לשמור עליו כל הזמן ובגלל שהנעל שלי היא שטוחה לאללה של פרד פרי אז היא לא אני תמיד שם את המוט קצת לפני הסוף של השרוכים.

בכ"מ תודה על העצות אני גם ישים לב לזה לפעם הבאה ואעלה סרטון

שיהיה לך אחלה לילה אחי

• פותח/ת השרשור
טוב אז היום עשיתי דדליפט והעלתי סרטון של הטכניקה שלי באותו משקל רק עם התיקונים.

בקיצור לסרטון:

טוב אז היום עשיתי דדליפט והעלתי סרטון של הטכניקה שלי באותו משקל רק עם התיקונים.

בקיצור לסרטון:

1. המוט לא נוגע בך בכלל. הוא צריך לגעת בך במהלך כל התנועה, להתגלגל עליך
2. תפסיק להביט קדימה בזמן העליה. מבט קדימה ולמטה בנקודה מטר וחצי ממך על הרצפה. ראש לא זז בכלל במהלך הדד ליפט
3. הגב לא מכווץ בכלל, אתה מתחיל את ההרמה עם גב עגול. תוציא חזה תיצור הקשתה בגב ותרים בזמן שאתה מגלגל את המוט על הגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
1. המוט לא נוגע בך בכלל. הוא צריך לגעת בך במהלך כל התנועה, להתגלגל עליך
2. תפסיק להביט קדימה בזמן העליה. מבט קדימה ולמטה בנקודה מטר וחצי ממך על הרצפה. ראש לא זז בכלל במהלך הדד ליפט
3. הגב לא מכווץ בכלל, אתה מתחיל את ההרמה עם גב עגול. תוציא חזה תיצור הקשתה בגב ותרים בזמן שאתה מגלגל את המוט על הגוף שלך.

תודה רבה על התשובה המהירה לגבי 1 ו 2 איישם אותם בחמישי שיש לי דדליפט.

לגבי 3 אני לא הבנתי מה שאני תמיד עושה בסט אפ זה לקחת כתפיים אחורה ולמטה שזה גם מוציא לי את החזה החוצה, ואני לא הבנתי איך אני יוצר את ההקשתה בגב שאתה מתכוון אליה?

תודה רבה על התשובה המהירה לגבי 1 ו 2 איישם אותם בחמישי שיש לי דדליפט.

לגבי 3 אני לא הבנתי מה שאני תמיד עושה בסט אפ זה לקחת כתפיים אחורה ולמטה שזה גם מוציא לי את החזה החוצה, ואני לא הבנתי איך אני יוצר את ההקשתה בגב שאתה מתכוון אליה?
אני אביא לך 5 פקודות שלפיהם אני רוצה שתעשה את הדד ליפט.
STANCE - עמידה יציבה ברוחב כתפיים כפות הרגליים נפתחות בזווית של 10 מעלות כלפי חוץ
GRIP - תפיסה של המוט קצת מעבר לרוחב הכתפיים עד למצב שבו המרפק כמעט יגע בברך
KNEES OUT - הוצאת ברכיים החוצה עד שהן נוגעות במוט בלי להזיז את המוט
CHEST UP - הוצאת החזה במקסימום החוצה. הוצאת החזה תגרום בעקיפין להקשטה בגב וזה מה שאתה צריך עכשיו.
PULL - משיכה תוך דמיון שאתה לא מרים את המוט למעלה אלה דוחף עם הרגליים את כדור הארץ כלפי מטה.

תחזור על חמשת הפקודות האלה לפני כל הרמה אחרי שלמדת אותן ואת ההסבר שלהן בעל פה, ואז ההרמה שלך תראה הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
אני אביא לך 5 פקודות שלפיהם אני רוצה שתעשה את הדד ליפט.
STANCE - עמידה יציבה ברוחב כתפיים כפות הרגליים נפתחות בזווית של 10 מעלות כלפי חוץ
GRIP - תפיסה של המוט קצת מעבר לרוחב הכתפיים עד למצב שבו המרפק כמעט יגע בברך
KNEES OUT - הוצאת ברכיים החוצה עד שהן נוגעות במוט בלי להזיז את המוט
CHEST UP - הוצאת החזה במקסימום החוצה. הוצאת החזה תגרום בעקיפין להקשטה בגב וזה מה שאתה צריך עכשיו.
PULL - משיכה תוך דמיון שאתה לא מרים את המוט למעלה אלה דוחף עם הרגליים את כדור הארץ כלפי מטה.

תחזור על חמשת הפקודות האלה לפני כל הרמה אחרי שלמדת אותן ואת ההסבר שלהן בעל פה, ואז ההרמה שלך תראה הרבה יותר טוב.

וואו מעולה אשמור את זה לעצמי קרוב קרוב ואשתמש בזה תודה רבה!

Back
למעלה תחתית