ייעוץ כמה קלוריות נשרוף אם נבצע את הדבר הבא ...

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
שלום,

במשרד שלנו עורכים תחרות חודשית לשריפת קלוריות. כל מתמודד ומתמודדת מעלה תמונות של פעילות ספורטיבית שהוא עשה ומי ששרף הכי הרבה קלוריות בסוף החודש, זוכה בפרס ובהרבה כבוד.

בדרך כלל אנשים מעלים תמונות של לוח המכוונים של ההליכון או הסטפר כשהם מסיימים את העבודה או צילום מסך של הנייד אם הם יצאו לריצה בשטח ואפשר מיד להבין כמה קלוריות הם שרפו.

אני זקוק לעזרתכם בשערוך של כמה קלוריות נשרפו במידה ומישהי ביצעה באופן מלא את הסרטון הבא - .

כל הערכה (גם כללית) תתקבל בברכה.

תודה מראש על העזרה !

שלום,

במשרד שלנו עורכים תחרות חודשית לשריפת קלוריות. כל מתמודד ומתמודדת מעלה תמונות של פעילות ספורטיבית שהוא עשה ומי ששרף הכי הרבה קלוריות בסוף החודש, זוכה בפרס ובהרבה כבוד.

בדרך כלל אנשים מעלים תמונות של לוח המכוונים של ההליכון או הסטפר כשהם מסיימים את העבודה או צילום מסך של הנייד אם הם יצאו לריצה בשטח ואפשר מיד להבין כמה קלוריות הם שרפו.

אני זקוק לעזרתכם בשערוך של כמה קלוריות נשרפו במידה ומישהי ביצעה באופן מלא את הסרטון הבא - .

כל הערכה (גם כללית) תתקבל בברכה.

תודה מראש על העזרה !

אני לא מתכוון לראות את כל החצי שעה אבל כמו שזה נראה, באיזור ה200-300 קלוריות....

INSANITY
לא תמצא אימון שבו תשרוף יותר קלוריות. עשיתי את התוכנית במשך שבוע וחצי
כל החולצה יוצאת זיעה שאפשר לסחוט כאילו יצאה מכביסה. משהו מטורף. אימון ברמה גבוהה מאוד

INSANITY
כל החולצה יוצאת זיעה שאפשר לסחוט כאילו יצאה מכביסה. משהו מטורף. אימון ברמה גבוהה מאוד

בטוח שזה ישרוף יותר מריצה למרחק מקסימלי ב-30 דק'?

שעון POLAR יעזור במקרה הזה...
שריפת קלוריות בפעילות גופנית משתנה לפי הרבה גורמים... משקל , מסת שריר , וכמובן שדופק לב...
הכי טוב לנטר שריפת קלוריות בשעוני דופק...פולאר , גארמין וכדומה...

בטוח שזה ישרוף יותר מריצה למרחק מקסימלי ב-30 דק'?
מה שרציתי לומר, אם מעניין אותך לנצח בתחרות (הדי טפשית יש לציין) הזו, פשוט תרוץ כמה ק"מ שאתה יכול כל יום יומיים
יהיה קשה לעקוף אותך..

INSANITY

שוב אנשים מדהימים אותי שהם מקשרים בין שריפת קלוריות לזיעה,זיעה זאת הדרך של הגוף לקרר את עצמו זה לא מדד לשריפת קלוריות אם זה היה כך אז היינו שמים מעילים מפרווה בשיא הקיץ והינו יוצאים לרוץ.

שוב אנשים מדהימים אותי שהם מקשרים בין שריפת קלוריות לזיעה,זיעה זאת הדרך של הגוף לקרר את עצמו זה לא מדד לשריפת קלוריות אם זה היה כך אז היינו שמים מעילים מפרווה בשיא הקיץ והינו יוצאים לרוץ.
זה עובד לפני תחרות אם אתה רוצה לחתוך משקל 😃
(לא ממליץ לעשות את זה בפאוורליפטינג)

תעשה אינטרוואלים ואחר כך אימון כוח כמו מתח,מקבילים.
ריצה הכי ארוכה שאתה יכול ואימון כוח.
באינטרוואלים תוסיף אימוני רגליים לא בסוף אלא באמצע הריצה.

זה עובד לפני תחרות אם אתה רוצה לחתוך משקל 😃
(לא ממליץ לעשות את זה בפאוורליפטינג)
תאכלס יבוש יעזור לו בתחרות הקטנה הזאת,אני דיברתי על זה שהוא בטוח שאימון הזה ישרוף יותר מכיוון שהוא הזיע הרבה ולדעתי זה שגוי לחשוב ככה יש מלא משתנים שיכולים להשפיע על רמות הזיעה,למשל טמפרטורה של החדר,גנטיקה ועוד

תאכלס יבוש יעזור לו בתחרות הקטנה הזאת,אני דיברתי על זה שהוא בטוח שאימון הזה ישרוף יותר מכיוון שהוא הזיע הרבה ולדעתי זה שגוי לחשוב ככה יש מלא משתנים שיכולים להשפיע על רמות הזיעה,למשל טמפרטורה של החדר,גנטיקה ועוד
ראיתי שציטטו אותי ואני לא רואה שבאמת ציטטו רק תהודעה שלך מצטט מישו איך זה?

אוקיי. החולצה יוצאת מזיעה + הדופק בפעילות הזאת גבוה מאוד מאוד מאוד.
עכשיו אני גם מדהים אותך?

אוקיי. החולצה יוצאת מזיעה + הדופק בפעילות הזאת גבוה מאוד מאוד מאוד.
עכשיו אני גם מדהים אותך?
גם דופק זה לא מדד לשריפת קלוריות.
אתה חושב שבבחינת פסיכומטרי אתה שורף קלוריות?

יש קשר עצום בין שריפת קלוריות לזיעה. שוב אנשים מדהימים אותי עם הצהרת הצהרות בלי ידע מספק בנושא.
בוא נתחיל מהנחה שאדם במנוחה הוא שם בגדים ומתכונן להיות בטמפ נוחה בשבילו, ובד"כ מזיע מעט מאוד(למעט מקרים יוצאי דופן, אני כשאני יוצא לאימון אני לא מזיע לפניו).
בזמן האימון, במיוחד אירובי, "אנרגיה כימית"(נקרא לה ככה) מתגלגלת לאנרגיית חום(קלוריות=אנרגיה "נשרפות"=מתגלגלות לאנרגיית חום).
בגלל גלגול אנרגיה לאנרגיית חום, חום הגוף כמובן עולה, ולכן הגוף מזיע. כלומר, ביום שאני אזיע הרבה בזמן אימון משמע "ששרפתי" הרבה קלוריות(כל זה בהנחה שבכל אימון אני עם טמפ גוף יחסית נוחה, מה שאפשר בד"כ להניח).
בנוגע לזה שזה תלוי בגנטיקה, הגנטיקה שלי בינתיים לא משתנה, לכן אם יש אימון שהזעתי יותר מאשר אימון אחר שלי, כנראה שזה לא בגלל גנטיקה של הזעת יתר בימי חמישי.

אין ספק שזה לא המדד היחיד או המדויק ביותר, אבל להגיד שאין קשר ? זה פשוט לא נכון.

יש קשר עצום בין שריפת קלוריות לזיעה. שוב אנשים מדהימים אותי עם הצהרת הצהרות בלי ידע מספק בנושא.
בוא נתחיל מהנחה שאדם במנוחה הוא שם בגדים ומתכונן להיות בטמפ נוחה בשבילו, ובד"כ מזיע מעט מאוד(למעט מקרים יוצאי דופן, אני כשאני יוצא לאימון אני לא מזיע לפניו).
בזמן האימון, במיוחד אירובי, "אנרגיה כימית"(נקרא לה ככה) מתגלגלת לאנרגיית חום(קלוריות=אנרגיה "נשרפות"=מתגלגלות לאנרגיית חום).
בגלל גלגול אנרגיה לאנרגיית חום, חום הגוף כמובן עולה, ולכן הגוף מזיע. כלומר, ביום שאני אזיע הרבה בזמן אימון משמע "ששרפתי" הרבה קלוריות(כל זה בהנחה שבכל אימון אני עם טמפ גוף יחסית נוחה, מה שאפשר בד"כ להניח).
בנוגע לזה שזה תלוי בגנטיקה, הגנטיקה שלי בינתיים לא משתנה, לכן אם יש אימון שהזעתי יותר מאשר אימון אחר שלי, כנראה שזה לא בגלל גנטיקה של הזעת יתר בימי חמישי.

אין ספק שזה לא המדד היחיד או המדויק ביותר, אבל להגיד שאין קשר ? זה פשוט לא נכון.
חבל שאתה מכניס לבחור מילים לפה.
הוא רשם "זה לא מדד לשריפת קלוריות " . הוא לא רשם "שאין קשר " .

חבל שאתה מכניס לבחור מילים לפה.
הוא רשם "זה לא מדד לשריפת קלוריות " . הוא לא רשם "שאין קשר " .

"שוב אנשים מדהימים אותי שהם מקשרים בין שריפת קלוריות לזיעה"

בכל מקרה, האמת שאני סתם הייתי קשה מידי בתגובה שלי, הגזמתי קצת איתו בכל מקרה.

"שוב אנשים מדהימים אותי שהם מקשרים בין שריפת קלוריות לזיעה"

בכל מקרה, האמת שאני סתם הייתי קשה מידי בתגובה שלי, הגזמתי קצת איתו בכל מקרה.
אפשר להתווכח על הניסוח שלו, בכל מקרה זיעה זה ממש לא מדד נכון או מדויק לקביעת כמות קלוריות. זה אולי משהו שכדאי לקחת בחשבון , אבל מאוד זניח. (לצורך העניין, אם יהיה קר אז הגוף מוציא אנרגיה בשביל לחמם את עצמו).
המדד הכי מדויק זה כמות העבודה שביצעת ליחידת זמן , כל שאר הגורמים מאוד זניחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית