הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת Low Bar Squat

TheReffecT

משתמש מתחיל
172
80
נק' מוניטין:
192
172
80
קריה
שלום, לאחר הפסקה ארוכה מאימונים בעקבות הצבא, החלטתי לעבור מ-High Bar ל-Low Bar לאחר המון המלצות.
המיקום של המוט מרגיש קצת מוזר אבל אני כבר מתחיל להתרגל (אני לא בטוח 100% אם המיקום נכון).
בסרטון זה אני עושה 6 חזרות, אני לאט לאט עולה במשקל ומתרגל בחזרה לסקוואט. בסרטון המשקל שאני מרים הוא 90 קילו.
אשמח מאוד אם תוכלו לרשום לי אם יש טעויות בטכניקה.
מודע לטעות שהסתכלתי לצד במהלך הסרטון פעם אחת.
תודה רבה מראש.

נערך לאחרונה:
קצת קשה לראות מהזווית הזו, אבל נראה שאתה צריך להצר מעט את הפיסוק ולסובב קצת את הכפול רגליים יותר החוצה (30 מעלות בערך).

1. תעיף את השעון
2. כפות הידיים אמורות להיות מעל המוט כמו בתמונה
Squat1.jpg

3. המבט אמור להיות למטה וקדימה בנקודה דמיונית על הרצפה כמטר וחצי ממך
4. הזווית קצת מקשה אבל נראה כאילו כפות הרגליים שלך ישרות כאשר אתה צריך לפתוח את קצות האצבעות החוצה בצורה שבה תיווצר זווית של כ30 מעלות בין הרגל לרצפה, בנוסף לכך תצטרך להוציא את הברכיים יותר החוצה

לדעתי אלה יפתרו את בעיית הBUTTWINK שלך שנוצרת באזור המקביל בערך. תדאג לשפר את זה לסרטון הבא

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם!
אדאג לתקן את הטעויות שציינתם בסרטון הבא שאעלה באימון הבא.
סופ"ש נעים.

אתה מתחיל את התנועה מהאגן יותר מידי מוקדם, יוצא שהאגן מגיע בשליש הראשון של התנועה למקומו הסופי וצונח לתוך הבור.
יוצא מצב שהוא נכנס פנימה בצורה מהירה וזה לא בריא ועלול לגרם לפציעות.

את התנועה יש להתחיל עם הברכיים והאגן ביחד, מבחינת ברכײַם יש להביא אותן למיקומן הסופי כבר בשליש/חצי ראשון של התנועה ולמנוע תזוזה שלהן קדימה.
באשר לאגן התנועה שלו החוצה צריכה להיות אחידה לאורך כל התנועה והוא צריך להגיע למקומו הסופי בסוף התנועה האקצנטרית (בתחתית) או רגע לפני זה.

אתה מתחיל את התנועה מהאגן יותר מידי מוקדם, יוצא שהאגן מגיע בשליש הראשון של התנועה למקומו הסופי וצונח לתוך הבור.
יוצא מצב שהוא נכנס פנימה בצורה מהירה וזה לא בריא ועלול לגרם לפציעות.

את התנועה יש להתחיל עם הברכיים והאגן ביחד, מבחינת ברכײַם יש להביא אותן למיקומן הסופי כבר בשליש/חצי ראשון של התנועה ולמנוע תזוזה שלהן קדימה.
באשר לאגן התנועה שלו החוצה צריכה להיות אחידה לאורך כל התנועה והוא צריך להגיע למקומו הסופי בסוף התנועה האקצנטרית (בתחתית) או רגע לפני זה.

בערך כמוני.
ולפותח האשכול, עדיף שתצלם שוב אבל הפעם מהצד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית