הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 6 שבועות עולה במשקל בלי להוסיף קלוריות

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
כבר תקופה של 6 שבועות שאני במסה ועדין נשאר על אותו תפריט קלוריות ועולה בלי להוסיף, זה לא הרבה זמן ?
הדבר המשתנה אצלי זה אולי פחות אירובי יותר אירובי או ארוחה פחות מהתפריט , וזה רק בימי הציט
חוץ מזה הציטים שלי רגילים כמו בחיטוב לא משהו קיצוני שיעלו אותי יותר מידי .
רציתי לדעת אם משהו גם היה לו תקופה כזאת ארוכה שלא היה צריך להוסיף קלוריות בסהכ עליתי 3.2 קג ממוצע 500 גרם בשבוע ב6 שבועות

העלייה היא טובה, חצי קילו בשבוע זה בסדר גמור.
מה השאלה?
רציתי לדעת אם משהו גם היה לו תקופה כזאת ארוכה שלא היה צריך להוסיף קלוריות
כן זה קורה. גם לי זה קורה הרבה, כמו בחיטוב שלא כל שבוע מורידים קלוריות כך גם במסה

• פותח/ת השרשור
בימי ציט מין הסתם הגוף יעלה כי אני אוכל יותר ממה שאני אוכל ביום יום ונאגר הרבה נולזים,
ואז במהלך השבוע הנוזלים יורדים ואני חוזר בערך למישקל שהייתי עם קצת אקסטרה ,
פעם 300 גרם פעם פחות .אבל כל שבוע יש עליה להגיד לך אם זה בגלל הציטים לא בטוח כי זה ציטים שאני הייתי עושה גם בחיטוב בערך אותה כמות והמשכתי לרדת.

• פותח/ת השרשור
אני כל שבוע אומר זהו הגוף יתקע ונעלה סוף סוף בקלוריות ונאכל עוד, ואז מגיע סופש וזה לא קורה 😃
דווקא הפתיע אותי שזה נמשך זמן מה שציפיתי .
לפחות אני יעלה יותר זמן ונקי ולמדתי שלא סתם לדחוף עוד אוכל כי עבר "חודש" ואם עבר חודש אז חייב לעלות כמו שברובם בדרכ עושים כמובן מי שרוצה לעלות מבוקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית