עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני אקח 2 כדורים זה יספיק? יש לך המלצה למולטי במחיר סביר? (לא כמו של אופטימום שעולה 4 שקל ל"מנה" למורות שהוא טוב)שמע יש שם מעט c ומעט d ומעט מגנזיום ומעט אבץ.
תערוך ותוריד את מה שהדגשתי בשחור. אסור לפרסם אתרי מכירות לפי חוקי הפורום.ואומגה 3 של BB 1,000 מ"ג
באופן יחסי למולטי ויטמינים אחרים, המולטי הזה מכיל יחסית כמות דיי גבוהה של ויטמין C. לגבי השאר, הם נמוכים כמעט כמו בכל מולטי ויש להשלים מהצד.שמע יש שם מעט c ומעט d ומעט מגנזיום ומעט אבץ.
ההמלצה היא גרם שלם בבוקר, לי זה עשה פלאים בחורף.תערוך ותוריד את מה שהדגשתי בשחור. אסור לפרסם אתרי מכירות לפי חוקי הפורום.
באופן יחסי למולטי ויטמינים אחרים, המולטי הזה מכיל יחסית כמות דיי גבוהה של ויטמין C. לגבי השאר, הם נמוכים כמעט כמו בכל מולטי ויש להשלים מהצד.
לנושא: הצורות הביוכימיות של המולטי הזה לא הכי איכותית. כמו שנרשם מעליי, עדיף את המולטי של twinlab ללא ברזל.
נכון, ומה שאני רשמתי שמינון של 600 מ"ג במולטי ויטמין הנ"ל יחסית גבוה ביחס למולטי ויטמינים אחרים, שלרוב מכילים 300-400 מ"ג.ההמלצה היא גרם שלם בבוקר, לי זה עשה פלאים בחורף.
ככה שיחסית או לא, זה לא מספיק.
ההמלצה היא גרם שלם בבוקר, לי זה עשה פלאים בחורף.
ככה שיחסית או לא, זה לא מספיק וזה מה שמעצבן בכל המולטי, זה אף פעם לא מספיק
תערוך ותוריד את מה שהדגשתי בשחור. אסור לפרסם אתרי מכירות לפי חוקי הפורום.
באופן יחסי למולטי ויטמינים אחרים, המולטי הזה מכיל יחסית כמות דיי גבוהה של ויטמין C. לגבי השאר, הם נמוכים כמעט כמו בכל מולטי ויש להשלים מהצד.
לנושא: הצורות הביוכימיות של המולטי הזה לא הכי איכותית. כמו שנרשם מעליי, עדיף את המולטי של twinlab ללא ברזל.
ההמלצה היא גרם שלם בבוקר, לי זה עשה פלאים בחורף.
ככה שיחסית או לא, זה לא מספיק וזה מה שמעצבן בכל המולטי, זה אף פעם לא מספיק