עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברגע שאני יורד מתחת למקביל הגב נופל קדימה.מה זאת הגבלת הגמישות הזאת ובמה ההגבלה מתבטאת?
כשבדקתי את זה עם אחד המאמנים בחדכ הוא אמר לי שלא כדאי לעשות סקוואט ככה כדי לא להתרגל לטעות ואמר לי לעבוד על גמישות בהאמסטרינג ובמקרבים.הדרך היחידה להשתפר בזה היא לעשות סקוואט, לצלם ולהעלות סרטון.
אפשר לתקן את זה. צריך לראות סרטוןברגע שאני יורד מתחת למקביל הגב נופל קדימה.
מאמן ליצןכשבדקתי את זה עם אחד המאמנים בחדכ הוא אמר לי שלא כדאי לעשות סקוואט ככה כדי לא להתרגל לטעות ואמר לי לעבוד על גמישות בהאמסטרינג ובמקרבים.
ברגע שאני יורד מתחת למקביל הגב נופל קדימה.
כשבדקתי את זה עם אחד המאמנים בחדכ הוא אמר לי שלא כדאי לעשות סקוואט ככה כדי לא להתרגל לטעות ואמר לי לעבוד על גמישות בהאמסטרינג ובמקרבים.
אפשר לתקן את זה. צריך לראות סרטון
מאמן ליצן
מסור למאמן שהוא מצטרף לסטטיסטיקה של מאמנים עם ידע אפסי.
זה שקורס החזה-לא עושים סקוואט? וזה לא קשור לגמישות האמסטרינג ומקרבים בכלל.
תעשה סקוואט ותשתפר בסקוואט על ידי כך שתעשה סקוואט(תצלם סרטון ותעלה לפה)
זו בעייה טכנית, לא גמישותית, וצריך וידאו כדי לסייע לך (תאמין או לא, יכול להיות שבכלל אין בעייה).ברגע שאני יורד מתחת למקביל הגב נופל קדימה.
הסקוואט לא מוגבל על ידי גמישות, ושום כמות של מתיחות לא תפתור לך בעייה טכנית.כשבדקתי את זה עם אחד המאמנים בחדכ הוא אמר לי שלא כדאי לעשות סקוואט ככה כדי לא להתרגל לטעות ואמר לי לעבוד על גמישות בהאמסטרינג ובמקרבים.
לפי מה שהבנתי כדי להגיע לדיפ סקוואט צריך להיות גמיש ביותר, טועה?זו בעייה טכנית, לא גמישותית, וצריך וידאו כדי לסייע לך (תאמין או לא, יכול להיות שבכלל אין בעייה).
הסקוואט לא מוגבל על ידי גמישות, ושום כמות של מתיחות לא תפתור לך בעייה טכנית.
כן. צריך גמישות כדי להגיע לדיפ סקוואט, אבל בסקוואט רגיל (LOW BAR) הגמישות לא משחקת שום תפקיד.לפי מה שהבנתי כדי להגיע לדיפ סקוואט צריך להיות גמיש ביותר, טועה?
לפי מה שהבנתי כדי להגיע לדיפ סקוואט צריך להיות גמיש ביותר, טועה?
אני רחוק מלהיות גמיש ואני יכול לעשות ASS TO GRASS חופשי..
כדי לשבור מקביל לא צריך להיות בלרינה
בהחלט.לפי מה שהבנתי כדי להגיע לדיפ סקוואט צריך להיות גמיש ביותר, טועה?