הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כשלא הכל מסתכם בליפטינג -

ואז אתה שמן חסר יכולות אתלטיות ומספר לעצמך שסקווט 200 יביא לך את מלא בחורות שוות? 😃
אבל השמועה אומרת שברגע שהסקוואט מגיע ל200 כל הבחורות השוות אוטומטית קופצות עליך. אתה אומר לי שזה לא נכון? 😲

• פותח/ת השרשור
אבל השמועה אומרת שברגע שהסקוואט מגיע ל200 כל הבחורות השוות אוטומטית קופצות עליך. אתה אומר לי שזה לא נכון? 😲
אני אומר שאתלטיות לצד כוח יותר מעניין מכוח לצד שומן 😃

אני אומר שאתלטיות לצד כוח יותר מעניין מכוח לצד שומן 😃
צודק ב100%, אבל אני אישית חושב שנקודת היעד הראשונה היא להגיע ל200 האלה, אח"כ להשיל קצת מ"ג ולהתחיל להיות יותר אתלטי.

כמה שנים אתה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
צודק ב100%, אבל אני אישית חושב שנקודת היעד הראשונה היא להגיע ל200 האלה, אח"כ להשיל קצת מ"ג ולהתחיל להיות יותר אתלטי.

כמה שנים אתה מתאמן?
גיליתי את במשקולות בסוף 2006, התחלתי להבין מה אני עושה ב2008.
לפני כן שיחקתי כדוריד מקצועי וקצת אומנויות לחימה.

ואז אתה שמן חסר יכולות אתלטיות ומספר לעצמך שסקווט 200 יביא לך את מלא בחורות שוות? 😃
תספר את זה לדן גרין, אריק ליליברידג' קונסטנטין קונסטנטינובס, זאהיר חודיירוב ועוד. אני בטוח שהם ישמחו לגלות שהם "שמנים חסרי יכולות אתלטיות".

• פותח/ת השרשור
תספר את זה לדן גרין, אריק ליליברידג' קונסטנטין קונסטנטינובס, זאהיר חודיירוב ועוד. אני בטוח שהם ישמחו לגלות שהם "שמנים חסרי יכולות אתלטיות".
זה נקרא להתמקצע, זה בסדר, הם העילית בתחומם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית