נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
כיוונתי ל30 שניות, בגלל ניסיון כושל שקדם לוידאו נגמר הכוח, שבוע הבא ננסה שוב (הסתפקתי ב20 שניות)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני <.<אני לא עומד בקצב של חילוק מוניטין חחח
גם אני רוצה 😃שבוע הבא רוצים אותו דבר בלי ידיים
ואז אתה שמן חסר יכולות אתלטיות ומספר לעצמך שסקווט 200 יביא לך את מלא בחורות שוות? 😃הכל מסתכם בליפטינג.
אבל השמועה אומרת שברגע שהסקוואט מגיע ל200 כל הבחורות השוות אוטומטית קופצות עליך. אתה אומר לי שזה לא נכון? 😲ואז אתה שמן חסר יכולות אתלטיות ומספר לעצמך שסקווט 200 יביא לך את מלא בחורות שוות? 😃
אני אומר שאתלטיות לצד כוח יותר מעניין מכוח לצד שומן 😃אבל השמועה אומרת שברגע שהסקוואט מגיע ל200 כל הבחורות השוות אוטומטית קופצות עליך. אתה אומר לי שזה לא נכון? 😲
צודק ב100%, אבל אני אישית חושב שנקודת היעד הראשונה היא להגיע ל200 האלה, אח"כ להשיל קצת מ"ג ולהתחיל להיות יותר אתלטי.אני אומר שאתלטיות לצד כוח יותר מעניין מכוח לצד שומן 😃
גיליתי את במשקולות בסוף 2006, התחלתי להבין מה אני עושה ב2008.צודק ב100%, אבל אני אישית חושב שנקודת היעד הראשונה היא להגיע ל200 האלה, אח"כ להשיל קצת מ"ג ולהתחיל להיות יותר אתלטי.
כמה שנים אתה מתאמן?
חצי, המתח על הבייספס אדיראתה נראה שלו שם למעלה. 😃
האמת אני שומע את הכתף שלי מתפרקת רק מלהסתכל עליך עושה את התרגיל הזה.חצי, המתח על הבייספס אדיר
ודווקא הכתף לא ממש מורגשת פה בכללהאמת אני שומע את הכתף שלי מתפרקת רק מלהסתכל עליך עושה את התרגיל הזה.
יעבור לך. 😉חצי, המתח על הבייספס אדיר
פסדר, מחר אימון עזר ובשלישי דדליפט.יעבור לך. 😉
תספר את זה לדן גרין, אריק ליליברידג' קונסטנטין קונסטנטינובס, זאהיר חודיירוב ועוד. אני בטוח שהם ישמחו לגלות שהם "שמנים חסרי יכולות אתלטיות".ואז אתה שמן חסר יכולות אתלטיות ומספר לעצמך שסקווט 200 יביא לך את מלא בחורות שוות? 😃
זה נקרא להתמקצע, זה בסדר, הם העילית בתחומם..תספר את זה לדן גרין, אריק ליליברידג' קונסטנטין קונסטנטינובס, זאהיר חודיירוב ועוד. אני בטוח שהם ישמחו לגלות שהם "שמנים חסרי יכולות אתלטיות".