הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כשלא הכל מסתכם בליפטינג -

• פותח/ת השרשור
חמסה חמסה חמסה 👑
ברמת קידום התחום, באמת מגיע לו מחיאות כפיים.
אני עדיין מעדיף לקרוא דברים של ביל סטאר והרבה אחרים למרות שהרד נקיות של ריפ הצחיקה אותי לא פעם אחת.

• פותח/ת השרשור
נכון מאד.

לא מתנגש. שניהם בעיני ענקיים.
הסלידה שלי היא מהמגלומניה והפלישה לתחומים שהם לא ממש התחום שלו, אבל זה לא ממש חדש פה לאף אחד ואני לא מעוניין להפוך את זה לדיון ריפטואיסטי

הסלידה שלי היא מהמגלומניה והפלישה לתחומים שהם לא ממש התחום שלו, אבל זה לא ממש חדש פה לאף אחד ואני לא מעוניין להפוך את זה לדיון ריפטואיסטי
אני פשוט לוקח אותו כמקור ללמידת טכניקה בתרגילי הבסיס ותוכנית אימונים למתאמנים מתחילים. לדעתי גם אם הוא אומר שטויות על תזונה ואכילה ב6000 קלוריות אין טעם להתייחס לזה בצורה שלילית ולהגיד שריפטו אפס. פשוט להתייחס לדברים הרלוונטיים שעליהם הוא קיבל את שמו הטוב, וללמוד ממנו את ביצוע הטכניקות של תרגילי הבסיס וללמד מתחילים להתאמן בSS.

• פותח/ת השרשור
אני פשוט לוקח אותו כמקור ללמידת טכניקה בתרגילי הבסיס ותוכנית אימונים למתאמנים מתחילים. לדעתי גם אם הוא אומר שטויות על תזונה ואכילה ב6000 קלוריות אין טעם להתייחס לזה בצורה שלילית ולהגיד שריפטו אפס. פשוט להתייחס לדברים הרלוונטיים שעליהם הוא קיבל את שמו הטוב, וללמוד ממנו את ביצוע הטכניקות של תרגילי הבסיס וללמד מתחילים להתאמן בSS.
אני איתך לגבי זה, לימוד טכניקות בסיס למתחילים - מספר 1 ללא ספק.
תזונה, ויטליפטינג ושאר ירקות? מגלומניה טהורה.

אני איתך לגבי זה, לימוד טכניקות בסיס למתחילים - מספר 1 ללא ספק.
תזונה, ויטליפטינג ושאר ירקות? מגלומניה טהורה.
עצרתי כי כיבדתי את הבקשה שלך שלא להכנס לזה, אבל אם המשכת אז משפט אחרון ברשותך:
תזונה - הוא אף פעם לא התיימר להיות לייל ולהתחיל להרכיב תפריטים או להסביר מסלולים מטבוליים, הוא בסך הכל מדגיש את הצורך באוכל והרבה כדי לשרוד התקדמות ליניארית.
ווייטליפטינג - הוא מלמד מתאמנים מתחילים שלא מתכוונים להתמחות ב-WL אלא עושים פאוורקלין לצורך התחזקות כללית. לצורך זה לא צריך להיות מאמן מומחה.
זו דעתי.

• פותח/ת השרשור
עצרתי כי כיבדתי את הבקשה שלך שלא להכנס לזה, אבל אם המשכת אז משפט אחרון ברשותך:
תזונה - הוא אף פעם לא התיימר להיות לייל ולהתחיל להרכיב תפריטים או להסביר מסלולים מטבוליים, הוא בסך הכל מדגיש את הצורך באוכל והרבה כדי לשרוד התקדמות ליניארית.
ווייטליפטינג - הוא מלמד מתאמנים מתחילים שלא מתכוונים להתמחות ב-WL אלא עושים פאוורקלין לצורך התחזקות כללית. לצורך זה לא צריך להיות מאמן מומחה.
זו דעתי.
להגיד למשקולן עם 160 סנאצ' שהמשיכה שלו לא יעילה נכלל במה שאמרת?

להגיד למשקולן עם 160 סנאצ' שהמשיכה שלו לא יעילה נכלל במה שאמרת?
גם אני מתכנת שאומר לביל גייטס שאופיס מלאה באגים ומעצבנת, זה לא אומר שאני רוצה לכתוב אותה מחדש 😃

דוגמא משעשעת אבל לא נכונה
כל אחד שמתעסק במשהו כל רמה, עוקץ ומבקר את המקצוענים.
לא יצא לך לשבת מול הטלויזיה ולצעוק על גווארדיולה מה זה החילוף הזה? או על לברון שמחטיא זריקות שהיית קולע בעיניים עצומות?
אצל ריפ לוקחים את זה קשה, כי הוא זוכה להערצה גדולה, ולכן באופן טבעי גם לביקורת גדולה.
אצל מישהו אחר אני חושב שזה היה עובר יותר בקלות.
בכל מקרה אני שם את זה בצד, ומתייחס ליתרונות העצומים שלו.

לא יצא לך לשבת מול הטלויזיה ולצעוק על גווארדיולה מה זה החילוף הזה? או על לברון שמחטיא זריקות שהיית קולע בעיניים עצומות?
אצל ריפ לוקחים את זה קשה, כי הוא זוכה להערצה גדולה, ולכן באופן טבעי גם לביקורת גדולה.
ריפ אבל אומר שטויות כמו למשוך קלין וסנאצ' כמו דדליפט.
זה לא נכון, זהה ממש לא נכון ואני לא ראיתי עוד ווייטליפטר אחד שמושך ככה.

ריפ אבל אומר שטויות כמו למשוך קלין וסנאצ' כמו דדליפט.
זה לא נכון, זהה ממש לא נכון ואני לא ראיתי עוד ווייטליפטר אחד שמושך ככה.
עוד מעט יבואו שני ריפטואיסטים שכולכם מכירים, שיתווכחו איתך הם.

די סטיצ'.
ריפ מלך, נקודה.
לא צריך לתרץ את אהבתינו אליו… נעשה ונשמע!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית