הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כשלא הכל מסתכם בליפטינג -

אני רואה את המילים, אבל הן לא מתאימות לך, אולי @StarDust נכנס לך לחשבון?...

אתה חושב מחוכם מידי, אני לא ציני.
טוב... קצת הגזמתי לגבי הנעשה ונשמע, אבל אני לא מבין ולא אבין לעולם מה אנשים רוצים מריפטו.
הוא יצר תוכנית שעובדת כל כך טוב למי שעושה אותה כמו שצריך, זה לא מובן מאליו, בייחוד לא כשיש כל כך הרבה זבל בחוץ.

שמישהו יספר לי מה צריך לעשות! להגיד שמי שעשה סנאץ׳ 160 קילו הוא אלוהים? להגיד שמי ששמן הוא אפס? לפתוח בלוג על כמה ריפ גרוע כשאני בעצמי מרים יומיים? מה הכי מגניב, אני מבולבל.

כל אחד שמתעסק במשהו כל רמה, עוקץ ומבקר את המקצוענים.
לא יצא לך לשבת מול הטלויזיה ולצעוק על גווארדיולה מה זה החילוף הזה? או על לברון שמחטיא זריקות שהיית קולע בעיניים עצומות?
אצל ריפ לוקחים את זה קשה, כי הוא זוכה להערצה גדולה, ולכן באופן טבעי גם לביקורת גדולה.
אצל מישהו אחר אני חושב שזה היה עובר יותר בקלות.
בכל מקרה אני שם את זה בצד, ומתייחס ליתרונות העצומים שלו.

ההבדל הוא שגווארדיולה הוא מקצוען באימון וניהול משחק כדורגל, לברון הוא מקצוען בכדורסל, וזה מובן ומקובל כשהם עושים טעות קטנה כלשהי, כי בשאר הזמן הם עושים את מה שהם עושים, ורק את זה, הכי טוב. ריפטו לעומת זאת לא מקצוען בתזונה, מה שלא מונע ממנו להמליץ המלצות מטורללות מדי פעם.

ההבדל הוא שגווארדיולה הוא מקצוען באימון וניהול משחק כדורגל, לברון הוא מקצוען בכדורסל, וזה מובן ומקובל כשהם עושים טעות קטנה כלשהי, כי בשאר הזמן הם עושים את מה שהם עושים, ורק את זה, הכי טוב. ריפטו לעומת זאת לא מקצוען בתזונה, מה שלא מונע ממנו להמליץ המלצות מטורללות מדי פעם.
פספסת לגמרי את המטאפורה שלי.
וסטארדאסט, חלאס לחרחר ריבים! 🤡

על אותו המשקל, ריפטו הוא מקצוען באימוני כוח, ומה לעשות, תזונה היא חלק מזה. הוא לא כתב ספר על תזונה לאוכלוסייה הכללית, נכון?

על אותו המשקל, ריפטו הוא מקצוען באימוני כוח, ומה לעשות, תזונה היא חלק מזה. הוא לא כתב ספר על תזונה לאוכלוסייה הכללית, נכון?

אחי, אסור לריפטו להגיד "תפוח" (זה קשור בתזונה וזה מאד לא מקצועי מצידו).

גווארדיולה לא נוגע בתחום אימון הקונדישנינג, למשל, של שחקניו, למרות שזה וואחד חלק מכדורגל.

עלה לי רעיון מעולה.
ריפטו טוב באימוני כוח ולא טוב בתזונה.
לייל מקדונלד טוב בתזונה וגרוע באימונים.

מה אם לשלב את האימונים של ריפ עם התזונה של לייל? קיבלנו תוצאה משובחת שתוביל אותך להצלחה בכל המובנים 😃

אני באמת לא מבין, לא נמאס לכם מהריבים האלה כל פעם?
די, הבנו, כל אחד שיתאמן איך שהוא רוצה ויאמין בדעה שלו, אבל תדעו לפרגן כשצריך וזהו.
זה היופי של פורום, שכל אחד יכול לתת את הדעה שלו וממנה אפשר לבחור ולנתב לפי הבקשות והצרכים שלך.

גווארדיולה לא נוגע בתחום אימון הקונדישנינג, למשל, של שחקניו, למרות שזה וואחד חלק מכדורגל.

והקשר הוא? איזו סיבה יש לו להמנע מהמלצות שהוא יודע שעובדות? לא להגיד לבן אדם שמתחיל להתאמן אצלך מה לאכול זה לבזבז לשניכם את הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית