נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
כיוונתי ל30 שניות, בגלל ניסיון כושל שקדם לוידאו נגמר הכוח, שבוע הבא ננסה שוב (הסתפקתי ב20 שניות)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה את המילים, אבל הן לא מתאימות לך, אולי @StarDust נכנס לך לחשבון?...
כל אחד שמתעסק במשהו כל רמה, עוקץ ומבקר את המקצוענים.
לא יצא לך לשבת מול הטלויזיה ולצעוק על גווארדיולה מה זה החילוף הזה? או על לברון שמחטיא זריקות שהיית קולע בעיניים עצומות?
אצל ריפ לוקחים את זה קשה, כי הוא זוכה להערצה גדולה, ולכן באופן טבעי גם לביקורת גדולה.
אצל מישהו אחר אני חושב שזה היה עובר יותר בקלות.
בכל מקרה אני שם את זה בצד, ומתייחס ליתרונות העצומים שלו.
פספסת לגמרי את המטאפורה שלי.ההבדל הוא שגווארדיולה הוא מקצוען באימון וניהול משחק כדורגל, לברון הוא מקצוען בכדורסל, וזה מובן ומקובל כשהם עושים טעות קטנה כלשהי, כי בשאר הזמן הם עושים את מה שהם עושים, ורק את זה, הכי טוב. ריפטו לעומת זאת לא מקצוען בתזונה, מה שלא מונע ממנו להמליץ המלצות מטורללות מדי פעם.
ההבדל הוא שגווארדיולה הוא מקצוען באימון וניהול משחק כדורגל, לברון הוא מקצוען בכדורסל, וזה מובן ומקובל כשהם עושים טעות קטנה כלשהי, כי בשאר הזמן הם עושים את מה שהם עושים, ורק את זה, הכי טוב. ריפטו לעומת זאת לא מקצוען בתזונה, מה שלא מונע ממנו להמליץ המלצות מטורללות מדי פעם.
על אותו המשקל, ריפטו הוא מקצוען באימוני כוח, ומה לעשות, תזונה היא חלק מזה. הוא לא כתב ספר על תזונה לאוכלוסייה הכללית, נכון?
על אותו המשקל, ריפטו הוא מקצוען באימוני כוח, ומה לעשות, תזונה היא חלק מזה. הוא לא כתב ספר על תזונה לאוכלוסייה הכללית, נכון?
עלה לי רעיון מעולה.ההבדל הוא שגווארדיולה הוא מקצוען באימון וניהול משחק כדורגל, לברון הוא מקצוען בכדורסל, וזה מובן ומקובל כשהם עושים טעות קטנה כלשהי, כי בשאר הזמן הם עושים את מה שהם עושים, ורק את זה, הכי טוב. ריפטו לעומת זאת לא מקצוען בתזונה, מה שלא מונע ממנו להמליץ המלצות מטורללות מדי פעם.
גווארדיולה לא נוגע בתחום אימון הקונדישנינג, למשל, של שחקניו, למרות שזה וואחד חלק מכדורגל.
😭SSניקים חלשים
חחחחח אתה בסדר😭
זהו זה חוזר למסה