הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוסף של שאלות בנוגע לתזונה, אימונים וכו'

• פותח/ת השרשור kek
  • פורסם בתאריך

kek

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום, אני בן 17 ונכנסתי לעניין הBB לפני כחצי שנה.
אגרתי כמה שאלות במהלך הזמן האחרון ואשמח אם תוכלו לעזור לי. מראש מצטער על החפירה.
כרגע אני שוקל 91 על 1.75.
לא הייתי מתאמן רציני והייתי מחליף תוכנית כל שבועיים מBB.COM, אוכל מה שאני רוצה וכו'. כרגע אני רוצה להתחיל מ0 בצורה "נכונה" ולהמשיך לעלות במסה עד אזור ה100 ק''ג.

משקלים-
סקוואט ודדליפט לא הייתי עושה בגלל טכניקה לקויה. הייתי עושה לאנגים עם משקולות והרבה לג פרס וכמה מכונות. BP שלי הוא 50 קילו ולחיצת כתפיים 25 קילו מעבר לכך אני עושה מתח עם 10 ק''ג עלי, 4X10 או מקסימום.

תזונה-

אני אוכל הרבה מאוד (התפריט של ה100 ק''ג מהאתר LBS למסה עם שינויים מינימאליים.

ימי עבודה-

ראשון- חזה/יד אחורית/תאומים, שני- גב/יד קדמית, רביעי- רגליים, חמישי- כתפיים ואימון אירובי ובטן פעם בשבוע. אם יש צורך אפרסם כאן את התוכנית המלאה.

שאלות-
1- רציתי לבקש המלצה לתוכנית טובה לעלייה במסה. התוכנית הנוכחית מבוססת על עבודה עם משקולות ו"כמה שפחות מכונות" אך אני תקוע כרגע במשקל של התרגילים המורכבים כמו BP וכו'. התוכנית שאני מחפש היא תוכנית שתעזור לי לעלות במשקלים בתרגילים המורכבים הנ''ל.

2- PRE WORKOUT- עד כמה הוא מומלץ? גורם לשיפור ביצועים? המלצות? לפני אימון אני שותה אקסל אך אני מעדיף להמנע ממנו ולקחת משהו שונה.

3- כילד לא הייתי מתעסק בספורט והגמישות שלי היא בקרשים. מאוד קשה לי לשמור על הגב בדדליפט וסקוואט. האם ישנם טיפים כיצד ניתן לשפר את הטכניקה? חגורה אולי?

תודה רבה.

1- רציתי לבקש המלצה לתוכנית טובה לעלייה במסה. התוכנית הנוכחית מבוססת על עבודה עם משקולות ו"כמה שפחות מכונות" אך אני תקוע כרגע במשקל של התרגילים המורכבים כמו BP וכו'. התוכנית שאני מחפש היא תוכנית שתעזור לי לעלות במשקלים בתרגילים המורכבים הנ''ל.
יש לך בפורטל המון תןכניות אימון מוכנות
www.kilogram.co.il

PRE WORKOUT- עד כמה הוא מומלץ?
קצת בזבוז כסף כי את כל הרכיבים אפשר לקנות בנפרד ולייצר אחד בזול יותר.
מה גם שמה שאתה בעיקר צריל משם זה קפאין וזה אפשר לקנות טבליות בגרושים

כילד לא הייתי מתעסק בספורט והגמישות שלי היא בקרשים. מאוד קשה לי לשמור על הגב בדדליפט וסקוואט. האם ישנם טיפים כיצד ניתן לשפר את הטכניקה? חגורה אולי?
להתאמן בעיקר. תצלם פעם אחת איך אתה עושה ותעלה לפורום לקבלת חוות דעת, תלמד מסרטונים ביוטיוב לדוגמא:

תמשיך עם עוד סרטונים שלו.

חגורה זה לא פתרון לטכניקה לקויה.

Back
למעלה תחתית