הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה במשמרות

• פותח/ת השרשור poloo
  • פורסם בתאריך

poloo

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
אני עובד במשמרות כמו שרשמתי בוקר צהריים לילה ככה שהשעות שינה שלי לא מסודרת אני אתן דוגמא
עובד לילה מ9 בערב מסיים בבוקר ב8 מגיע הביתה ישן מתעורר בצהריים
איך לאזן את זה מבחינת התפריט? יום שלם אני אוכל לפי תפריט אימון הכל בסדר ובלילה במקום לישון אני בעבודה אז להמשיך לאכול לפי מה?

איך המשמרות מתחלקות, שבוע שלם בוקר, שבוע צהריים שבוע לילה, ככה? אם כן אז פשוט מאז שאתה מתעורר עד שאתה הולך לישון תאכל תפריט של יום. למשל קמת ב 16:00 אחרי משמרת לילה, זה התחלה של יום, עד 8 בבוקר למחרת.
אם המשמרות הן יותר מפוזרות כלומר באותו שבוע יש לך לילה ואז בוקר וכו' אז תעשה איך שנוח לך. לי נגיד יש כמה משמרות לילה בשבוע, אז כשהייתי סופר קלוריות, בלילה של משמרת בד"כ עד סביבות 12 בלילה הייתי מסיים את הכמויות של אותו יום (לא קריטי 12 בדיוק, פשוט ככה היה יוצא לי, הייתי אוכל ארוחה ב 12-1 בלילה) ואת הארוחה הבאה אני אוכל בסביבות 5 בבוקר (לא ממש רעב בלילה, לקראת הבוקר הרעב מגיע בד"כ) אז הייתי מכניס את זה לספירה של היום הבא.
בגדול אני לא חושב שזה קריטי, כלומר אם למשל התפריט שלך הוא 2000 קלוריות, העיקר שסה"כ בשבוע אתה תגיע ל 14000, לא משנה אם אכלת לפני 12/אחרי 12 וכו'.

• פותח/ת השרשור
זהו אז אצלי זה גם מבולגן העניין שאם אני עובד ליה סתם דוגמא ויום לפני עבדתי בוקר יוצא שיום לפני אכלתי תפריט הכל טוב הלכתי לישון קמתי אכלתי שוב לפי תפריט סיימתי את התפריט על הגבול כשאני מתחיל את המשמרת ואז להמשיך כאילו ליום חדש? כי ברגע שאסיים את הלילה אני צריך את ה8 שעות שינה לפחות ואז היום שלי מתחיל סתם דוגמא ב4 ואז אני מוריד מהתפריט את מה שאכלתי בלילה רק לאותו יום? אם קצת סיבכתי תגיד ואנסח מחדש

זהו אז אצלי זה גם מבולגן העניין שאם אני עובד ליה סתם דוגמא ויום לפני עבדתי בוקר יוצא שיום לפני אכלתי תפריט הכל טוב הלכתי לישון קמתי אכלתי שוב לפי תפריט סיימתי את התפריט על הגבול כשאני מתחיל את המשמרת ואז להמשיך כאילו ליום חדש? כי ברגע שאסיים את הלילה אני צריך את ה8 שעות שינה לפחות ואז היום שלי מתחיל סתם דוגמא ב4 ואז אני מוריד מהתפריט את מה שאכלתי בלילה רק לאותו יום? אם קצת סיבכתי תגיד ואנסח מחדש
זה מה שהייתי עושה. נגיד במשמרת לילה אוכל ארוחה ב 5 בבוקר אז מכניס את זה ליום בא, אחר כך קם אחרי שינה וממשיך את הכמויות של אותו יום. גם ככה בד"כ יום אחרי משמרת לילה הוא יותר קצר אצלי (קם מאוחר וזה) אז זה מסתדר. עכשיו אני לא סופר כלום אז זה בכלל פשוט 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית