הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להמשיך חיטוב? +כמה א״ש יש תמונה

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
אני בחיטוב כבר כמה חודשים על 100 גרם פחמימה, 170 גרם חלבון, 70-80 גרם שומן. כרגע שוקל 80, גובה 1.86 ואני לא יודע אם ואם כן-עד מתי להמשיך את החיטוב כי זה נהיה ממש קשה וחוץ מזה שיש לי כל מיני תופעות גופניות כמו נשירה בשיער, עייפות, עצירות קשה והרבה עייפות וחוסר כוח. אני רוצה אם לעשות חיטוב אז לעשות את זה עד הסוף כבר, ואני ירצה גם שרירים המשך. כרגע בקושי יש לי מסת שריר. בבקשה ותודה לעוזרים, ואם אפשר גם הערכת אחוז שומן

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 56.6 · צפיות: 213
החיטוב כי זה נהיה ממש קשה וחוץ מזה שיש לי כל מיני תופעות גופניות כמו נשירה בשיער, עייפות, עצירות קשה והרבה עייפות וחוסר כוח.
זה לא נשמע טוב. באיזה גרעון קלורי אתה נמצא? עשית לאחרונה בדיקות דם?

• פותח/ת השרשור
זה לא נשמע טוב. באיזה גרעון קלורי אתה נמצא? עשית לאחרונה בדיקות דם?
עשיתי בדיקות כלליות ויטמינים מינרלים ויצא שהרוב תקין (נמוך, אבל בטווח) חוץ מברזל שקצת יותר נמוך מהטווח. לכן אני שוקל לקחת כדורי ברזל

נשמע רע מאוד הייתי אומר. אם רמות הוויטמינים בנורמה אז אולי יש משהו לקוי בתפקודים ההורמונלים אני משער. מחישוב הערכים שכתבת יוצא לך בסביבות 1700-1800 קלוריות, זה אולי וצר גירעון גדול מדי (RMR לפי חישוב יוצא 2265 ובנוסף יש את מה שאתה שורף באימונים) אבל לא נראה לי גדול עד כדי כך שיגרם לבעיות שציינת.
בכל אופן בתמונה אמנם רואים בעיקר את הבטן אבל נראה לי שהאחוז שומן שלך לא גבוה וחסר לך מסת שריר, אז הייתי מציע להפסיק את החיטוב ולהתחיל מסה (שבועיים ניטרלי ואז מסה), ותראה גם אם התופעות שציינת נעלמות, כי זה ממש לא תקין לבחור בן 16.

• פותח/ת השרשור
נשמע רע מאוד הייתי אומר. אם רמות הוויטמינים בנורמה אז אולי יש משהו לקוי בתפקודים ההורמונלים אני משער. מחישוב הערכים שכתבת יוצא לך בסביבות 1700-1800 קלוריות, זה אולי וצר גירעון גדול מדי (RMR לפי חישוב יוצא 2265 ובנוסף יש את מה שאתה שורף באימונים) אבל לא נראה לי גדול עד כדי כך שיגרם לבעיות שציינת.
בכל אופן בתמונה אמנם רואים בעיקר את הבטן אבל נראה לי שהאחוז שומן שלך לא גבוה וחסר לך מסת שריר, אז הייתי מציע להפסיק את החיטוב ולהתחיל מסה (שבועיים ניטרלי ואז מסה), ותראה גם אם התופעות שציינת נעלמות, כי זה ממש לא תקין לבחור בן 16.
אכן יש
אכן יש קצת בעיות עם הטסטרטורון כי לפני כמה חודשים הוא היה מתחת לנורמה, ועכשיו הוא טיפה עלה לנורמה אבל עדיין יחסית נמוך, ובדקתי את זה עם רופאים אבל לא המליצו לי על כדורי הורמונים. לכדורי ברזל יש תופעות לוואי? כי הבנתי שיש לי חלק מהתסמינים של ברזל נמוך

אכן יש קצת בעיות עם הטסטרטורון כי לפני כמה חודשים הוא היה מתחת לנורמה, ועכשיו הוא טיפה עלה לנורמה אבל עדיין יחסית נמוך, ובדקתי את זה עם רופאים אבל לא המליצו לי על כדורי הורמונים.
שוב, לא תקין לבחור בן 16. מציע לך בחום לסיים את החיטוב, להתחיל לאכול כמו שצריך ומקווה שהבעיות נובעות רק מזה.
לכדורי ברזל יש תופעות לוואי? כי הבנתי שיש לי חלק מהתסמינים של ברזל נמוך
ממה שידוע לי עודף ברזל יכול להיות רעיל לגברים, אבל אם יש לך חוסר אז אולי כדאי לתסף במשך כמה זמן ולבדוק שוב, תתיעץ עם הרופא.

כמה ק"ג ירדת במה חודשים?
עם תפריט מסודר של 1700-1800 קלוריות לא היית מגיע לתופעות כאלה. השאלה היא עד כמה אתה באמת מתנהל על פי תפריט מסודר?

לא ציינת אם אתה מתאמן, ואם כן אז איך?

או שמא החיטוב מתבסס על תזונה בלבד ?

בכל מקרה, תרשום גם את התפריט היומי הממוצע שלך

• פותח/ת השרשור
לא ציינת אם אתה מתאמן, ואם כן אז איך?

או שמא החיטוב מתבסס על תזונה בלבד ?

בכל מקרה, תרשום גם את התפריט היומי הממוצע שלך
עושה ab סביב 4 פעמים בשבוע
והתפריט סביב 170 גרם חלבון, 100 גרם פחמימה והשאר שומן

Back
למעלה תחתית