הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים לבחור עם פלטפוס?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
שלום חברים,

אני מחפש נעליים להתאמן איתן באימוני כוח, יש לי פלטפוס רציני ורציתי לדעת מה מומלץ, אוטומיקס למשל או אולסטאר לא נוחות לי.

תודה.

גם לי יש פלטפוס ואולסטאר סבבה לי.
אתה מרגיש כאבים אחרי עמידה ממושכת איתם? שם הבעיה? או שיש כאב במקום אחר?

• פותח/ת השרשור
גם לי יש פלטפוס ואולסטאר סבבה לי.
אתה מרגיש כאבים אחרי עמידה ממושכת איתם? שם הבעיה? או שיש כאב במקום אחר?
מבחינת כאב אני לא כ"כ יודע להגיד לך כי כרגע אני עם דורבן ב2 כפות הרגליים, אבל אולסטאר זו נעל צרה, לא נוחה לי בכללי בלי קשר לאימון או יום יום.

הייתי מתאמן תקופה עם אולסטאר ואז עברתי לנעלי WL שאמורות להיות טובות יותר למישהו עם פלטפוס ובסופו של דבר חזרתי לאולסטאר כי הן נוחות יותר. זה עניין של ניסוי וטעייה, יכול להיות שנעל WL תהיה לך נוחה ויכול להיות שלא.
בקשר לזה שאולסטאר צרה מדי - צריך למצוא נעל שטוחה, לא דחיסה ורחבה. היחידה שעולה לי לראש היא ה'POWER SHOE' של מארק בל.
אפשר למצוא היום במחיר סביר, לפני כמה חודשים @Majin Buu שלח לי לינק.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה, מה עם נעלי היאבקות? מבחינת מבנה הן נראות די מעולה להרמת משקולות, או שאני טועה?

הייתי מתאמן תקופה עם אולסטאר ואז עברתי לנעלי WL שאמורות להיות טובות יותר למישהו עם פלטפוס ובסופו של דבר חזרתי לאולסטאר כי הן נוחות יותר. זה עניין של ניסוי וטעייה, יכול להיות שנעל WL תהיה לך נוחה ויכול להיות שלא.
בקשר לזה שאולסטאר צרה מדי - צריך למצוא נעל שטוחה, לא דחיסה ורחבה. היחידה שעולה לי לראש היא ה'POWER SHOE' של מארק בל.
אפשר למצוא היום במחיר סביר, לפני כמה חודשים @Majin Buu שלח לי לינק.
קוראים לנעל Reebok Lite TR

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית