הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירופה פותחת שעריה לקליטת פליטים

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
מרקל: "הכלכלה שלנו בריאה, אין מגבלה למספר הפליטים שנוכל לקבל"

"הזכות לקבל מקלט פוליטי איננה מוגבלת למספר מבקשי מקלט מסוים". מנהיגת גרמניה הוסיפה: "כמדינה חזקה, בעלת כלכלה בריאה, יש ביכולתנו את הכוח לעשות את מה שנחוץ ולהבטיח שכל מבקש מקלט יקבל שימוע הגון"...

אז קנצלרית גרמניה פתחה את שערי גרמניה לקליטת זרם הפליטים מסוריה וסביבתנו והעם הגרמני תומך.

בסוריה ועירק מתחולל טיהור אתני כולל. מדינות גובלות (סעודיה, נסיכויות המפרץ, ירדן, ישראל) לא פתחו שעריהן אפילו לפליט בודד... 🫤

האם מדינת ישראל (טיהור על רקע אתני, סגירת שערים, שואה...) צריכה לקחת גם היא חלק (יחסי לפחות) ולסייע לפליטים כלשהם במקלט?...

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזה שיהיו פה מלא פליטים הכל יהיה מעולה מבחינה ביטחונית?
בוודאי. לא יפתחו את קוניטרה ואללה בבלה... 😆
כדוגמא אחת מני רבים, וללא קשר לצו המוסרי שההדוניזם הישראלי הצליח להסוות מההכרה של עם שחווה שואה יש למדינת ישראל ברית דמים עם העם הדרוזי. האם לא מן הראוי שתנסה לסייע לאחיהם בסוריה כשהחרב תתקרב לצווארם?...

בוודאי. לא יפתחו את קוניטרה ואללה בבלה... 😆
כדוגמא אחת מני רבים, וללא קשר לצו המוסרי שההדוניזם הישראלי הצליח להסוות מההכרה של עם שחווה שואה יש למדינת ישראל ברית דמים עם העם הדרוזי. האם לא מן הראוי שתנסה לסייע לאחיהם בסוריה כשהחרב תתקרב לצווארם?...
אישית אני הייתי מכניס אותם. אבל מה אני מבין בפוליטיקה ועינייני בטחון להחליט כזה דבר. ישנם המון פאקטורים שאנחנו לא מודעים אליהם.
לא רואה את מדינת ישראל עושה את זה. אם כן אני יהיה גאה במדינה לשם שינוי.

• פותח/ת השרשור
אישית אני הייתי מכניס אותם. אבל מה אני מבין בפוליטיקה ועינייני בטחון להחליט כזה דבר. ישנם המון פאקטורים שאנחנו לא מודעים אליהם.
לא רואה את מדינת ישראל עושה את זה. אם כן אני יהיה גאה במדינה לשם שינוי.
הפאקטור היחידי הוא האופי החומרי, מזרח-תיכוני, סנילי ונטול המוסר של העם הנבחר... 😆

חחח המורה לגיאוגרפיה שלנו דיבר איתנו על זה.. הוא מדבר איתנו על כל דבר שקורה בעולם חוץ מללמד גיאוגרפיה ואז הציונים שואפים ל60 😆

• פותח/ת השרשור
חחח המורה לגיאוגרפיה שלנו דיבר איתנו על זה.. הוא מדבר איתנו על כל דבר שקורה בעולם חוץ מללמד גיאוגרפיה ואז הציונים שואפים ל60 😆
אבל אולי תהיו בני-אדם... 😆

אין שום בעיה בטחונית במתן מקלט לפליטים.
חחחחחחחחחחח
ואי לרגע חשבתי שכתבת את זה ברצינות.

איזה כיף שהנכדים שלי כבר לא יכירו את הציווילזציה הגוועת שכיום אנו קוראים לה יבשת אירופה.

• פותח/ת השרשור
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
ואי לרגע חשבתי שכתבת את זה ברצינות.

איזה כיף שהנכדים שלי כבר לא יכירו את הציווילזציה הגוועת שכיום אנו קוראים לה יבשת אירופה.
ברור שלא... וביחוד אם סבא לא למד כלום מהשואה...
פיספסת לחלוטין. לא הפרספקטיבה בעייתית, אלא שאתה בכלל לא מבין שאתה עיוור. אירופה וגרמניה כמובילה מאמינה שהיא עוצמתית דיה לקלוט פליטים ככל שידרש. פליטים הם תת-קבוצה ספציפית מקבוצת המהגרים (ראה ציטוט של קאנצלרית גרמניה בראש הפוסט).

ממש כיף.. 😕
חחחח איך תבקר באירופה עכשיו? 😆
בכל מקרה, כל כך רצו להיפטר מהיהודים שרק תרמו לאירופה ובמקום זאת קיבלו עשרות מיליוני מוסלמים ומאבדים אט אט את זהותם...
לא רחוק היום שאירופה כבר לא תהיה אירופה!

• פותח/ת השרשור
ממש כיף.. 😕
חחחח איך תבקר באירופה עכשיו? 😆
בכל מקרה, כל כך רצו להיפטר מהיהודים שרק תרמו לאירופה ובמקום זאת קיבלו עשרות מיליוני מוסלמים ומאבדים אט אט את זהותם...
לא רחוק היום שאירופה כבר לא תהיה אירופה!
מבולבל ובור... בורות היא ברכה 😃

מדובר בפליטים חלקם כלל לא מוסלמים ואחרים נמלטים מאימת חרב האיסלאם לעתיד טוב יותר (או בכלל)

מרקל: "הכלכלה שלנו בריאה, אין מגבלה למספר הפליטים שנוכל לקבל"

"הזכות לקבל מקלט פוליטי איננה מוגבלת למספר מבקשי מקלט מסוים". מנהיגת גרמניה הוסיפה: "כמדינה חזקה, בעלת כלכלה בריאה, יש ביכולתנו את הכוח לעשות את מה שנחוץ ולהבטיח שכל מבקש מקלט יקבל שימוע הגון"...

אז קנצלרית גרמניה פתחה את שערי גרמניה לקליטת זרם הפליטים מסוריה וסביבתנו והעם הגרמני תומך.

בסוריה ועירק מתחולל טיהור אתני כולל. מדינות גובלות (סעודיה, נסיכויות המפרץ, ירדן, ישראל) לא פתחו שעריהן אפילו לפליט בודד... 🫤

האם מדינת ישראל (טיהור על רקע אתני, סגירת שערים, שואה...) צריכה לקחת גם היא חלק (יחסי לפחות) ולסייע לפליטים כלשהם במקלט?...

הבעיה היא לא ביטחונית אלה בעיה של משאבים.
אני לא חושב שהכלכלה פה חזקה דיה בכדי לקלוט פליטים ללא הגבלה, הם פשוט יחיו חיים מבישים ויפנו לפשע מחוסר ברירה.
אולי אם סוף סוף יקבלו שכל ויהפכו את הצבא למקצועי זה אולי יוכל לעבוד.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא לא ביטחונית אלה בעיה של משאבים.
אני לא חושב שהכלכלה פה חזקה דיה בכדי לקלוט פליטים ללא הגבלה, הם פשוט יחיו חיים מבישים ויפנו לפשע מחוסר ברירה.
אולי אם סוף סוף יקבלו שכל ויהפכו את הצבא למקצועי זה אולי יוכל לעבוד.
ללא הגבלה בוודאי שלא. 100k בקלות.

ללא הגבלה בוודאי שלא. 100k בקלות.

אולי, אבל שוב, אני לא חושב שלאדם שלא מתעסק בזה ויודע בדיוק מה אפשר להכיל אם אפשר בכלל להכיל יכול לאמוד לגבי דבר כזה...
אני מניח שיש אנשים בודדים מאד שיכולים לתת הערכה אמיתית.

• פותח/ת השרשור
אולי, אבל שוב, אני לא חושב שלאדם שלא מתעסק בזה ויודע בדיוק מה אפשר להכיל אם אפשר בכלל להכיל יכול לאמוד לגבי דבר כזה...
אני מניח שיש אנשים בודדים מאד שיכולים לתת הערכה אמיתית.
אולי כן ואולי לא... מה הטעם בתגובת ה"אני לא מבין בזה אולי יש מישהו שמבין בזה ואם הוא מבין בזה אז הוא זה שיבין"?...

מבולבל ובור... בורות היא ברכה 😃

מדובר בפליטים חלקם כלל לא מוסלמים ואחרים נמלטים מאימת חרב האיסלאם לעתיד טוב יותר (או בכלל)
מה הקשר בורות?..
אני יודע שחלק מן הפליטים הם בכלל לא מוסלמים. אבל בנתיים עד כה אירופה קלטו עשרות מיליוני מוסלמים עוד לפני תופעת ההגירה המאסיבית, ועכשיו כשהחלה תופעת ההגירה המסיבית, חלק מן אותם מהגרים הם גם מוסלמים ככה שזה מצטבר לעוד ועוד מוסלמים, שהסוף הוא הסוף של אירופה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית