קצת רקע עליי.. תמיד הייתי רזה בלי יותר מסת שריר ולא מפותח ביחס לאחרים. התגלה אצלי איזה מחלה שמאיטה את הגדילה ובתוך 4 שנים של טיפולים מגיל 14 עד 17. מ37 קילו ל70 קילו ו1.60 ל1.79.
עכשיו התחלתי להקפיד על תזונה בריאה לפני שנה וחצי.
התחלתי להתאמן בינואר 2015 התאמנתי במשך 4 חודשים סטריט וורקאוט אימונים לא סדירים בגלל כל מיני בעיות רפואיות שהיו לי..בתי חולים וזה.. תזונה הקפדתי ואכלתי בהתאם לאחד שמתאמן 2500 קלוריות.
חודש וחצי מכון בצבא וחודש וחצי קרוספיט. לפני 3 שבועות התחלתי להתאמן עם תוכנית מסודרת ותפריט מסודר.
עכשיו כל הזמן שהתאמנתי אמנם זה לא היה סדיר ואכלתי די הרבה אבל עכשיו אני מרגיש ממש שמן אולי זה בגלל שאכלתי כמו אחד שמתאמן ולא התאמנתי סדיר?
גם אמרו לי שמצד אחד פיתחתי מסה אבל גם השמנתי... שאני מתכופף אני מרגיש תבטן מתכווצת לא יודע זה ממש מעצבן..
תפריט של 2500 קלוריות עם 179 חלבון -139 גרם שומן ו141 גרם פחמימה.
פחמימה זה בטטה או אורז, ירקות פירות.
שומן זה שמן קוקוס או זית, שקדים אגוזים טחינה.
מתסף באוגמה 3, מגנזיום ואבקת חלבון.
עכשיו התחלתי להקפיד על תזונה בריאה לפני שנה וחצי.
התחלתי להתאמן בינואר 2015 התאמנתי במשך 4 חודשים סטריט וורקאוט אימונים לא סדירים בגלל כל מיני בעיות רפואיות שהיו לי..בתי חולים וזה.. תזונה הקפדתי ואכלתי בהתאם לאחד שמתאמן 2500 קלוריות.
חודש וחצי מכון בצבא וחודש וחצי קרוספיט. לפני 3 שבועות התחלתי להתאמן עם תוכנית מסודרת ותפריט מסודר.
עכשיו כל הזמן שהתאמנתי אמנם זה לא היה סדיר ואכלתי די הרבה אבל עכשיו אני מרגיש ממש שמן אולי זה בגלל שאכלתי כמו אחד שמתאמן ולא התאמנתי סדיר?
גם אמרו לי שמצד אחד פיתחתי מסה אבל גם השמנתי... שאני מתכופף אני מרגיש תבטן מתכווצת לא יודע זה ממש מעצבן..
תפריט של 2500 קלוריות עם 179 חלבון -139 גרם שומן ו141 גרם פחמימה.
פחמימה זה בטטה או אורז, ירקות פירות.
שומן זה שמן קוקוס או זית, שקדים אגוזים טחינה.
מתסף באוגמה 3, מגנזיום ואבקת חלבון.