הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות.

• פותח/ת השרשור roiboy2
  • פורסם בתאריך

roiboy2

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
קצת רקע עליי.. תמיד הייתי רזה בלי יותר מסת שריר ולא מפותח ביחס לאחרים. התגלה אצלי איזה מחלה שמאיטה את הגדילה ובתוך 4 שנים של טיפולים מגיל 14 עד 17. מ37 קילו ל70 קילו ו1.60 ל1.79.

עכשיו התחלתי להקפיד על תזונה בריאה לפני שנה וחצי.

התחלתי להתאמן בינואר 2015 התאמנתי במשך 4 חודשים סטריט וורקאוט אימונים לא סדירים בגלל כל מיני בעיות רפואיות שהיו לי..בתי חולים וזה.. תזונה הקפדתי ואכלתי בהתאם לאחד שמתאמן 2500 קלוריות.
חודש וחצי מכון בצבא וחודש וחצי קרוספיט. לפני 3 שבועות התחלתי להתאמן עם תוכנית מסודרת ותפריט מסודר.

עכשיו כל הזמן שהתאמנתי אמנם זה לא היה סדיר ואכלתי די הרבה אבל עכשיו אני מרגיש ממש שמן אולי זה בגלל שאכלתי כמו אחד שמתאמן ולא התאמנתי סדיר?
גם אמרו לי שמצד אחד פיתחתי מסה אבל גם השמנתי... שאני מתכופף אני מרגיש תבטן מתכווצת לא יודע זה ממש מעצבן..

תפריט של 2500 קלוריות עם 179 חלבון -139 גרם שומן ו141 גרם פחמימה.

פחמימה זה בטטה או אורז, ירקות פירות.
שומן זה שמן קוקוס או זית, שקדים אגוזים טחינה.
מתסף באוגמה 3, מגנזיום ואבקת חלבון. 20150907_165829.jpg 20150907_165858.jpg 20150907_165954.jpg 20150907_170102.jpg
ללא שם.png

אתה ממש לא שמן, אומנם נראה שהבטן מעט נפוכה, אך האחוז שומן סבבה לגמרי, אתה יכול למשוך את המסה עוד לא מעט.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש לא שמן, אומנם נראה שהבטן מעט נפוכה, אך האחוז שומן סבבה לגמרי, אתה יכול למשוך את המסה עוד לא מעט.
אז עוד כמה זמן למשוך?
אני פשוט ממש מתעצבן מזה.. אני מתכופף או יושב אני מרגיש את הבטן ממש.. ממה היא ככה נפוחה..
ואיך התוכנית שלי היא טובה?

[QTE="roiboy2, post: 986663, member: 20269"]אז עוד כמה זמן למשוך?
אני פשוט ממש מתעצבן מזה.. אני מתכופף או יושב אני מרגיש את הבטן ממש.. ממה היא ככה נפוחה..

ואיך התוכנית שלי היא טובה?[/QUOTE]

הנפיחות יכולה להיגרם מפחמימות/נוזלים/נתרן.
לגבי התוכנית לא ממד הבנתי מה הולך שם, תרשום כאן בצורה מסודרת מה אתה עושה בכל יום.

• פותח/ת השרשור
[QTE="roiboy2, post: 986663, member: 20269"]אז עוד כמה זמן למשוך?

ואיך התוכנית שלי היא טובה?

הנפיחות יכולה להיגרם מפחמימות/נוזלים/נתרן.
לגבי התוכנית לא ממד הבנתי מה הולך שם, תרשום כאן בצורה מסודרת מה אתה עושה בכל יום.[/QUOTE]

אני עושה AB.
הטבלה הראשונה זה A והשנייה זה B.
אני עושה AXBXAXX ואז BXAXBXX וכן הלאה..

3 סטים 12 חזרות לכל התרגילים

3 סטים 12 חזרות לכל התרגילים
פשוט לא.

אם כבר AB, קח אחת מהפורטל.
עצה שלי, קח תוכנית כוח כלשהי ותתקדם איתה.
FBW\SS מה שמתאים לך.

בן כמה אתה עכשיו? 17 או 25 כמו שכתוב בפרופיל?

• פותח/ת השרשור
פשוט לא.

FBW\SS מה שמתאים לך.

בן כמה אתה עכשיו? 17 או 25 כמו שכתוב בפרופיל?
17. למה כתוב 25?..
סתם שאלה מה הבעיה בתוכנית שיש לי? למה היא בנויה בעיקר?
אני לא מתאמן מתחיל חשוב להגיד..

אני לא מתאמן מתחיל חשוב להגיד..
לפי מה שאתה מתאר אתה כן מתאמן מתחיל:
התחלתי להתאמן בינואר 2015 התאמנתי במשך 4 חודשים סטריט וורקאוט אימונים לא סדירים בגלל כל מיני בעיות רפואיות שהיו לי..בתי חולים וזה.. תזונה הקפדתי ואכלתי בהתאם לאחד שמתאמן 2500 קלוריות.
חודש וחצי מכון בצבא וחודש וחצי קרוספיט. לפני 3 שבועות התחלתי להתאמן עם תוכנית מסודרת ותפריט מסודר.
ואני מסכים עם המהלך הלבן:
FBW\SS מה שמתאים לך.
סתם שאלה מה הבעיה בתוכנית שיש לי? למה היא בנויה בעיקר?
הבעיה שבשביל לבנות את הבסיס יותר טוב לעבוד בטווחי חזרות נמוכים יותר ולהתקדם מהר במשקלי עבודה, זה ייתן לך עליה בכוח ובמסת שריר, מה שעבודה בסטים של 12 חזרות לא ממש תעשה. בנוסף בתור מתאמן מתחיל (ובאימוני כוח אתה מתאמן מתחיל) הטכניקה של התרגילים המורכבים כנראה לא מוטמעת בך חזק עדיין ובסט של 12 חזרות יותר קל לעשות טעות בטכניקה בגלל עייפות ואיבוד ריכוז מאשר בסט של 5-6 חזרות.

Back
למעלה תחתית