הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על החימום שלי ממש חשוב.

שמשון

משתמש מתחיל
90
6
נק' מוניטין:
6
90
6
אז אני מתאמן בערך חודש נכון לעכשיו אבל אני לא חושב שהחימום שלי טוב ואני חושב שיש מקום לשיפור..
אני עושה תכנית אימונים לתקופת חיטוב FBW זאת בקילוגרם.

לג פרס - ( משקל עבודה 55 קילו ), חימום - אני עושה 10 חזרות של 25 קילו וזהו.

3

10

חזה

בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט - ( משקל עבודה 15 קילו ) אני עושה מוט ריק 8 חזרות ואז עושה 10 קילו (75% ) 8 חזרות וזהו.

3

8

גב

חתירה בהטיה כנגד מוט- אני עושה עם מכונה ( משקל עבודה 40 ) אני עושה 8 חזרות של 20 ואז 8 חזרות של 25 וזהו.

3

8

כתפיים

בישיבה לחיצת כתפיים לפנים עם משקוליות יד - משקל עבודה ( 8 8 קילו כל משקולת יד) אני עושה 10 חזרות של 2 ואז 10 חזרות של 4 וזהו.

2

10

יד קידמית

בישיבה כפיפת מרפקים כנגד משקוליות יד ( משקל עבודה 8 8 כל משקולת יד ) אני עושה 6 חזרות של 2 ואז 6 חזרות של 4 וזהו. ( כל יד )

2

6

יד אחורית

מקבילים באחיזה צרה - אין לי מושג איזה חימום לעשות... זה משקל גוף

2

10

בטן

כפיפות גו במכונה ייעודית- לא עושה חימום כי זה בלי משקל

2

12

אני לא מבין למה אתם לא עורכים קצת את ה-copy-paste שלא נצטרך לראות את כל הרווחים ואת התוכנית פרוסה על כמה עמודים.

לגבי החימום:
דבר ראשון, יש טעם לעשות חימום רק בתרגיל הראשון של רגליים-לחיצה-משיכה. כלומר, עשית כבר בנץ'? אין טעם לעשות חימום למקבילים.
דבר שני, זה לא מדע טילים, אבל בגדול, אפשר להרכיב את החימום כך:
20-30 אחוז - 10 חזרות.
50 אחוז - 5 חזרות.
70 אחוז - 3 חזרות.
80 אחוז - 2 חזרות.
90 אחוז - חזרה אחת.
זה ממש בגדול, העיקרון הוא להוסיף משקל, להוריד חזרות.
בסטים שלפני העבודה - חזרה או שתיים רק כדי להרגיש את המשקל.
וכשעובדים עם משקל נמוך - כמובן אין סיבה לעשות את כל הסולם הזה, ואפשר לדלג שלבים.
אם אתה שם 15 קילו בכל צד של הבנץ' (סה"כ 50 קילו), אפשר מוט ריק ל-10 חזרות, 7.5 קילו בכל צד ל-5 חזרות, וזהו.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתם לא עורכים קצת את ה-copy-paste שלא נצטרך לראות את כל הרווחים ואת התוכנית פרוסה על כמה עמודים.

לגבי החימום:
דבר ראשון, יש טעם לעשות חימום רק בתרגיל הראשון של רגליים-לחיצה-משיכה. כלומר, עשית כבר בנץ'? אין טעם לעשות חימום למקבילים.
דבר שני, זה לא מדע טילים, אבל בגדול, אפשר להרכיב את החימום כך:
20-30 אחוז - 10 חזרות.
50 אחוז - 5 חזרות.
70 אחוז - 3 חזרות.
80 אחוז - 2 חזרות.
90 אחוז - חזרה אחת.
זה ממש בגדול, העיקרון הוא להוסיף משקל, להוריד חזרות.
בסטים שלפני העבודה - חזרה או שתיים רק כדי להרגיש את המשקל.
וכשעובדים עם משקל נמוך - כמובן אין סיבה לעשות את כל הסולם הזה, ואפשר לדלג שלבים.
אם אתה שם 15 קילו בכל צד של הבנץ' (סה"כ 50 קילו), אפשר מוט ריק ל-10 חזרות, 7.5 קילו בכל צד ל-5 חזרות, וזהו.

תגיד סטיץ' אין לך איזה תמונות או סרטונים או משהו שהעלתה לפורום לא מצאתי ואני סקרן : O

אה ותודה כן מה שאמרתה בסוף לבנץ' נשמע מספיק לחימום בינתיים .

תגיד סטיץ' אין לך איזה תמונות או סרטונים או משהו שהעלתה לפורום לא מצאתי ואני סקרן : O
אני דמות וירטואלית סודית. אם תראה אותי - אני אצטרך להרוג אותך... 🙄

• פותח/ת השרשור
חחח : D
אגב תגיד אחרי שאני מסיים תאימונים האלה שלושה פעמים בשבוע אני ישר אחרי האימון עושה בריכות.. יש עם זה בעיה לדתעך ?

חחח : D
אגב תגיד אחרי שאני מסיים תאימונים האלה שלושה פעמים בשבוע אני ישר אחרי האימון עושה בריכות.. יש עם זה בעיה לדתעך ?
אם לא הגזמת בכמות, ואתה אוכל מספיק טוב, ואתה לא מרגיש מותש עם כאבי שרירים מוגזמים בשוטף, אז אין בעיה.

אין טעם לעשות חימום לשרירים הקטנים, בתרגילי הבסיס החימום שאני אישית עושה והוא עובד לי טוב-

2 סטים עם מוט ריק ל 5 חזרות.
50% - 5 חזרות
70% - 3 חזרות
90% - חזרה אחת

עובד מצויין, בעיקר באימוני עצימות.
למען האמתף גם לפני נפח גבוה זה עובד לי.

אבל אני כל כך צעיר עדיין.. 😲

• פותח/ת השרשור
אין טעם לעשות חימום לשרירים הקטנים, בתרגילי הבסיס החימום שאני אישית עושה והוא עובד לי טוב-

2 סטים עם מוט ריק ל 5 חזרות.
50% - 5 חזרות
70% - 3 חזרות
90% - חזרה אחת

עובד מצויין, בעיקר באימוני עצימות.
למען האמתף גם לפני נפח גבוה זה עובד לי.

אבל אני כל כך צעיר עדיין.. 😲

שמעתי איזה שמועה או משהו כזה מאחד שמתאמן שלא כדאי לעשות יותר מ25 קילו בבנץ' פרס לא משנה כמה גדול אתה ושאחד המתאמנים המפותחים וחזקים בעולם עושה רק 25 קילו בבנץ' פרס לא הבנתי כל כך למה ולא זוכר תשם שלו.. ידוע לך משהו על זה?

שמעתי איזה שמועה או משהו כזה מאחד שמתאמן שלא כדאי לעשות יותר מ25 קילו בבנץ' פרס לא משנה כמה גדול אתה ושאחד המתאמנים המפותחים וחזקים בעולם עושה רק 25 קילו בבנץ' פרס לא הבנתי כל כך למה ולא זוכר תשם שלו.. ידוע לך משהו על זה?
ידוע.
מעל 25 קילו בבנצ' פרס יפגע לך בידיים ויגרום לך לנכות חמורה.

אתה כבר לא כל כך וירטואלי 😁
גם אתה ראית את התמונות החדשות שלו שהופצו ברשת?
$_35.JPG

• פותח/ת השרשור
גם אתה ראית את התמונות החדשות שלו שהופצו ברשת?
$_35.JPG

"על מנת לשמור על הכיווץ המירבי, עדיף להוציא את המוט מהראק במשיכה לפנים עם הלחיצה המינימלית שמאפשרת זאת, מכיוון שאם לוחצים את המוט על מנת להוציא אותו קדימה, כמעט תמיד הכתפיים ינסו לצאת קדימה באופן טבעי, מה שמקשה על שמירת הכיווץ המירבי. כך ניתן לשמור על הכתפיים משוכות לאחור ושכמות מכווצות לאורך כל התרגיל."

לא הבנתי תחלק הזה תמיד עשיתי תשיטה הלא טובה -_- אפשר דוגמא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית