הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור YuvaLR
  • פורסם בתאריך

YuvaLR

משתמש מתחיל
75
7
נק' מוניטין:
-54
75
7
LIFE &FITNESS רמת''ש
היי

אפשר לערבב קריאטין עם פטל וכאלה או רק מים ?

וצריך העמסה או משהו ?

עם פטל זה סבבה ויש הרבה אנשים שמערבבים עם מיץ ענבים. אפשר לערבב אותו עם כל דבר כמעט חוץ ממספר דברים ספציפיים- למשל מיץ תפוזים.

סתם שאלה יש הסבר למה לא כדאי לערבב קריאטין עם משקאות בעלי חומציות? לא שמעתי על זה בחיים
משהו שקשור לחומצה הציטרית שיש בהם. הדעות חלוקות בעניין ולא חקרתי מספיק לעומק. אני אישית בכל מקרה, הולך על בטוח.

• פותח/ת השרשור
לא משנה ולא.
פעם הבאה תחפש בפורום כי אתה תזכה בשלילי.

איזה דברים ספציפיים? חוץ מציאניד וחומצה גופרתית לא עולה לי כלום לראש

ערכתי

ואם אני לא טועה מדובר בכל פרי ההדר בגלל עניין החומציות.

סתם שאלה יש הסבר למה לא כדאי לערבב קריאטין עם משקאות בעלי חומציות? לא שמעתי על זה בחיים

משהו שקשור לחומצה הציטרית שיש בהם. הדעות חלוקות בעניין ולא חקרתי מספיק לעומק. אני אישית בכל מקרה, הולך על בטוח.

כפית שטוחה כמו שמצויין פה שווה ל5 גרם (הכמות המומלצת ) נכון ?
pudding5.jpg

אני ביררתי למשל עניין של להכניס קריאטין עם שייק חלבון על בסיס חלב.
הפיסטור של החלב והחמיצות לא משתלב טוב עם הקריאטין והורס אותו לגמריי.
מיץ אשכוליות ותפוזים למשל הם בעלי חמיצות גבוהה גם כן,
ישנם מספר לא קטן של כדורים רפואיים לוא דווקא של ספורטאים שרשום איסור גמור על צריכה עם המשקאות הנ''ל.
לגבי מיץ ענבים זה פשוט תרכיז הוא לא באמת מיץענבים זה עניין של תרכיז.
זה מה שאני מכיר

ישנם מספר לא קטן של כדורים רפואיים לוא דווקא של ספורטאים שרשום איסור גמור על צריכה עם המשקאות הנ''ל
אתה מתכוון, אולי, לאיסור על צריכת אשכוליות לנוטלי סטטינים. אין לזה שום קשר לקריאטין, כמובן.

אתה מתכוון, אולי, לאיסור על צריכת אשכוליות לנוטלי סטטינים. אין לזה שום קשר לקריאטין, כמובן.

לא לא הכוונה לא הייתה לקריאטין אבל זה דוגמא לכך שהחמיצות של מיץ תפוזים אשכוליות וחלב מזיקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית