עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה דברים ספציפיים? חוץ מציאניד וחומצה גופרתית לא עולה לי כלום לראשחוץ ממספר דברים ספציפיים.
ערכתיאיזה דברים ספציפיים? חוץ מציאניד וחומצה גופרתית לא עולה לי כלום לראש
ואם אני לא טועה מדובר בכל פרי ההדר בגלל עניין החומציות.איזה דברים ספציפיים? חוץ מציאניד וחומצה גופרתית לא עולה לי כלום לראש
סתם שאלה יש הסבר למה לא כדאי לערבב קריאטין עם משקאות בעלי חומציות? לא שמעתי על זה בחייםערכתי
ואם אני לא טועה מדובר בכל פרי ההדר בגלל עניין החומציות.
משהו שקשור לחומצה הציטרית שיש בהם. הדעות חלוקות בעניין ולא חקרתי מספיק לעומק. אני אישית בכל מקרה, הולך על בטוח.סתם שאלה יש הסבר למה לא כדאי לערבב קריאטין עם משקאות בעלי חומציות? לא שמעתי על זה בחיים
לא משנה ולא.
פעם הבאה תחפש בפורום כי אתה תזכה בשלילי.
איזה דברים ספציפיים? חוץ מציאניד וחומצה גופרתית לא עולה לי כלום לראש
ערכתי
ואם אני לא טועה מדובר בכל פרי ההדר בגלל עניין החומציות.
סתם שאלה יש הסבר למה לא כדאי לערבב קריאטין עם משקאות בעלי חומציות? לא שמעתי על זה בחיים
משהו שקשור לחומצה הציטרית שיש בהם. הדעות חלוקות בעניין ולא חקרתי מספיק לעומק. אני אישית בכל מקרה, הולך על בטוח.
רגילה.כפית שטוחה כמו שמצויין פה שווה ל5 גרם (הכמות המומלצת ) נכון ?![]()
סתם שאלה יש הסבר למה לא כדאי לערבב קריאטין עם משקאות בעלי חומציות? לא שמעתי על זה בחיים
על מה אתה מדבר... אני בכלל מסניף את הקריאטין, ככה זה נספג הכי טוב.גברים אמיתיים לוקחים את הקריאטין בכפית ומורידים עם מים.
יש ביסוס לזה? רפרנס כלשהו?הפיסטור של החלב והחמיצות לא משתלב טוב עם הקריאטין והורס אותו לגמריי.
אתה מתכוון, אולי, לאיסור על צריכת אשכוליות לנוטלי סטטינים. אין לזה שום קשר לקריאטין, כמובן.ישנם מספר לא קטן של כדורים רפואיים לוא דווקא של ספורטאים שרשום איסור גמור על צריכה עם המשקאות הנ''ל
אתה מתכוון, אולי, לאיסור על צריכת אשכוליות לנוטלי סטטינים. אין לזה שום קשר לקריאטין, כמובן.